Hledáte kompletní nabídku audio video techniky, jako jsou reproduktory, sluchátka, MP3 a MP4, Hi-fi, DVD a Blu-ray, multiroom systémy, domácí kina, CD a DVD přehrávače, reveivery, zesilovače a tunery? Zajistěte si zážitek z dokonalého zvuku a obrazu!

Polas Video Studio - Váš partner v audiovizuální tvorbě
Polas Video Studio poskytuje komplexní služby v oblasti audiovizuální produkce. Nabízí vše od firemních a reklamních videí, dokumentů, živých přenosů až po virtuální události. S moderní technikou a kreativním týmem zajišťuje natáčení, střih, animace a dabing. Specializuje se také na lokalizaci a adaptace videí pro různé jazyky. Ideální volba pro ...
Polas Video Studio - Váš partner v audiovizuální tvorbě
Pobočka. Maloobchod, prodej: - elektro - elektrospotřebiče - počítače, notebooky, televizory, televize, tiskárny, kopírky, monitory.

Služby : - prodej elektroniky - televize, videa, hifi, DVD, kina, GPS navigace. - servisní služby, poradenství

MEKELEN s.r.o. se zaměřuje na prodej výrobků do domácností, zahrad, elektroniky, hraček a kosmetiky.

Nahrávací a masteringové studio. Nahrávám kapely, jednotlivce nebo mluvené slovo. Mixování. Re-amping. Lekce na baskytaru pro začínající i pokročilé hráče.

Maloobchodní prodej elektrospotřebičů. - Prodej elektrospotřebičů - Prodej svítidel - Prodej elektroinstalačního materiálu - Montáže - elektroinstalace - Vzduchotechnika - Centrální vysavače

Roman Machanec se zaměřuje na tvorbu reklam, videoklipů, svatebních videí a na s tím související činnosti.

PANOPRO s.r.o. se zaměřuje na tvorbu virtuálních prohlídek, laserové skenování a natáčení dronem.

IBM Business Partner a IBM Service Provider HP Preferred Partner CISCO Select Certified Partner VMware Enterprise Partner Prodej a servis výpočetní a kancelářské techniky (servery, storage, počítače, notebooky, netbooky, tiskárny, skenery, faxy, kopírky, LCD, software ...). Prodej spotřební elektroniky (digitální fotoaparáty, videokamery, ...

BLOCKG Interpreter´s Essentials, s.r.o. se zaměřuje na prodej bloků, ručně vyráběných kabelek a na prodej hudby pro tlumočníky a překladatele. Telefon: +49 (0) 178 541 08 22

Maloobchod, prodej, servis, oprava, montáž: - elektronika, televizory, videa, audio věže, DVD - satelitní technika, reprosoustavy - digitální fotoaparáty, videokamery - mobilní telefony - počítače, PC, notebooky - zabezpečovací zařízení, kamerové systémy. Sídlo firmy: - Opavská 564, Fulnek.

STRMA s.r.o. se zaměřuje na řešení, projektování a realizaci LED osvětlení, kamerových, pokladních a audiovizuálních systémů.

Jan Kapoun provozuje bazar s elektronikou, gramofony, zesilovači, reproduktory a zajišťuje servis a opravy.

Prodej: - anténní technika - satelitní technika - digitální přijímače - SET-TOP-BOX - kabely, konektory, slučovače, rozbočovače - paraboly, konvertory, dekodovací karty - typy-FERGUSON, KAON, HOMECAST, AB-DSR, OPTICUM. Montáž: - společné televizní antény - slaboproudé rozvody - instalace satelitních kompletů - ...

Simon Media - Váš průvodce světem multimédií. Jsme videoprodukce z Plzně. Mimo to se zabýváme 2D i 3D grafikou, drony, livestreamem a technickým kreslením. Jsem svatební kameraman z Plzně.

Firma PH Records provozuje nahrávací a postprodukční studio se zaměřením na nahrávání skladeb.

AZ SERVIS elektronika se zaměřuje na opravy a servis spotřební a hudební elektroniky. Společnost opravuje televize, přehrávače, herní konzole, zesilovače, elektrické kytary, počítače, notebooky a mnoho dalšího.

Mgr. Lubomír Soldán se zaměřuje na grafický design, tvorbu videí, animací a na marketing a fotografování.

Růžena Drobniaková se zaměřuje na prodej a pronájem stylových MP3 jukeboxů a jejich aktualizaci.

To nejlepší z české rally od roku 1999: -rally video, produkce DVD -sestřihy pro posádky -on-board kamery.

Prodej a pronájem audiovizuální techniky. Návrh na klíč a dodávka audiovizuální techniky pro školy, hotely, muzea, knihovny, auly, školící a konferenční místnosti.

Tomáš Baják se zabývá: - webdesign - prodejem elektroniky - servisem počítačů, mobilních telefonů a dalších zařízení - routery apod. - fotografováním přírody, svateb, akcí, firemních teambuildingů

Služby: -zvukové záznamy a služby s tím spojené -zajistíme dodávku vašich zvukových nosičů od pořízení záznamu až po hotový výrobek včetně obalu a celkového grafického zpracování -zajišťujeme veškeré elektroinstalační práce od návrhu, až po realizaci -zapůjčení nástrojů -propagační materiál.

Realitní a zprostředkovatelská činnost. Fotografická činnost nemovitostí (foto, video, dron, virtuální prohlídky a vizualizace). Odhady nemovitostí pro dědictví či tržní ocenění. Focení z dronu a natáčení dronem, 3D vizualizace, fotografování nemovitostí, fotorealistické vizualizace, videoprohlídky nemovitostí a další služby.

Maloobchod, prodej, e-shop, internetový obchod: - výpočetní technika - počítače - komunikační technika - spotřební elektronika. Servis výpočetní techniky. Připojení k internetu. Webdesign.