Nakupujte domácí elektrospotřebiče, především bílou elektroniku jako ledničky, chladničky, mrazáky, pračky, sušičky, myčky, nebo malé elektrospotřebiče jako kávovary, odšťavňovače, roboty nebo konvice. Pořiďte si spolehlivého pomocníka do domácnosti.

Maloobchod, prodej, servis: -elektrospotřebiče: -televizory -chladničky, mrazničky -pračky, odstředivky -sporáky, mikrovlnné trouby -kuchyňské elektrospotřebiče -elektronika: -audio, video, HIFI věže, antény, satelity -elektroinstalační materiál.

Odeo.cz je distributorem zboží významných velkoobchodních společností a importérů v České republice. Vybraný sortiment zboží je nyní prostřednictvím www.odeo.cz poskytován i koncovým zákazníkům.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - pračky - myčky nádobí - elektrospotřebiče.

Maloobchod, prodej: - svítidla - elektrospotřebiče - elektronika

Servis, oprava: - automatické pračky - elektrické sporáky - akumulační kamna.

Maloobchod, prodej i na splátky: - elektrospotřebiče pro domácnost: - pračky - ledničky, mrazáky - audio video, televize - mikrovlnné trouby - sporáky - elektroinstalační materiál - Audio-video - Televize - Hifi věže

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - satelity - spotřební elektronika.

Maloobchod, prodej: - elektrospotřebiče - elektronika.

Montáž, oprava, revize: -elektrická zařízení.

Elektroservis. Servis: - elektrické spotřebiče. Opravy, servis (záruční, pozáruční) a prodej: - pračky všech typů - ledničky - mrazničky - myčky - elektrické sporáky - bojlery - drobné spotřebiče - televizory - servis pro Ostravu: tel.: 596927599.

Opravy automatických praček, myček nádobí, sporáků, chladniček a mrazniček, mikrovlnných trub, bojlerů a další bílé techniky určené pro domácnost, elektrického ručního nářadí.

Opravy: -lednice -mrazáky -chlazení.

Velkoobchod, maloobchod: - elektronika - elektrospotřebiče.

ELEKTRO EURONICS, OD PRIOR Prodej: -spotřební elektronika -domácí elektrospotřebiče. Otevírací doba: Po - Pá: 9.00-19.00 So: 9.00-13.00

Prodej, velkoobchod, maloobchod: - elektroinstalační materiál - domácí elektrospotřebiče, bílé zboží.

Prodej Ostrava: - elektro. Poskytování služeb v oblasti grafiky, multimediálních aplikací a střihu videa.

Vybavení do kuchyně a domácnosti: -indukční vařiče -nádobí -pánve a hrnce -vakuové dózy -speciální formy na pečení s nepřilnavým povrchem -kuchyňské roboty -vinotéky -satelity a satelitní technika.

Záruční a pozáruční servis kotlů.

Prodej i na splátky: - elektrospotřebiče - lednice - pračky - mrazáky - myčky - trouby - sporáky Maloobchod, prodej, leasing: - domácí spotřebiče se slevou 20-50% ( LIEBHERR, AEG*, S IEMENS, BOSCH, KUPPERSBUSCH, BAUKNECHT ) Služby: - doprava po Liberci zdarma - splátkový prodej bez navýšení a ručitele

Maloobchod, prodej, servis: - elektrospotřebiče

Elektro-servis Opravy elektrospotřebičů a elektroniky převážně pro domácnost. Provozovna: Golčův Jeníkov, nám. T.G.Masaryka 104 tel.: 569 443 825

Servis chladicí techniky.

- elektrikář - prodej, servis, montáž, revize - domácí spotřebiče.