Nakupujte domácí elektrospotřebiče, především bílou elektroniku jako ledničky, chladničky, mrazáky, pračky, sušičky, myčky, nebo malé elektrospotřebiče jako kávovary, odšťavňovače, roboty nebo konvice. Pořiďte si spolehlivého pomocníka do domácnosti.

Truhlářství, stolařství: -kuchyňské linky a interiéry -kuchyňská řešení (praktická, účelná) -kanceláře -předsíně -koupelny. Studie, návrh, výroba, realizace, montáž, komplexní dodávky, poradenství: -kuchyňské linky -interiéry na klíč (firmy, byty, domy) -nábytek, vestavné skříně -ložnice, obývací a dětské ...

Kávovary, servis kávovarů, presovačů. Káva Molinari. Nádobí.

Prodej, e-shop: -elektrické spotřebiče, elektrospotřebiče -náhradní díly.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení

Prodej spotřebičů a produktů pro domácnost. Nabízíme parní čističe, žehlící systémy, láhve BLUB a potřeby pro pulzní magnetoterapii.

Dodávky na klíč, instalace, montáž, oprava, servis, revize: -elektrické zařízení a přístroje -elektroinstalace bytové a průmyslové -bytové, průmyslové elektroinstalace -elektrické vytápění, přímotopné, podlahové, akumulační -měření a regulace (MaR) -montáže a údržba hromosvodů -výchozí i pravidelné revize elektro do 1000V ...

Prodej, maloobchod: centrála - vybavení koupelen, vany, sprchové kouty - domácí elektrospotřebiče - bílé zboží Pobočka: Havlíčkova 1292 Tel.: 544 221 585

Prodej, výroba: -termoelektrická chladící technika -technické návrhy a poradenství -opravy termoelektrických přístrojů (agregáty, autochladničky, výrobníky šlehačky, výčepníky vody...) Záruční a pozáruční servis -termoelektrické chlazení: -termoelektrické chladící agregáty -napětí 5V, 12V, 24V, 48V.

Prodáváme a opravujeme spotřební elektrotechniku a domácí spotřebiče.

Prodej elektroinstalačního materiálu, spotřební elektroniky, domácích spotřebičů, mobilních telefonů.

Opravy domácích spotřebičů.

Opravy a servis spotřebičů Brno a okolí Opravy a servis praček, myček, varných desek, sporáků, trub, digestoří a sušiček.

Specializovaný e-shop, autorizovaný prodejce kávovarů značek SAECO PHILIPS, GAGGIA (Itálie) a JURA (Švýcarsko) a italské kávy.

Prodej spotřebičů. Chladničky, mrazničky, pračky, sušičky, sporáky..

Servisní služby pro soukromé osoby i firmy zaměřené na domácí elektroniku, počítače včetně periferií a základní podporu internetových aktivit.

Maloobchod, prodej: -elektrospotřebiče -rozvoz a instalace zdarma.

Prodej spotřební elektronika: -bílá technika-pračka, myčka (BOSCH, SIEMENS, ZANUSSI, MORA -mobilní telefony-T-MOBILE, GO, -počítače Fujitsu Siemens -monitory, komponenty -svítidla, foto, kuchyňské výrobky -elektroinstalační materiál.

Zastoupení (dovoz, import) společnosti MIELE pro ČR. Firma Miele je německý výrobce vyrábějící vysoce kvalitní elektrické přístroje pro domácnost a přístroje pro profesionální využití. Prodej, servis, poradenství. Přístroje pro domácnost: -pračky, sušičky, mandly, vysavače -myčky nádobí -sporáky a pečicí trouby, odsávače par -parní ...

Prodej, servis a poradenství domácí, kuchyňské a domácí elektrospotřebiče: -bílá technika -pračky, pračka, myčka, myčky, sušičky, sušička, chladničky, chladnička, mrazničky, mraznička, sporáky, mikrovlnné trouby, trouba, vestavné spotřebiče a další.

Prodej: - domácí elektrospotřebiče.

Prodej elektrospotřebičů a elektroniky.