Nakupujte domácí elektrospotřebiče, především bílou elektroniku jako ledničky, chladničky, mrazáky, pračky, sušičky, myčky, nebo malé elektrospotřebiče jako kávovary, odšťavňovače, roboty nebo konvice. Pořiďte si spolehlivého pomocníka do domácnosti.

Oprava, opravy, servis spotřební elektroniky, telekomunikační techniky, kamerových systémů a mikrovlnných trub..

Prodej, provozování, pronájem: - automaty: - automaty na teplé a studené nápoje - office servis (stolní automaty na kávu) - pitný režim (výdejníky vody, sodobary) - prodejní automaty na balené zboží a jídlo (potravinové automaty). Sídlo společnosti: - U Pergamenky 12, Praha 7 - Holešovice.

Prodej, provozování, pronájem: - automaty: - automaty na teplé a studené nápoje - office servis (stolní automaty na kávu) - pitný režim (výdejníky vody, sodobary) - prodejní automaty na balené zboží a jídlo (potravinové automaty). Sídlo společnosti: - U Pergamenky 12, Praha 7 - Holešovice.

Technickou správu a údržbu nemovitostí. Montáže, opravy a zkoušky: - vyhrazená elektrická zařízení. Revize: - elektrické spotřebiče - elektroinstalace a hromosvody. Zámečnictví. Čištění interiérů a exteriérů budov, čištění oken, úklid chodníků. Malířské a natěračské práce. Pokládání podlahových krytin. Montáž a periodické ...

Provádíme opravy: - spotřební elektroniky - elektrotechniky - televizorů - audio - video - LCD - plasma..

Maloochod, prodej, prodej na splátky a finanční leasing: -kancelářský nábytek laminovaný i dýhovaný na deskových i kovových podnožích -kancelářské stoly, skříně, kontejnery, zásuvky, pořadače, teleskopické výsuvné rámy, kapsové pořadače -židle a křesílka šatní skříně a šatní -teleskopické pojízdné stojany -nábytek ...

Prodej a servis elektroniky a domácích spotřebičů, televizorů, chladniček a praček. Nabídka sodastreamu.

Prodej: - kuchyňské potřeby. - elektroinstalační materiál - železářské zboží - vodoinstalační materiál - elektrospotřebiče.

E-shop: - domácí spotřebiče - elektronika - bílé zboží - foto

E-shop, prodej: - elektronika značky Sencor - kávovary - rychlovarné konvice - žehličky - televize - vysavače

Dovoz, distribuce, velkoobchod, prodej: - elektrospotřebiče INDESIT.

Autorizovaný servis SONY, spotřební a profesionální technika: - MiniDisky - DAT magnetofony - CD přehrávače - Discmany - Kazetové magnetofony - Tunery - Diktafony - Walkmany - Zesilovače - Věže

Značková prodejna Panasonic Technics: -systémy domácího kina -osobní kazetové přehrávače -televizory -osobní CD přehrávače.

Nabídka sáčků a filtrů do podlahových vysavačů. Prodej a servis spotřebičů značek Zelmer, Eldom a Profi Europe včetně příslušenství a náhradních dílů ZELMER: - podlahové vysavače - víceúčelové vysavače - elektrické šlehače - elektrické kráječe - kuchyňské roboty - odšťavovače - masomlýnky - varné konvice - ...

Nabízíme opravy, montáže a prodej plynových spotřebičů a náhradních dílů.

Internetový obchod: - profesionální i domácí elektro.

Vybavení pro barovou techniku a přípravu nápojů

Internetový obchod zabývající se prodejem luxusních spotřebičů, dřezů a dřezových baterií od renomovaných společností Bosch, Miele, Siemens, Franke a Schock.

Výhradní dovozce a distributor inteligentních robotických vysavačů CleanMate QQ1, QQ2 a QQ2L (IVO Robot).

Dodávka, prodej, záruční a pozáruční servis: - kávovary - lednice - vinotéky - mrazáky - výrobníky ledu - myčky - šokovací zařízení - fritézy - grilovací desky - grily - sporáky - konvektomaty - kotle - nářezové stroje - nerezový nábytek. Caffé Montenero Original: - Aromatico - Supremo. Exclusive ...

Naše firma se zabývá distribucí spotřební elektroniky, počínaje domácími spotřebiči, audio systémy.

Prodej a servis: - domácí elektrospotřebiče.

Opravy, servis, prodej baterií a příslušenství pro robotické vysavače značek RobZone, FunBeat, Carneo, Hütermann, Bralko a Hyundai.

Prodej a servis vysavačů značky Vorwerk Kobold, nabídka náhradních dílů a spotřebního materiálu k přístrojům Vorwerk Kobold.