Nakupujte domácí elektrospotřebiče, především bílou elektroniku jako ledničky, chladničky, mrazáky, pračky, sušičky, myčky, nebo malé elektrospotřebiče jako kávovary, odšťavňovače, roboty nebo konvice. Pořiďte si spolehlivého pomocníka do domácnosti.

Pantin s.r.o. je obchodní společnost, která rozšířila v roce 2003 svou specializaci v oblasti elektro i o přímý dovoz různých produktů, především drobných domácích spotřebičů..

Prodej - káva a horká čokoláda TONINO LAMBORGHINI - čaje JUST-T - horká čokoláda Coari Ciok - kávomlýnky Fiorenzato

Prodej a zásilková služba: -elektrospotřebiče i náhradní díly -elektroinstalační materiál -elektronika -elektrické sporáky -elektrické ohřívače vody -svítidla.

Montáž: -televizní antény. -satelity. -elektronické zabezpečovací systémy. Maloobchod, prodej: -spotřební elektronika.

Velkoobchod: - dodávky pro měření a regulaci výrobních procesů ve všech průmyslových a dalších oblastech. - specializace na dodávky kompletního sortimentu firmy Siemens.

Prodej a servis: -elektrospotřebiče -elektronika převážně pro domácnost.

Oprava: -spotřební elektronika: -televizory. -CD, DVD přehrávače. -magnetofony. -autorádia. -videokamery. -monitory. -mikrovlnné trouby.

Maloobchod, velkoobchod, prodej, e-shop: -bílá technika -vestavné spotřebiče -audio-video -kuchyňské nádobí

Prodej, e-shop - kuchyňské potřeby - železářské zboží - domácí elektrospotřebiče - svítidla, osvětlení - sportovní potřeby - barvy, laky - zahradnické potřeby a nářadí - potřeby pro domácnost - drogerie, čistící prostředky - bižuterie

Prodej - spotřební elektronika Servis - spotřební elektronika Internetový obchod - spotřební elektronika

Výroba: -dřevovýroba -nábytek dřevěný -kuchyňské linky, pokoje, ložnice -nábytek pro mateřské školky. Prodej: -velkoplošný materiál -lamina -překližka -laťovky -dýhovaná dřevotříska -spojovací materiál -domácí spotřebiče. Renovace: -kuchyňské linky. Poradenství: -návrhy nábytku zdarma. Služby pro kutily: -řezání, ...

Servis a montáž - chladničky - chladících zařízení Prodej - chladničky

Elektro: -kompletní dodávky elektrospotřebičů -prodej na splátky

Prodej - domácí spotřebiče Vyměření, návrhy, výroba, prodej a montáž - kuchyně z masivního dřeva lze poskytnout i dopravu

Prodej, maloobchod: -elektrospotřebiče

Prodej: - elektronika - elektrospotřebiče

Maloobchod, prodej: -domácí elektrospotřebiče -spotřební elektronika -výpočetní technika.

Prodej a servis: - chladírenského nábytku - mrazící a chladící technika. Prodej: - elektro - domácí spotřebiče - chladící, mrazící technika - chladící vitríny ELEKTROLUX. Splátkový prodej multiservisu. Zelená linka:....800 126 230.

Prodej: -elektrospotřebiče.

Maloobchod, prodej: - domácí elektrospotřebiče.

E-shop: - svítilny - baterie - nabíječky - domácí elektrospotřebiče - žárovky