VN A NN rozvaděče, trafostanice, servopohony, napájecí zdroje AC/DC a filtry, to vše jsou přístroje, které nachází uplatnění v průmyslových oblastech a ve výrobnách. Které z nich potřebujete právě vy?

EMS ELEKTRO - elektrotechnický velkoobchod pro průmysl
Dodávkami služeb a elektromateriálu pro průmysl se zabývá společnost EMS ELEKTRO s.r.o. Dodáváme elektrické servopohony, snímače, stykače, chlazení rozvaděčů, frekvenční měniče, přepěťové ochrany, kabelové průchodky, osvětlení a další. V rámci našich služeb provádíme různé servisní úkony spojené s produkty, které nabízíme.
EMS ELEKTRO - elektrotechnický velkoobchod pro průmysl
Elektroopravna. Montáž, servis, opravy a údržba: - elektrická zařízení - domácí elektrospotřebiče (pračky, mixéry, ždímačky, mikrovlnné trouby).

Elektroinstalace. Instalace, montáže, opravy, revize: - elektrická zařízení, elektro - hromosvody. Elektroinstalační práce. Elektromontážní práce. Výroba: - rozvaděče nízkého napětí.

Revize elektrických zařízení nízkého napětí do 1000 V v objektech třídy A.

Oprava,servis,montáž,revize: -elektroinstalace -elaktromontážní práce -prodej elektroinstalační materiál -elektroinstalační práce v bytových i nebytových prostorách -montáž hromosvodů,hromosvody -zajištění výchozí i pravidelné revize elektrických zařízení do 1000V, a hromosvodů -montáž datových sítí,datové ...

Výroba: - transformátory (jednofázové síťové, bezpečnostní, oddělovací a toroidní, vysokonapěťové) - zaměření na: speciální nestandardní vinutí a opravy atypických vinutí - zapalovací cívky zážehových motorů do 40KV - transformátory a tlumivky feritové a vzduchové - kabeláže, kabelové svazky a stříhání vodičů i bužírek - zdroje ...

PRÁCE: - elektroinstalace - montáže, projekty a revize elektrozařízení NN, VN do 35 kV - údržba a opravy veřejného osvětlení - hromosvody - návrhy a realizace venkovního i vnitřního osvětlení - elektrické topné systémy Smluvní partner ČEZ Distribuce, a.s. .

Montáž, instalace, revize, oprava, servis: - elektroinstalace - osvětlení, zvonky. Řemeslnické práce: - elektroinstalatérské, elektrikář. Revize: - elektro - stroje a zařízení - hromosvody - ruční nářadí. Kompletní rekonstrukce: - elektrozařízení - rozvody v bytových i nebytových objektech - panelové domy včetně ...

Prodej napájecích zdrojů, měničů, nabíječek akumulátorů a zálohovacích systémů.

Zaměřuje se na montáže elektrických zařízení do 35 kV a hromosvodů. Provádí revize a projekce.

Oprava, servis: - asynchronní elektromotory do 15 kW. Revize: - elektrické zařízení do 1000 V - hromosvody, bleskosvody.

Pobočka. Výroba, velkoobchod, prodej: - zařízení pro rozvod elektrické energie - průmyslová automatizace - elektroinstalační materiál - fotovoltaické síťové systémy - rozvody elektrické energie.

Elektrické zařízení: - revize - montáž.

Služby: - elektroinstalace.

Výroba, revize: - rozvaděče.

Montáž, opravy: -elektroinstalace -chladicí zařízení -klimatizace -revize elektrického zařízení,

Výroba: - systémy pro řízení technologických procesů - vývoj elektronických zařízení - zakázková aplikace na klíč - tvorba aplikačního software pro mikroprocesory a jednočipové mikropočítače - testovací zařízení, měřící přístroje.

Výroba, instalace, oprava: - elektrické stroje a přístroje - elektronické zařízení - rotační deformační jednotky (RDP) na PET láhve a plechovky - vodící zařízení pro koně.

Výroba: - elektromotory - generátory - transformátory.

Návrh, oživení, po odsouhlasení realizace: -řídící obvody a silové obvody měničů stejnosměrného nebo střídavého proudu -oblast aplikací jednočipových mikroprocesorů -oblast elektrických měření neelektrických veličin.

Prodej, projekce, montáž, měření, revize: - přepěťové ochrany - elektrická zařízení - elektro.

Výroba, instalace, oprava, prodej: -elektrické stroje a přístroje -polovodičový průmysl -systém rozvodu plynu.

Výroba: -elektromotory -generátory -transformátory. Opravy a servis: -plynové spotřebiče.

Služby: -výroba a opravy elektrických pecí (vyzdívky, topný systém, měření a regulace) -monitorování a vizualizace tepelných procesů pomocí výpočetní techniky -měření a regulace -projektová a revizní činnost elektrických zařízení do 1000 V.

Montáž, opravy a revize: -elektrických zařízení -hromosvody.