VN A NN rozvaděče, trafostanice, servopohony, napájecí zdroje AC/DC a filtry, to vše jsou přístroje, které nachází uplatnění v průmyslových oblastech a ve výrobnách. Které z nich potřebujete právě vy?

EMS ELEKTRO - elektrotechnický velkoobchod pro průmysl
Dodávkami služeb a elektromateriálu pro průmysl se zabývá společnost EMS ELEKTRO s.r.o. Dodáváme elektrické servopohony, snímače, stykače, chlazení rozvaděčů, frekvenční měniče, přepěťové ochrany, kabelové průchodky, osvětlení a další. V rámci našich služeb provádíme různé servisní úkony spojené s produkty, které nabízíme.
EMS ELEKTRO - elektrotechnický velkoobchod pro průmysl
Provoz hudebního vydavatelství a distribuce.

Hlídače čtvrthodinového maxima, dálkové ovládání po síti a radiem, kompenzace jalového výkonu, domovní a bytové elektroinstalace, výroba, dodávka, montáž.

Zajištění oprav, revizí a instalací elektrických zařízení.

Montáž, opravy: -inženýring vyhrazených elektrických zařízení (vč. revize a zkoušek) -vyhrazená zdvihací zařízení -montáž, údržba a servis telekomunikačních zařízení. Výroba, instalace a opravy: -elektrické stroje a přístroje, elektronická zařízení. Další služby: -projektování elektrických zařízení -montáž měřidel ...

Kompletní projekty, dodávky na klíč, montáže, zkoušky a revize elektrických zařízení bez omezení napětí, konzultace, poradenství, export: -investiční celky elektro silnoproud, slaboproud, MaR*, telekomunikace, hromosvody: -v objektech třídy B s nebezpečím výbuchu (včetně důlních činností) -v objektech třídy C, tj. v prostorácha objektech ...

Poradenství, technického řešení, dodávky na klíč, oprava, servis: -přenos a rozvod elektrické energie -výrobky, systémy, zařízení pro přenos a rozvod energie NN, VN, VVN -rozvodny včetně řízení a ochrany -elektrická rozvodná zařízení -elektroměry -výkonové a distribuční transformátory -silnoproudé kabely, vedení -spínací, ...

Projektujeme a realizujeme strukturované kabeláže i optické sítě. Svařování optických vláken a instalaci CCTV.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

Vývoj a prodej: -elektronické řídicí systémy.

Montáž - vyhrazená elektrická zařízení. Projektování elektrických zařízení. Zprostředkování obchodu a služeb. Inženýrská činnost ve výstavbě Projektová činnost v investiční výstavbě Kopírovací práce.

Montáž - vyhrazená průmyslová zařízení.

Internetový obchod - průmyslová elektronika spínací jednotka, terminál Internetový obchod - průmyslová elektronika spínací jednotka, terminál - vakuová technika elektrická vakuová průchodka.

Výroba elektromotory, generátory, transformátory.

Výroba a oprava elektrických zařízení, serverů i osobních počítačů.

Výroba - elektromotory, generátory, transformátory.

Opravy, instalace - elektrické přístroje.

Automatizované systémy technologických procesů. Vývoj, výroba, realizace, zaškolení, servis, opravy: -průmyslová elektronika -řízení jednoúčelových strojů -řídící jednotky -řídicí systémy -zakázková výroba speciálních zařízení -plošné spoje -HW, SW (hardware, software) -zakázkové klávesnice. Modernizace a repase automatických ...

Výroba - elektrická zařízení, poradenství, výpočetní technika.

Výroba - průmyslová elektrická zařízení.

Dodávky, prodej elektrických přístrojů a příslušenství.

Výroba - elektromotory - generátory - transformátory Prodej - kancelářská technika.

Projekce: - elektrické pohony pro průmyslovou automatizaci.