Bez bezpečných vypínačů, zásuvek, jističů, elektro kabeláže, pojistek, výbojek, chráničů, rozvodnic, svorek, lišt, stahovacích pásek a dalších součástí bychom nemohli využívat elektrickou energii tak, jak jsme zvyklí.

LAPP Czech Republic s.r.o. - dodavatel průmyslových kabelů
Předním dodavatelem, výrobcem průmyslových kabelů a kabelového příslušenství je v České republice společnost LAPP Czech Republic s.r.o.. V naší produkci najdete připojovací, ovládací kabely i systémy pro přenos dat, optokabely, průmyslové konektory, kabelové vývodky, systémy pro ochranu a vedení kabelů, označovací systémy i příslušenství kabelů. ...
LAPP Czech Republic s.r.o. - dodavatel průmyslových kabelů
Výroba vinutých dílů pro elektromotory - rotory - statory.

Prodej a montáž anténní a GSM techniky - GSM repeatery - měřící technika - antény - kabely - konektory, redukce - konzole - přepěťová ochrana.

Legrand, světový specialista ve výrobcích a systémech pro elektrické instalace a datové rozvody v oblasti bytové, komerční a průmyslové. Rozvod a jištění elektrické energie - rozváděče a rozvodnice - modulární jističe a proudové chrániče - modulární ochranné a měřící přístroje - výkonové jištění a spínání.

Velkoobchod: - elektroinstalační materiál Legrand, Cablofil - systémy vypínačů, zásuvek B-Ticino - domácí telefony - nevýbušná elektrická zařízení A.T.X. Výroba: - elektrické rozvaděče NN - elektroměrové - staveništní - zásuvkové - bytové - technologické.

Velkooobchod, prodej: - elektroinstalační materiál - kabely, vodiče, kabelová oka, spojky - svítidla a zdroje světla, nouzová svítidla - instalační materiály, lišty, trubky, žlaby - modulové přístroje do rozvaděčů - výkonové jištění, stykače, relé - rozvaděče, pojistkové skříně - domovní i průmyslové zásuvky a spínače - domovní ...

Zabýváme se veškerými službami v oblasti měření, regulace a řízení technologických procesů. Zajistíme, jak projekční, montážní a servisní práce, tak i dodáme softwarové aplikace, údržbu systémů a poskytneme odborné konzultace. Součástí nabízených služeb je i výroba rozvaděčů. Provádíme tyto služby: - regulace kotelen, výměníkových stanic - ...

Výroba, montáž a opravy: - zkušebních stanovišť, el. pohonů, jednoúčelových strojů, elektromotorů, synchronních a asynchronních generátorů.

Montáž, opravy, revize a zkoušky, měření, regulace: - plynových zařízení a plnění nádob plyny, elektrických zařízení MaR (měření a regulace) - výroba rozvaděčů do 3200A a nabídka poradenství - projekce elektro a MaR.

- Elektroinstalační materiál - Elektroinstalační práce - Sestavení rozvaděčů - Revize -elektroinstalací, hromosvodů -spotřebičů, ručního nářadí - Školení Vyhláška 50/1978 Sb.

Velkoobchod: - elektroinstalační materiál - kabely - vodiče - spínače, zásuvky, vidlice - krabice instalační, lišty, žlaby, trubky PVC -jističe, stykače, motorové spouštěče, chrániče - zásuvky a vidlice systém CE - světelné zdroje lineární žárovky, výbojky, zářivkové trubice - zářivková tělesa, svítidla - ...

Prodej - elektromateriál Elektromontážní práce

Maloobchod, prodej: -potřeby pro kutily, do domácnosti: -železářství, kování, zámky, nástroje, nářadí, spojovací materiál -podlahové krytiny, linoleum, parkety -bytové doplňky: -žaluzie, garnýže, laťovky, svítidla, elektromateriál, molitan, ubrusoviny. Další prodejny: -Brno, Veveří 21 tel.603540228 -brno, Horova 13 tel: ...

Činnost: - průmyslová automatizace - projektování - elektroinstalace - výroba - programování - zprovoznění jednoúčelových strojů a zařízení. Servis, technická podpora: - průmyslová automatizace.

Velkoobchod: - boilery TUV - elektroinstalační materiál - expanzomaty - komínové konstrukce a vložky - kotle ústředního vytápění. Stavební činnost - rekonstrukce budov - topenářské práce - instalatérské práce - rekonstrukce koupelen - hydroizolace staveb - pokládka plovoucích podlah.

Prodej, e-shop - elektroinstalační materiál - LED osvětlení - spínače, pojistné a spínací skříňky.

Výroba: -rozvaděče -bytové, průmyslové -měřění, regulace. Práce: -elektromontážní.

Výrobce a dodavatel kabelů a vodičů. Dodavatel výsuvných energetických sloupků MOSER - SYSTEMELEKTRIK: -kabely pro průmyslovou elektroniku a -tepelně odolné kabely a kompenzační vedení: -bezhalogenové bezpečnostní kabely, silové a sdělovací: -datové a BUS* kabely pro strukturovanou kabeláž, LAN*, WAN* -pryžové gumové flexibilní ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - elektromateriál, elektrotechnický materiál - nářadí, zahradní technika.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -elektroinstalační, hromosvodové a zemnící materiály -příchytky SONAP -lanové univerzální svorky -osvětlovací stožáry -trakční materiál.

Vývoj, výroba: - kabelových svazků - kusová i sériová výroba pro průmysl, lékařství, optiku a dopravu.

Montáž a údržba: -elektrické zařízení -hromosvody.

Velkoobchod: - elektrotechnický materiál - kabely a vodiče silové, nehořlavé, výtahové, datové, sdělovací - jisticí, spínací a ovládací prvky - rozvaděče a rozvodnice - trubky.

Prodej: - světelné kabely pro interiéry a exteriéry - profesionální dekorační osvětlení.