Bez bezpečných vypínačů, zásuvek, jističů, elektro kabeláže, pojistek, výbojek, chráničů, rozvodnic, svorek, lišt, stahovacích pásek a dalších součástí bychom nemohli využívat elektrickou energii tak, jak jsme zvyklí.

LAPP Czech Republic s.r.o. - dodavatel průmyslových kabelů
Předním dodavatelem, výrobcem průmyslových kabelů a kabelového příslušenství je v České republice společnost LAPP Czech Republic s.r.o.. V naší produkci najdete připojovací, ovládací kabely i systémy pro přenos dat, optokabely, průmyslové konektory, kabelové vývodky, systémy pro ochranu a vedení kabelů, označovací systémy i příslušenství kabelů. ...
LAPP Czech Republic s.r.o. - dodavatel průmyslových kabelů
Elektroservice - anténní a satelitní technika, radiomateriál Prodej, montáž: - radiomateriál - anténní technika - komponenty TV rozvodů - zabezpečovací technika, autoalarmy - elektronické součástky - digitální satelity. Měření TV a GSM signálu.

Prodej, maloobchod: - regulační prvky - vzduchotechnické ovladače pro bazény, vany a sanitu - ruční a nášlapová vzduchová tlačítka - hladinový kapacitní snímač.

Prodej: - elektroinstalační materiál.

Eletroinstalace. Montáž, opravy: - elektrická zařízení. Výroba: - rozvaděče.

Projekce, revize, výroba, dodávka, montáž: - rozvaděče NN (nízkého napětí) - elektro. Elektrikářské, elektroinstalační práce.

datum zániku: 11.6.2009 Distribuce, prodej PHILIPS: -žárovky, baterie, sluchátka -audio - video -mobilní telefony.

Datum zániku:02.12.2014 Výroba, prodej, instalace, oprava, servis: -elektronická zařízení -dodávka a montáž přepěťových ochran pro datové, telekomunikační, počítačové, měřící a napájecí sítě a vedení, zn. Saltek, Dehn Poradenská a školící činnost. Projekce a montáže hromosvodů dle nově platné normy.

Velkoobchod, prodej: -elektroinstalační materiál -kabely, vodiče -jističe -spínací hodiny -svítidla, zdroje -nářadí

Specializovaný dodavatel se širokým sortimentem pro telekomunikaci. Rozsah činnosti, obchod, prodej: -telefonní přístroje -modemy ADSL, ISDN -telefonní kabely, spojky, instalační zásuvky -konektory, svorkovnice, redukce -nářadí -domovní technika-audio, videosystémy -aktivní součástky.

Maloobchod, prodej: -elektroinstalační materiál -elektrické domácí spotřebiče -elektrické vytápění. Oprava, servis: -pračky, sporáky MORA, ROMO, ARDO -plynové kotle PROTHERM. Autorizovaný prodejce elektro PHILIPS.

Skladování, doprava, logostika, prodej, nákup: - elektromontážní materiál pro obnovu a výstavbu distribučních sítí.

zánik poslední živnosti: 19.8.2009 Výroba - elektromateriál kabely, vodiče.

datum zániku: 28.12.2012 Velkoobchod, prodej, distribuce: -komponenty pro datové sítě a telekomunikace -značkové aktivní a pasivní komponenty pro počítačové sítě -metalické i optické kabelážní systémy firmy TYCO ELECTRONICS/AMP -aktivní prvky firem IMC Networks a NETGEAR -profesionální systém identifikace kabelů a vodičů firmy ...

Nabízíme: -elektromateriál -elektrické nářadí -měřící přístroje -elektronika -montážní komplety a různé doplňky pro elektrikáře.

ELEKTROSERVIS Práce a servis elektro. Revize elektro. Výroba rozvaděčů nízkého napětí a baterií, kabelů a vodičů.

Prodej: -elektroinstalační materiál.

Velkoobchodní a maloobchodní prodej: - elektroinstalační materiál Výroba: - elektrické rozvaděče Prodejna: T.G.Masaryka 122 Ústí nad Orlicí tel:465525514 Prodejna: Litomyšlská 103 Česká Třebová tel:465534540

Pobočka. Velkoobchod, dodávka: - elektroinstalační materiál. - zařízení do prostředí s nebezpečím výbuchu Výroba: - rozvaděčů, rozvaděče - ovládací pulty.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: -elektroinstalační materiál -elektroinstalace.

Prodej - barvy - laky Prodej - drogerie Prodej - elektromateriál

Lakování práškové a mokré Prodej - elektroinstalační materiál a montážní příslušenství Výroba - rozvaděče - domovní - technologické - zapuštěné - venkovní - skříňové - ovládací pulty Zpracování plechů na CNC lisech Svařování v ochranné atmosféře Zámečnická výroba - ...

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Kompletace slaboproudých a mechanických výrobků

Maloobchod, prodej: - antény, satelity - speciální i běžné baterie, akumulátory - světla, svítidla, světelné úsporné zdroje světla Služby: - instalace satelitních a televizních rozvodů a servis přijímačů.

Výroba: - kabelové svazky - gumičky na svazkování spojek.