Mezi komponenty potřebné k instalaci a zavedení elektrické sítě řadíme zásuvky, vypínače, pojistky, chrániče, jističe, výbojky, svorky a další komponenty. Vše musí být vysoce kvalitní a dodáno od spolehlivých výrobců.

Elektrokomponenty pro automobilový průmysl a regulační techniku
Společnost ELKOMP Kroměříž, spol. s r.o. vyrábí a prodává elektrokomponenty převážně pro automobilový průmysl a regulační techniku. Osazuje plošné spoje, vyrábí regulátory pro alternátory, výkonové vypínače - odpojovače, měniče napětí. Zajišťuje komplexní řešení při vývoji a výrobě elektronických zařízení.
Elektrokomponenty pro automobilový průmysl a regulační techniku
Činnost: - úprava technologií měníren MHD - dodávky dálkového ovládání měníren - úprava a výroba mobilních pracovních plošin

Zabýváme se osazováním desek plošných spojů technologií povrchové montáže ( SMT ) i klasickou technologií (THT), osazováním a výměnami součástek s velkou integrací (BGA, QFN apod.), finálními montážemi, oživováním, testováním a další. Zajistíme také rentgenování DPS.

Činnost: - elektromontáže - revize elektro - montáž hromosvodů - výroba rozvaděčů - výroba a montáž světelných reklam

Výroba: -elektrické a elektronické zařízení. Velkoobchod: -elektrické a elektronické výrobky.

Kompletní návrh standardních i zákaznických integrovaných obvodů a veškeré služby s tím související. Specializace na systémy s velmi nízkým příkonem a nízkým napájecím napětím.

Služby: - Servisní zastoupení a celostátní servisní síť pro výrobky značek Grundig, Yamaha, Hitachi, Telefunken, ECG a GSS v České republice - Specializovaný servis spotřební elektroniky Grundig, Yamaha, Hitachi, Telefunken a ECG v Praze - Servis a prodej skupinových přijímačů firmy Grundig SAT Systems GmbH (GSS) pro kabelové rozvody a STA, ...

Výroba, prodej: - elektroinstalační a rozvaděčové systémy - rozvodnice, rozbočnice - krabicové rozvodky

Výroba pro automobilový průmysl - bezpečnostní pásy - plastové výrobky, připínače, ovladače, spínače - elektronika.

Zabýváme se problematikou silové elektroenergetiky a automatizace technologických procesů v průmyslu i zdravotnických zařízeních - energetické řídící systémy - termovizní měření - montáž, instalace a servis detekce kouře - kamerové a zabezpečovací systémy.

Výroba: - elektronky a jiné elektronické součástky.

Nabídka vývoje a nasazení řídících aplikací. Vývoj, výroba: -elektronická zařízení. Prodej: -databázové aplikace.

Firma MICRONIX ČR, spol. s r. o. je tvořena centrálou v Praze a spřízněnými společnostmi MICRONIX SK, MICRONIX PL a MICRONIX HU, a je držitelem certifikátu kvality ISO 9001 : 2000. Disponujeme vlastní montážní skupinou a zabýváme se nejen mezinárodním obchodem, ale také kalibracemi a záručním i pozáručním servisem na všechny naše produkty.. ...

Velkoobchod, montáž, servis: -autobaterie-akumulátory -automobilové, motocyklové HAGEN, BANNER TUDOR, EXIDE, AWS*, AKUMA -trakční (pohon) všech druhů -staniční (zálohové zdroje) -nabíječe, usměrňovače -UPS* systémy, střídače.

Prodej, servis: -startovací, trakční, staniční a záložní akumulátory, baterie -nabíjecí technika -měřící technika. Zastoupení těchto významných výrobců: -TAB Mežica, Slovinsko -Dyno Europe, Belgie -ZAP SZNAJDER BATTERIEN, Polsko -Truck-Lite, Německo -AEB, Belgie -BAE, Německo -FERVE, Španělsko -AMC, Španělsko

Prodej, montáže a opravy satelitních a televizních antén, společných i individuálních, kabelových rozvodů. Pozáruční servis jakéhokoliv zařízení. Měření signálu a přeladění satelitních přijímačů.

Výroba: - rozvaděče Práce, řemesla: - elektroinstalace - vodoinstalace - plynařské Prodej: - vodoinstalační a topenářský materiál

Výroba, vývoj, distribuce, prodej: -informační panely pro měření rychlosti vozidel -radiová identifikace -zákaznická elektronika, elektroniky. Prodej: -spínané napájecí zdroje Meanwel, Excelsys -LED světelné zdroje. Vývoj a osazování plošných spojů. Sídlo firmy: -Zlín - Březnice 66, 760 01.

Výroba: - kabelová konfekce pro kolejová vozidla a autobusy

Elektronika v oblasti stínící techniky.

Zakázkový vývoj a výroba elektronických zařízení a přístrojů. Návrhy - systémové řešení v oblasti elektroniky, elektrická schémata, desky plošných spojů, konstrukce zařízení, programové vybavení, navrhnout způsob testování a diagnostiky, výrobu prototypu.

Elektromontážní práce a instalace datových sítí.

Výroba, prodej: -součástky -elektronika -elektrotechnika -nástroje -přípravky vstřikovacích forem. Vstřikování plastů. Elektroerozivní obrábění.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení Výroba a prodej stavebních pouzder pro posuvné dveře. Garážová vrata Provozovna: Moravská 367, 570 01, Litomyšl - Litomyšl-Město