Mezi komponenty potřebné k instalaci a zavedení elektrické sítě řadíme zásuvky, vypínače, pojistky, chrániče, jističe, výbojky, svorky a další komponenty. Vše musí být vysoce kvalitní a dodáno od spolehlivých výrobců.

Elektrokomponenty pro automobilový průmysl a regulační techniku
Společnost ELKOMP Kroměříž, spol. s r.o. vyrábí a prodává elektrokomponenty převážně pro automobilový průmysl a regulační techniku. Osazuje plošné spoje, vyrábí regulátory pro alternátory, výkonové vypínače - odpojovače, měniče napětí. Zajišťuje komplexní řešení při vývoji a výrobě elektronických zařízení.
Elektrokomponenty pro automobilový průmysl a regulační techniku
Česká technologická firma zabývající se výzkumem a vývojeM v oblasti přírodních a technických věd, elektroniky a tvorbou aplikací na zakázku. Specialista na moderní technologie: • Vývoj a výroba vlastních HW a SW produktů Fleet management - elektronická zařízení pro sběr a přenos telemetrických a polohových dat z vozidel a dopravních ...

Produkty pro kvalitní napájení a zdroje záložního napájení, přepětí a rozvaděčů.

- výroba komponent pro řízení a automatizaci technologických procesů - výroba nízkonapěťových komponentů, přístrojů, rozvaděčů, kabelových svazků a solenoidů. Další provozovna: Havlíčkova 822, 280 02, Kolín - Kolín IV

Prodej Feritů a příslušenství, vodičů, izolačních materiálů, diod, trimrů, rezistorů, trafo a kondenzátorů.

Prodej - antény - cestovní adaptéry - audio - video - přenosné audio - média CD, DVD - elektroinstalační materiál - přívody a rozbočky - prodlužovací kabely - přepěťové ochrany - svítilny - foto příslušenství - sluchátka a mikrofony - paměťové karty - časové spínače.

E-shop - RC modely lodě, letadla, auta - elektronika - mini kamery, tablety

Instalace, projekce, revize: - elektrická zařízení Školení, kurzy.

Projekt, dodávka, montáž, servis: -poradenská činnost v oblasti průmyslové automatizace, měření a regulace, elektrotechnologie -kompletní dodávky elektročástí pro investiční celky -dodávky řídicích a regulačních systémů včetně vizualizace -dodávky telemetrických systémů (sběr, přenos a monitoring dat) ...

Distribuce, prodej: -spotřební elektronika -audio komponenty

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - instalační materiál - elektronika - elektrospotřebiče - akustika, ozvučení - elektronické součástky - měřící technika - osvětlovací technika.

Servis - elektrická zařízení

Zakázková, malosériová výroba: -elektronika - lékařské přístroje pro diagnostiku a terapii

Distribuce: - elektronické součástky

Výroba, prodej: - transformátory.

Dodávka kompletních řešení: - stroje pro elektrický a automobilový průmysl - desky plošných spojů - technologická zařízení - materiály pro elektrotechniku - měřící systémy - čištění plošných spojů - zařízení pro přípravu výroby.

Vývoj, výroba: -informační elektronické systémy pro hromadnou dopravu -řidičská trenažérová technika, trenažéry pro autoškoly -systémový software.

Vývoj a výroba mikroprocesorových systémů.

Výroba: - detektor úniku plynu - detekce výbuchu plynu - detekce toxických plynů - napájecí zdroje - hořlavé a CO - stacionární detektory úniku plynu - přenosné detekční přístroje.

Ozvučovací technika. Vývoj a výroba komponentů ozvučovací techniky. Mikrofony, stojany pro mikrofony. Elektroakustické zvony. Zařízení pro sluchově postižené. Reprosoustavy. Zesilovače.

Výroba: - elektrosoučástek se specializací na autoreproduktory.

Montáž, opravy, údržba a revize vyhrazených elektrických zařízení a výroba rozvaděčů nízkého napětí.

Výroba: -řídící elektronické desky -ovládací panely -elektronické systémy pro řízení hydrauliky Oprava, servis, montáž: -alarmy -kamery -videotelefony

Výroba elektroniky a elektrických zařízení