Mezi komponenty potřebné k instalaci a zavedení elektrické sítě řadíme zásuvky, vypínače, pojistky, chrániče, jističe, výbojky, svorky a další komponenty. Vše musí být vysoce kvalitní a dodáno od spolehlivých výrobců.

Elektrokomponenty pro automobilový průmysl a regulační techniku
Společnost ELKOMP Kroměříž, spol. s r.o. vyrábí a prodává elektrokomponenty převážně pro automobilový průmysl a regulační techniku. Osazuje plošné spoje, vyrábí regulátory pro alternátory, výkonové vypínače - odpojovače, měniče napětí. Zajišťuje komplexní řešení při vývoji a výrobě elektronických zařízení.
Elektrokomponenty pro automobilový průmysl a regulační techniku
Projektování a konstrukce elektrických zařízení.

Výroba elektroniky: - osazování SMD - montáže OEM - vlastní výroba zesilovačů - hudební, autobusové - napájecích zdrojů - Visuality Multimedia - LCD s integrovaným PC - ozvučovacích souprav 24V. Kovovýroba: - přesné zpracování plechů CNC technologií - řezání laserem - vysekávání, děrování, ohýbání, ohraňování, svařování - ...

Battery Import s.r.o. společnost zabývající se prodejem veškerých baterií a příslušenstvím k nabíjení, údržbě a provozu akumulátoru. Autobaterie světových značek jako jsou Banner, Bosch, Exide, Varta, Superstart, Yuasa a Optima. Nabízíme druhy všech kapacit a s volbou do vozu či motocyklu ochotně poradíme, novinkou je zprovoznění olověné ...

Osazování desek plošných spojů SMD montáž TH montáž Výroba elektronických zařízení Zpracován kovu. Kovovýroba.

MICRORISC, s.r.o. Výzkum a vývoj bezdrátové technologie IQRF pro elektroniku Zakázkový vývoj bezdrátových aplikací Distribuce a export elektronických komponent a modulů Výroba a prodej: - inteligentní bezdrátové moduly - vývojové nástroje - bezdrátová zařízení - přístupové brány, ovládací dotykové panely Distribuce: - elektronické ...

Prodej a montáž inteligentní instalace a programování systému LOXONE.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení Instalace a opravy elektrických strojů a přístrojů

Dodávka a energetická rozvodná zařízení pro NN a VN Projekce - energetická rozvodná zařízení pro NN a VN

Výroba: - elektrické rozvodné zařízení - elektrické spínací zařízení.

ELEKTRO KARBAN Vám nabízí tyto služby: -elektromontáž -výroba toroidní transformátory -výrobu kartitové a sklolaminátové trubky od průměru 3 mm až 300 mm - periodické a výchozí revize el. zařízení do a nad 1000V -periodické a výchozí revize hromosvodů -elektromontážní práce.

Hlavní oblasti činnosti naší společnosti jsou: - prodej kancelářské techniky pro tisk a zpracování dokumentů - návrh a výroba prototypů elektronických zařízení, testování zapojení, výroba prototypů plošných spojů ve vlastním provozu - instalace vstupních systému a kamerových okruhů, které nejsou využity jako zabezpečovací a poplachové systémy s ...

Výroba, montáž: - plošné spoje a komponenty pro elektrotechniku. - návrh prototypů plošných spojů na AL pro LED. - prototypy PCB na AL. Zabezpečení osob a majetku. Montáž: - kamery, alarmy, bezpečností osvětlení LED - komunikační technika.

Velkoobchod: Elektro - náhradní díly Průmysl - náhradní díly sklad: Prosečská 273, 468 04 Jablonec nad Nisou - Proseč nad Nisou

Výkup nadnormativních skladových zásob a zásob z ukončené výroby a zrušených skladů.

Servis, oprava: -medicinální technika, lékařské přístroje a nástroje, zdravotnické potřeby. Obchodní činnost. Výroba, instalace, montáž, oprava, servis: -elektronická zařízení.

Výroba a prodej videopříslušenství: -digitální a analogová videotechnika -audio a video propojovací kabely -efektová zařízení k videomagnetofonům a kamerám -elektronické stavebnice -zařízení pro titulkování -digitální videoprocesor -pulty pro zpracování videozáznamu -speciální zařízení.

Elektronické zařízení pro mechanické stolní fotbaly. Výroba: -elektronická zařízení-na zakázku -zábavní technika-šipky, fotbálky a elektronických kitu pro stolní fotbaly všech výrobců. Vyrábíme dva základní druhy „kitu“ na řízení stolních fotbalů.

Prodej elektronických komponentů: - elektronky - vlnovody - konektory - mikrovlnná technika.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení

Nabídka návrhu a vývoje elektroniky DPS, FPGA a aplikací pro ARM, BIC.

Výroba, instalace elektronických zařízení. - osazování DPS - pájení DPS. Produkty: - zabezpečovací systémy - protipožární systémy - monitorovací systémy - dveřníky - zakázková elektronika. adresa provozovny: 28.října 266 564 01 Žamberk.

Dodávka a servis: - záložní zdroje UPS200W-3MW - motorgenerátory - odvzdušňovací filtry 6-400A - odrušovací služby - regulované elektrické pohony - průtokoměry - hladinoměry - regulátory - spínače výkonu.

Výroba: -tištěné spoje pro partnera zahraničního firmu GBO RIMBACH -časové registrační přístroje -tiskací moduly pro lékařské přístroje -elektronika.

Výroba: - Elektroerozivní stroje: - Drátové řezačky, CNC hloubičky, elektroerozivní vrtačky - Exeron DIGMA HSC centra: - Vysokorychlostní frézování elektrod a dílů forem - Upínací systémy: - Minimalizace přípravných časů a zlepšená průchodnost obrobků ve výrobě - CAD/CAM: - Programování drátových řezaček - ...

Pobočka. Velkoobchod, maloobchdod, prodej, e-shop, internetový obchod: - kabely - SCSI kabely - redukce - datové přepínače - USB - síťové a telefonní komponenty.