Mezi komponenty potřebné k instalaci a zavedení elektrické sítě řadíme zásuvky, vypínače, pojistky, chrániče, jističe, výbojky, svorky a další komponenty. Vše musí být vysoce kvalitní a dodáno od spolehlivých výrobců.

Elektrokomponenty pro automobilový průmysl a regulační techniku
Společnost ELKOMP Kroměříž, spol. s r.o. vyrábí a prodává elektrokomponenty převážně pro automobilový průmysl a regulační techniku. Osazuje plošné spoje, vyrábí regulátory pro alternátory, výkonové vypínače - odpojovače, měniče napětí. Zajišťuje komplexní řešení při vývoji a výrobě elektronických zařízení.
Elektrokomponenty pro automobilový průmysl a regulační techniku
Velkoobchod, distribuce, prodej: -elektrotechnický materiál pro průmysl, specializace na průmyslovou automatizaci: spínací, jisticí a ochranné přístroje, rozváděče s příslušenstvím, napájecí zdroje, DC/DC měniče, optická a akustická signalizace, optické snímače a kamerové systémy, hadicové ochranné systémy vodičů, průmyslová a pracovní ...

Rack shop. E-shop, internetový prodej datových rozvaděčů a příslušenství. Stojanové rozvaděče, nástěnné rozvaděče.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení

Software a poradenství v oblasti hardwaru a softwaru. Návrh a výroba integrovaných polovodičů pro zelenou elektroniku.

Servis a prodej: - mobilní telefony - elektronika ( TV, video, kamery, digitální foto, hi-fi atd. ) - počítače - tiskárny - monitory - kopírky - pobočkové ústředny.

Prodej, výkup, likvidace, revize, opravy: -suché a olejové transformátory. Prodej, výkup, filtrace, regenerace: -transformátorové oleje. Prodej, montáž: -VN kabely a VN koncovky.

VÍCE VOLNOSTI S RADIOVÝM OVLÁDÁNÍM Obchod, velkoobchod, prodej, montáž, oprava, servis, poradenství. Rádiová, bezdrátová, dálková ovládání HBC-radiomatic dceřiná společnost, výhradní zastoupení (řízení) strojů pro: -průmyslové, stavební jeřáby -hydraulické nástavby - ramena, zdvihadla -lokomotivy, posunovadla -čerpadla betonových směsí ...

Výhradní dodavatel kvalitních invertorů SOLUTRONIC a příslušenství pro Českou republiku. Invertor - měnič nebo střídač je elektrický přístroj, který převádí stejnosměrné napětí (stejnosměrný proud) na střídavé napětí (střídavý proud).

Prodej, montáže, údržba a opravy : -elektroinstalace -elektrozařízení -silnoproudá elektronika -měřící a regulační technika -zabezpečovací technika.

Vývoj a prodej: -elektronické řídicí systémy.

Stavební činnost: -občanské a bytové stavby -inženýrské a vodohospodářské stavby -partner programu POROTHER Dům. Práce: -vodo-topo-plyn -instalace -topenářské -vodoinstalatérské -plynařské -elektroinstalační (elektroinstalace). Výroba-elektrické rozvaděče -slaboproud, EPS, EZS.

Výroba, prodej, montáž, servis: -elektrické rozvaděče -přímotopné vytápění -elektroměrové rozvaděče -elektrokotle KOPŘIVA -sálavé topné panely -elektrické konvektory. Elektroinstalace. Revize: -elektrická zařízení. Kovovýroba: -vrata -regály -mříže -plechové skříňky. Zámečnické práce.

Nabídka bezdrátových řešení pro různé aplikace. Společnost Matrom se specializuje na M2M řešení.

Prodej, montáž, instalace, servis a oprava: - elektrocentrála, elektrocentrály - zdroje záložního napájení UPS - rotační zdroje DUPS - dieselagregáty, agregáty - motorgenerátory, generátory - kogenerační jednotky - napájecí zdroje střídavé i stejnosměrné.

Nabídka služeb v oblastech: - výkonové elektroniky - strojírenství - elektrotechniky - energetiky.

Internetový obchod, e-shop: - kabel, kabely - baterie - čtečka - paměťová karta - svítilna.

Prodej: - alarm Jablotron v Olomouci - OMRON automatizační technika - elektrosoučástky - servis elektrospotřebičů - servis - zdroje pro notebooky - čištění dálkových ovladačů - fotoslužby - zhotovení fotografií.

Vývoj a výroba zakázkové elektroniky pro průmyslové podniky.

Výrobce měřicí a automatizační techniky Měřící a automatizační technika. Firma INTRONIX s.r.o. se zabývá vývojem a výrobou elektronických systémů

Návrh, vývoj a výrobu mikroprocesorové elektroniky

Výroba: - elektrických rozvodných a kontrolních zařízení - elektroniky a elektrických pohonů.

CYBERTRONIC Unlimited . Zabýváme se vývojem a výrobou elektronických komponentů, stavebnic. Vývoj a výzkum v oblasti elektrotechniky, robotiky, bioniky. Zakázková výroba elektroniky na základě Vašich představ a dodávka systému formou stavebnice.

Výroba: - kondenzátory z metalizovaných, plastových (polypropylenových), polyesterových fólií - motorové kondenzátory - elektronické součástky.

Distribuce pasivních i elektromechanických součástek, konektorů a příslušenství