Mezi komponenty potřebné k instalaci a zavedení elektrické sítě řadíme zásuvky, vypínače, pojistky, chrániče, jističe, výbojky, svorky a další komponenty. Vše musí být vysoce kvalitní a dodáno od spolehlivých výrobců.

Elektrokomponenty pro automobilový průmysl a regulační techniku
Společnost ELKOMP Kroměříž, spol. s r.o. vyrábí a prodává elektrokomponenty převážně pro automobilový průmysl a regulační techniku. Osazuje plošné spoje, vyrábí regulátory pro alternátory, výkonové vypínače - odpojovače, měniče napětí. Zajišťuje komplexní řešení při vývoji a výrobě elektronických zařízení.
Elektrokomponenty pro automobilový průmysl a regulační techniku
Automatizované systémy technologických procesů. Vývoj, výroba, realizace, zaškolení, servis, opravy: -průmyslová elektronika -řízení jednoúčelových strojů -řídící jednotky -řídicí systémy -zakázková výroba speciálních zařízení -plošné spoje -HW, SW (hardware, software) -zakázkové klávesnice. Modernizace a repase automatických ...

výroba, servis: -elektrické stroje -elektrické přístroje.

Prodej - elektrosoučástky, strojní díly kuličková pouzdra, vodící tyče, domečky, pneumatické komponenty (úpravny vzduchu, válce, ventily, ...)

Prodej, eshop, e-shop: - široký sortiment ukončovacích prvků na kabely a komponenty potřebných při opravě autoelektriky.

Zastoupení britské firmy James Walker & co ltd. pro Českou republiku v oblasti těsnící techniky pro širokou oblast použití, obzvláště v těžkém průmyslu, hutnictví, energetice, chemickém průmyslu. Zastoupení německé firmy Akkusolar pro Českou republiku v oblasti akumulátorové techniky, záložních zdrojů a fotovoltaických solárních systémů. Touto ...

Maloobchod, prodej: - elektronika, elektrospotřebiče - spotřební průmyslové zboží.

Výroba, velkoobchod, prodej: - plastové výrobky a pryžové (gumové) výrobky: - využití pro izolace, těsnění, tlumení, ochranu - izolatéry statického náboje sloužících k odvodu statické energie - elektronické součástky. Zprostředkování obchodu a služeb.

Výroba a montáž elektrosoučástek na zakázku.

Zabýváme se zakázkovým vývojem a výrobou malosériových, speciálních a atypických elektronických zařízení.

Služby: - vývoj, navrhování mikroprocesorových systémů - vývoj, navrhováním elektroniky včetně plošných spojů: - jednotlivé desky i kompletní řešení elektroniky celého přístroje - u jednodušších aplikací programování firmware.

Prodej - elektrotechnický materiál Montáž - telekomunikační systémy

Výroba a distribuce plošných spojů

Maloobchod, prodej, e-shop: - elektronické součástky - odpory - potenciometry - kondenzátory - trimry - optosoučástky - měřící přístroje.

Výroba, opravy, servis: - elektronická zařízení. Opravy, servis: - zemědělské stroje, zemědělská technika: - kombajny.

Záruční i pozáruční servis spotřebičů. Opravy a prodej elektromotorů s kotvou na krátko a elektrického ručního nářadí.

Výroba: - elektrické rozvodné, řídicí a spínací zařízení.

Naše firma nabízí služby pro energetiku a průmysl, teplárenství, termovize, chromatografie, PCB, metrologie, monitoring ovzduší. Dále se provádíme měření emisí a imisí, záruční testy a zkoušky, regenerace transformátorových olejů, inženýrské služby a řízení projektů.

Vývoj, výroba, prodej: -eletronika pro průmysl -snímání fyzikálních veličin -regulace -zezkontaktní identifikace -specialní aplikace -průmyslová vizualizace -elektronika pro WEB.

Prodej - průmyslová elektronika na bázi mikroprocesorů včetně analogových obvodů. Elektronika indukčního průtokoměru, kalorimetry, hladinometry. Vývoj - průmyslová elektronika na bázi mikroprocesorů včetně analogových obvodů. Elektronika indukčního průtokoměru, kalorimetry, hladinometry.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení. Webové stránky v rekonstrukci.

Vývoj elektronických dílů a výrobků.

-Ubytovací služby -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) -Poskytování technických služeb -Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti -Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ...

Prodej: - instalační materiál - spotřební elektronika - elektronické součástky - PC komponenty - doplňky elektro - svítidla.