Mezi komponenty potřebné k instalaci a zavedení elektrické sítě řadíme zásuvky, vypínače, pojistky, chrániče, jističe, výbojky, svorky a další komponenty. Vše musí být vysoce kvalitní a dodáno od spolehlivých výrobců.

Elektrokomponenty pro automobilový průmysl a regulační techniku
Společnost ELKOMP Kroměříž, spol. s r.o. vyrábí a prodává elektrokomponenty převážně pro automobilový průmysl a regulační techniku. Osazuje plošné spoje, vyrábí regulátory pro alternátory, výkonové vypínače - odpojovače, měniče napětí. Zajišťuje komplexní řešení při vývoji a výrobě elektronických zařízení.
Elektrokomponenty pro automobilový průmysl a regulační techniku
Společnost působící v odvětví: -systémové integrace -řídících a audiovizuálních systémů v komerčních a rezidentních aplikacích. Sídlo firmy.

Společnost působící v odvětví: -systémové integrace -řídících a audiovizuálních systémů v komerčních a rezidentních aplikacích. Kancelář a showroom.

Výhradní zastoupení značky AMERICAN AUDIO (DJ mixpulty, CD přehrávače, gramofony, sluchátka, reproboxy a zesilovače) a značek AMERICAN DJ, ELATION (profesionální osvětlovací zařízení a ovladače). Zajišťujeme velkoobchod, maloobchod, značkový servis. AMERICAN AUDIO: - CD přehrávače - Mixážní pulty - Gramofony a příslušenství - ...

Teson Výroba, prodej: - komponenty pro televizní rozvody.

Návrhy, projekce, montáže, servis, dodávka: -elektrické pohony -frekvenční měniče -řídící systémy -průmyslové váhy -měniče kmitočtu -převodovky -sady šnekových kol -hřídelové spojky -řetězy.

Velkoobchod, prodej: - elektrosoučástky - elektronické - součástky - diody - tranzistory - integrované obvody - odpory - kondenzátory - tlumivky - krystaly - transformátory - akumulátory - baterie.

COMPELSON je výrobcem periferií pro čipové karty i společností vyvíjející software - od vývoje ovladačů a low level softwaru, po sériově prodávané aplikace.

Telekomunikeční, datové a optické sítě Výstavba PC EZS, EPS - Zabezpecovací a požární systémy CCTV - kamerové systémy, SAT a TV rozvody Digitální ústredny Digitální a analogové telefony, bezdrátové telefony, záznamníky a faxy Aktivní a pasivní prvky strukturované kabeláže.

Maloobchod, prodej, oprava, servis, montáž: - telekomunikační zařízení - elektronika.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové ...

Vývoj, prodej: -vývojové prostředky pro elektroniku -mikropočítačové systémy -automatizace -regulace a měření -elektronické součástky -programátorské práce -poskytování softwaru -automatizační technika.

Projekce: - řízení technologie - elektro projekty. Výroba: - elektro rozvaděče - aparatury pro navažování a vážen sypkých hmot - komponentní pytlovací váhy - řídící a vážící systémy v krmivárnách, pekárnách a mlýnech. Regulace: - teploty včetně chlazení v laboratořích.

Výroba: - elektrody. Firma THETA ´90 byla založena v roce 1990 a od ledna 1993 začala s výrobou vlastních elektrod. Souběžně s výrobou probíhá od počátku i vývoj elektrod ve spolupráci s jinými institucemi, především VŠCHT Praha. .

Prodej: -elektronické součástky.

Výroba, montáž, servis, prodej: -speciální elektronické přístroje gamapopeloměry, etalonery, kamerové systémy, zabezpečovací systémy, analyzátory kyslíku, radiační ochrana. Zřizování, montáž, údržba, servis, oprava: -telekomunikační zařízení Projekce: -elektronická zařízení.

Opravy elektroniky, opravy dálkových ovladačů, vývoj elektroniky.

Produkty: -časová, hlídací, bezpečnostní, pomocná relé, polovodičová relé -snímače indukční, kapacitní, optické, magnetické -protahovací systém y pro elektroinstalace -plastové a hliníkové skříně -sortiment spínací a domovní techniky. -odvíječe kabelů, cívek a kabelových bubnů.

Prodej, dodávka: -mikropáječky - pájecí soupravy MICRO 30 bezkonkurenční svými vlastnostmi vhodné zejména pro výrobu a opravy SMD technologie, ale i pro klasickou montáž plošných spojů -elektronické přístroje - čtyřkanálový osciloskop jako doplněk k počítači

Dovozce a prodejce kosmetických přístrojů a krému za skvělé ceny. Produkty: - laserové přístroje - žehličky na pleť - přístroje na hubnutí - detoxikace - výživové doplňky - krémy proti vráskám.

Prodej optoelektroniky, poskytování poradenství.

Výroba, vývoj: -aplikační elektronika -filtrační a regenerační zařízení pro cirkulační vody -elektronické zařízení proti vodnímu kameni INKRUST -průmyslové digitální hodiny DCF77.

Opravy: -elektronika -laboratorní technika.

Významný dovozce a distributor součástek a elektroniky v ČR. Našimi zákazníky jsou výrobní společnosti, velkoobchodní prodejci i koneční spotřebitelé. 3 divize: - divize elektronických součástek: nabízíme celou škálu aktivních a pasivních součástek až po konstrukční prvky. - divize měřící a drobné elektroniky - divize komponentů a ...