Mezi komponenty potřebné k instalaci a zavedení elektrické sítě řadíme zásuvky, vypínače, pojistky, chrániče, jističe, výbojky, svorky a další komponenty. Vše musí být vysoce kvalitní a dodáno od spolehlivých výrobců.

Elektrokomponenty pro automobilový průmysl a regulační techniku
Společnost ELKOMP Kroměříž, spol. s r.o. vyrábí a prodává elektrokomponenty převážně pro automobilový průmysl a regulační techniku. Osazuje plošné spoje, vyrábí regulátory pro alternátory, výkonové vypínače - odpojovače, měniče napětí. Zajišťuje komplexní řešení při vývoji a výrobě elektronických zařízení.
Elektrokomponenty pro automobilový průmysl a regulační techniku
Výroba, velkoobchod, export, vývoz, prodej: - elektronické součástky.

Velkoobchod, prodej, servis, kalibrace: -elektrické a elektronické měřící přístroje -klešťové přístroje -revizní -megmety -multimetry -luxmetry -zkoušečky -rozvaděčové stroje -panelové přístroje -měření izolací -bočníky -transformátory proudu -elektroměry -dataloggery -labolatorní přístroje -galvanické oddělovače -registrační ...

Opravy, údržba, servis: -elektronika -internet -letecké radiostanice -letecké navigační systémy GPS -kancelářská technika: -tiskárny -file servery, -PC stanice -další elektronická zařízení na zpracování dat -sítě LAN. Výroba: -rozhlasové a televizní vysílače -přístroje pro drátovou telefonii (tel.ústředny) a ...

Firma INHACO, spol. s r.o. byla založena v r. 1992 jednatelem ing.Ivo Hájkem jako výrobně - dodavatelská společnost. V současné době se opírá o tři hlavní aktivity: - výrobu elektropřístrojů - balení strojů a zařízení na zakázku - dodávky částí investičních celků.

Vývoj, malosériová výroba přístrojové techniky.

Monitorování a sledování vozidel. Vývoj, výroba a distribuce: - elektronické systémy pro silniční a kolejová vozidla - vyhodnocení spotřeby pohonných hmot.

SLUŽBY: - projekty a realizace elektrovýzbroje pracovních strojů a linek - Compressor Management System, regulace výroby stlačeného vzduchu a vyhodnocování spotřeby - prodej snímačů průtoku a proudění vzduchu firmy Schmidt Technology - programování průmyslových automatů - vizualizace a řízení technologických procesů pomocí osobního ...

Výroba, prodej: - elektronické součástky - konektory pro elektroniku - D-subminiaturní s filtrem. Velkoobchod, maloobchod: - celý sortiment konektorů firmy Conec..

Instalace a opravy: -elektrické stroje -elektrické přístroje -výroba elektromotorů, generátorů a transformátorů.

Velkoobchod elektronika: -kabelážní systémy, optické kabely -počítačové komponenty. Výhradní distributor pro ČR produktů TYCO Elektronics, TYCO Elect, AMP NETCONNECT.

Významný dovozce a distributor součástek a elektroniky v ČR. Našimi zákazníky jsou výrobní společnosti, velkoobchodní prodejci i koneční spotřebitelé. 3 divize: - divize elektronických součástek: nabízíme celou škálu aktivních a pasivních součástek až po konstrukční prvky. - divize měřící a drobné elektroniky - divize komponentů a ...

Klimatizační technika. Kabelové svazky. Topení do stavební techniky. Vysokozdvižné vozíky.

Prvky k odstínění elektromagnetického záření. Výroba komponentů pro elektrotechnický průmysl (počítače, mobilní telefony...). PŘESNÁ STROJÍRENSKÁ VÝROBA V OBORECH: -komponenty pro mobilní telefony -lisování (postupové lisy) -lisování a tváření elastomerů, vytlačování -pletení kovových textilií -pokovování LAIRD TECHNOLOGIES NABÍZÍ ...

Komplexní služby v oblasti elektronické a kabelové výroby. Vyrábíme, prodáváme a instalujeme pro telekomunikace. Velkoobchod a sklad - kabely, konektory, příslušenství a náhradní díly pro zařízení.

Výroba: -WIFI komponent Výroba a prodej technologií pro bezdrátový přenos dat.

Prodej, oprava, servis: - mincovníky NRI - časové automaty zn. Beckmann - čtečky bankovek zn. CashCode. Výhradní zastoupení, autorizovaný servis: - mincovníky NRI - časové automaty zn. Beckmann.

Dovážíme a distribujeme elektronické komponenty, vypínače, axiální ventilátory, termostaty, regulátory, presostaty, přívodní kabely, kabely, konektory a překážková návěstidla. Nabízíme vývoj, osazování a výrobu PCB. Dále nabízíme kompletní řešení vašich projektů. Sortiment: - vypínače - regulace, chlazení, klima a topení - ventilátory - ...

Telekomunikační technika-montážní práce: -kabely, kabelové formy. Výroba: -desky plošných spojů -vinuté prvky-transformační a elektromechanická počítadla hovorů -zdravotnická technika-inkubátory, diagnostické, rehabilitační přístroje -městský mobiliář: -telefonní kabiny -autobusové zastávky -reklamní tabule ...

Výroba, prodej: - jednovrstvé keramické kondenzátory (kondensátory) - keramické indikátory teploty - polotovary z chemické výroby (suspenze) - polotovary z kovovýroby.

Vývoj, výroba, prodej, aplikace, montáž: - piezoelektrické krystalové jednotky - krystalové filtry - krystalové oscilátory. Křemenné výbrusy: - krystalové výbrusy AT - křemenné desky pro SAW filtry. Vysoce stabilní krystalové jednotky: - KJ pro všeobecné použití v pásmu od 150 do 600 kHz - KJ pro všeobecné použití v držáku ...

Zakázková výroba, prodej: - elektronika - ovládacích panelů, panely. Osazování: - plošných tištěných spojů, plošné tištěné spoje, tišťáky. Kovovýroba: - drobná související s elektronikou.

Výroba, vývoj, prodej: -spínaný napájecí zdroj -induktivní komponenty -cívky -tlumivky -měniče -konvertory -telekomunikační nabíječky -napájení.

Výroba: -malosériová výroba elektroniky -technologické poradenství -podporu při vývoji -strojní osazení SMD součástek -svařování optických vláken -optoelektronická montáž -výrobou kabelových svazků -sítotisk -tampónový tisk.

Prodej: -etiketovací strojky, kleště, aplikátory -lepicí strojky -dymokleště -etikety a termotransférové fólie -aplikátory etiket. Systém-čárové kódy-prodej, maloobchod: -tiskárny čárových kódů -snímače čárových kódů -přenosné terminály pro sběr dat.