Mezi komponenty potřebné k instalaci a zavedení elektrické sítě řadíme zásuvky, vypínače, pojistky, chrániče, jističe, výbojky, svorky a další komponenty. Vše musí být vysoce kvalitní a dodáno od spolehlivých výrobců.

Elektrokomponenty pro automobilový průmysl a regulační techniku
Společnost ELKOMP Kroměříž, spol. s r.o. vyrábí a prodává elektrokomponenty převážně pro automobilový průmysl a regulační techniku. Osazuje plošné spoje, vyrábí regulátory pro alternátory, výkonové vypínače - odpojovače, měniče napětí. Zajišťuje komplexní řešení při vývoji a výrobě elektronických zařízení.
Elektrokomponenty pro automobilový průmysl a regulační techniku
Maloobchod, prodej: -spotřební elektronika.

Projekčně inženýrská kancelář. Projekční činnost: - elektro, měření, regulace. Výroba a vývoj: - atypické zařízení s aplikací PC - mikroprocesorová technika pro automatizaci výrobních postupů. Výroba: - přesné hodiny řízené časovým kódem - studiové stopky - řízení termologických procesů.

Výroba, vývoj a oprava: -elektronická zařízení: -elektronické stavebnice a moduly -tester elektrolytických kondenzátorů -měřiče ESR* -akumulátory -nabíječe.

Výroba, maloobchod, prodej, oprava, servis: -elektronika -konstrukce -software -elektronická zařízení, stroje pro slévárenství -měření a regulace fyzikálních veličin mechanickou a elektronickou cestou.

Kompletní dodávky: -elektrozařízení -elektročástí zařízení staveb, sloužící k různým účelům (výrobní haly, sklady, obchody, kanceláře, nemocnice, byty, rodinné domy, venkovní osvětlení). Montáž: -světelný a motorový prachotěsný přípojnicový rozvod v provedení hliník anebo měď do různého prostředí. Komplexní dodávky: ...

Opravy, prodej, servis: - elektrospotřebiče, televizory - spotřební elektronika.

Výroba, prodej: - čárové kódy - termotransferové tiskárny - čtečky čárových kódů - průmyslové terminály - samolepící etikety a barvící pásky.

Ochrana před: -bleskem -přepětím. Ochranné pracovní pomůcky.

Prodej: - výpočetní technika - elektronické součástky. Internetové služby.

Oprava, servis: - televizory - rádia - elektronické a optické přístroje a zařízení.

Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí Velkoobchod a maloobchod

Výroba: - gramofony - autoelektrika - elektronické regulace.

Výroba: - elektronických součástek - montáže elektrospojovacích dílů

Vývoj servis a výroba na klíč: -elektronika lékařská rehabilitační kosmetická . Práce: Návrh a výroba: -prototypových desek plošných spojů. Malosériová výroba: -plošné spoje včetně osazování součástek a oživení.

Montáž, instalace, revize, oprava, servis: - elektroinstalace - osvětlení, zvonky. Řemeslnické práce: - elektroinstalatérské, elektrikář. Revize: - elektro - stroje a zařízení - hromosvody - ruční nářadí. Kompletní rekonstrukce: - elektrozařízení - rozvody v bytových i nebytových objektech - panelové domy včetně ...

Prodej, maloobchod: -řídicí systémy značky Crestron a X-10, -domovní a zakázková elektronika -dotykové panely -audio-videoa domácí kina

Výroba: - elektronické měřiče napětí - osazování plošných spojů - osazování SMT - provádíme následující předcertifikační zkoušky EMC.

Výroba, prodej: - aplikace bezkontaktních čipových karet - odbavovací a informační systémy pro veřejnou hromadnou dopravu - palubní počítače, lokalizační a komunkační systémy pro náladní dopravu.

Zavádění aplikace Inteligentní dům: -aplikace, které s pomocí počítače a programového vybavení, dokáží řídit požadované činnosti v domě z jednoho centra.

Automatizace, opravy: - průmyslová elektrotechnika.

Jsme předním českým distributorem elektronických součástek, avšak intenzivně obchodujeme v rámci globální distribuční sítě. Na obchod navazuje poradenství, vývoj a výroba elektronických zařízení a servisní činnost.

Výroba, instalace, oprava: - elektrické stroje a přístroje - elektronické zařízení - rotační deformační jednotky (RDP) na PET láhve a plechovky - vodící zařízení pro koně.

Vývoj a výroba elektronických počítačových systémů: -průmyslová elektronika -návrhy, výroba a osazování plošných spojů -antény pro mikrovlnnou techniku -vývojové práce na zakázku -tvorba software pro řídící a elektronické systémy.