Mezi komponenty potřebné k instalaci a zavedení elektrické sítě řadíme zásuvky, vypínače, pojistky, chrániče, jističe, výbojky, svorky a další komponenty. Vše musí být vysoce kvalitní a dodáno od spolehlivých výrobců.

Elektrokomponenty pro automobilový průmysl a regulační techniku
Společnost ELKOMP Kroměříž, spol. s r.o. vyrábí a prodává elektrokomponenty převážně pro automobilový průmysl a regulační techniku. Osazuje plošné spoje, vyrábí regulátory pro alternátory, výkonové vypínače - odpojovače, měniče napětí. Zajišťuje komplexní řešení při vývoji a výrobě elektronických zařízení.
Elektrokomponenty pro automobilový průmysl a regulační techniku
Vývoj a výroba na zakázku: - atypická elektronická zařízení. Servis PC, počítačům computer, výpočetní technika.

Zakázkový vývoj, prodej, e-shop: - speciální a průmyslová elektronika.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - baterie, akumulátory - nabíječeky, síťových zdroje - testery. Výroba: - akumulátorové sestavy - akumulátorových sestav s Li-ion technologií - repase akumulátorů.

Pozáruční opravy: - zálohovací technika usměrňovače, střídače, měniče, DC-DC měničů, by-passů, napájecích zdrojů, UPS.

Záložní zdroje UPS-typu OFF-LINE, LINE -INTERACTIVE, ON-LINE s dvojí konverzí napětí (bateriové, elektronické, záskokové zdroje). Motorgenerátory-provedení standard, odhlučněné, superodhlučněné, případně v kontejneru. Energocentra se zajištěním stálé dodávky energie bez ohledu na vstupní podmínky sítě, možnost paralelní ...

Velkoobchod - elektrodíly snímače tlaku, polohy, teploty Dotační poradenství pro program rozvoje venkova

Výrobce: -elektroinstalační materiál pro rozvaděče. Čištění všech druhů elektroinstalací pod napětím do 1000V. Import feritových jader Prodej elektroinstalačního materiálu.

Výroba: - plošné spoje. Dodávka: - kancelářská technika.

Vývoj, výroba: -aplikovaná elektronika vážních systémů, vah.

Velkoobchodní prodejce a výrobce spínaných napájecích zdrojů a příslušenství - přední dodavatel spínaných napájecích zdrojů a příslušenství - komplexní řešení napájení elektronických aplikací - rychlá odezva na zákaznické poptávky a objednávky - skladová dostupnost nejpoptávanějších modelů napájecích zdrojů - nadstandradní servis v oblasti ...

Výroba: - software - webdesign - flash animace - bannery. Služby: - servis elektrozařízení. Maloobchod, prodej, e-shop: - zdroje - adaptéry - měniče napětí - nabíječky.

Obchodně technická kancelář. Systémy: -spojovací a upevňovací -odbočovacích krabic -pod omítku a do dutých stěn -svorek -kabelových vývodek -ochrany před transientními jevy a blesky -ochrany před přepětím -vyrovnání potenciálů -uzemňovací -ochrany před bleskem -protipožární ochrany. Průmyslová zóna - ...

Vývoj, inovace a prodej nových výrobků v oblasti elektrotechniky. Průmyslová zóna - Černovická terasa.

Společnost působící v odvětví: -systémové integrace -řídících a audiovizuálních systémů v komerčních a rezidentních aplikacích.

Firma je nositelem certifikátu jakosti ISO 9001:2011. Kooperace českých a slovenských firem s evropskými firmami v oblasti elektrotechniky a strojírenství. Import (dovoz) elektrotechnických materiálů: -kabely a vodiče -vodiče na vinutí -permanentní magnety -izolační trubičky -teplotní čidla -komutátory -systémy požární ...

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení.

Výzkum, vývoj, výroba: -elektronika -teleinformatika -biofyzika.

Velkoobchod elektronika: -kabelážní systémy, optické kabely -počítačové komponenty. Výhradní distributor pro ČR produktů TYCO Elektronics, TYCO Elect, AMP NETCONNECT.

Výroba: -malosériová výroba elektroniky -technologické poradenství -podporu při vývoji -strojní osazení SMD součástek -svařování optických vláken -optoelektronická montáž -výrobou kabelových svazků -sítotisk -tampónový tisk.

Vývoj a výroba: - moderní systémy zpracování obrazů a signálů pro průmysl - monitorování silničního provozu Dopravní přestupky: - měření úsekové a okamžité rychlosti - detekce jízdy na červenou Monitorování dopravy: - sběr dat a dopravní průzkumy - měření dojezdových časů - automatické čtení SPZ/PZ - pátrání po odcizených ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -měřící a regulační technika -bezpečnostní senzory, moduly, spínače -nouzová tlačítka, kontrolky -displeje, operátorské panely -hladinové spínače a čidla -komunikační produkty -koncové spínače -napájecí zdroje -nožní spínače -ovládání a signalizace -počítadla a časová relé -programovatelné ...

Výroba, maloobchod, prodej, oprava, servis: -elektronika -konstrukce -software -elektronická zařízení, stroje pro slévárenství -měření a regulace fyzikálních veličin mechanickou a elektronickou cestou.

Kompletní dodávky: -elektrozařízení -elektročástí zařízení staveb, sloužící k různým účelům (výrobní haly, sklady, obchody, kanceláře, nemocnice, byty, rodinné domy, venkovní osvětlení). Montáž: -světelný a motorový prachotěsný přípojnicový rozvod v provedení hliník anebo měď do různého prostředí. Komplexní dodávky: ...

Vývoj a výroba elektronických počítačových systémů: -průmyslová elektronika -návrhy, výroba a osazování plošných spojů -antény pro mikrovlnnou techniku -vývojové práce na zakázku -tvorba software pro řídící a elektronické systémy.

Výroba, servis, prodej, oprava: -průmyslová elektronika -hodiny -spínací, školní, docházkové, sportovní časomíra -jednotný čas.