Mezi komponenty potřebné k instalaci a zavedení elektrické sítě řadíme zásuvky, vypínače, pojistky, chrániče, jističe, výbojky, svorky a další komponenty. Vše musí být vysoce kvalitní a dodáno od spolehlivých výrobců.

Elektrokomponenty pro automobilový průmysl a regulační techniku
Společnost ELKOMP Kroměříž, spol. s r.o. vyrábí a prodává elektrokomponenty převážně pro automobilový průmysl a regulační techniku. Osazuje plošné spoje, vyrábí regulátory pro alternátory, výkonové vypínače - odpojovače, měniče napětí. Zajišťuje komplexní řešení při vývoji a výrobě elektronických zařízení.
Elektrokomponenty pro automobilový průmysl a regulační techniku
Výroba: -průmyslová, lékařské a spotřební elektroniky. Oprava, servis: -průmyslová a spotřební elektronika: -záruční a pozáruční servis elektrických sekaček ERGO -pozáruční servis: -audio, video aj. -domácí elektro spotřebiče . Prodej: -náhradních dílů el. sekaček ERGO -montážních dílů DVBT. Výroba: -NF zesilovače, ...

Prodej: - elektronické součástky. - elektromotory - elektronické stavebnice - měřící technika - anténí technika - baterie, akumulátory.

Činnost, výroba: - mechanických prvků pro elektronické firmy - mechanické konstrukce pro nejrůznější odvětví průmyslu - automatizační techniku, energetiku, dopravní prostředky ale i pro elektroakustiku a měřicí techniku - kompaktní pouzdra pro elektronické přístroje - přístrojové panely - stupnice pro přístroje....a další.

Výroba: -elektronika: -automobilová -letecká -průmyslová -pro osvětlovací techniku. Vývoj: -elektronika dle zadání zákazníka - na zakázku.

Rozvaděče: - výroba - projektování - programování - servis

Výroba, výrobce: - pružné měděné, hliníkové sběrnice.

Společnost Global Business a.s. se zabývá výhradně návrhy, výrobou a projektováním elektrických rozvaděčů a přípojnicových systémů o jmenovitém napětí do 1000V AC/1500V DC a jmenovitém proudu do 7000A. Disponujeme všemi potřebnými certifikáty a zkouškami pro výrobu elektrických rozvaděčů NN a ostatní nabízené činnosti. Výroba, projektování: - ...

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - elektroinstalační materiál - průmyslové i domovní spínače a zásuvky - modulové přístroje, proudové chrániče - motorové spouštěče - zemnící materiál - svítidla - světelné zdroje - baterie.

Bezpečnostní agentura: -ostraha objektů a osob -ochrana převozu hotovosti -informační a detektivní služby -zabezpečovací elektrické systémy -zajištění bezpečnosti i v zahraničí.

Výroba: -komponenty BOSCH, SIEMENS pro elektrotechnický, automobilový průmysl pro všechny evropské značky. Provozovna: -Kollárova 1670, 698 01 Veselí nad Moravou tel.: 518323777.

Prodej, eshop, velkoobchod, návrhy řešení, ralizace: - kamerové systémy - radiokomunikace - čárové kódy - SW aplikace - výškové práce - zabezpečovací systémy - systémy sledování vozidel - služby pro města a obce - hotelové wifi, televize a řešení pro nemocnice.

Výroba, prodej: -elektronické součástky a přístroje: -relé a stmívače -Inels - inteligentní elektroinstalace -měřící, kontrolní přístroje -napájecí zdroje -jističe -proudové chrániče -modulové stykače -termostaty -ovládací a signalizační moduly -bezdrátová elektroinstalace RF control.

Ve společnosti SMARIS Uherské Hradiště se zabýváme vývojem a dodávkou komponentů pro měření a regulaci pro průmyslové aplikace. Výroba - programovatelné převodníky, převodníky s ethernetovým výstupem, galvanický oddělovač, snímače teploty Pt100, Pt1000, vlhkosti, tlaku, teplotní, vlhkostní a tlakové senzory, digitální zobrazovače. Vyvíjíme stále ...

Eshop, prodej. - TRENDCHARGE - vše pro nabíjení Vašeho elektromobilu. Výstavba a instalace nabíjecích stanic.

Výroba: - přesné hliníkové odlitky - obráběné díly - desky plošných spojů - kabelové svazky.

Výroba, montáž, oprava, servis: -elektrické zařízení: -tranzistorové napájecí zdroje -speciálních elektrických zdrojů -nabíjecí a speciální stejnosměrné zdroje -svařovací tranzistorové invertory. Vývoje, výroba: -stejnosměrné spínané zdroje.

Výroba a prodej: - synchronních generátorů, ochranných relé, elektrické ochrany pro energetiku a řídicí automaty.

Výroba, dovoz, prodej elektroniky. Eshop: - odpuzovače škůdců Deramax, odstraňovače vodního kamene Kalk - měniče napětí, GSM alarmy, fotovoltaika, ultrazvukové čističky, zabezpečovací kamerové systémy, videotelefony a další.

Výroba, prodej tlakoměrné techniky: -tlakoměry, snímače tlaku pro průmyslové použití: -snímače výšky hladiny LMP/LMK -polní přístroje, diferenční snímače -ostatní přístroje: -panelové měřidlo pro zobrazení a hlídání lineárních měřených veličin -tlumič tlakových rázů pro tenzometrické snímače -napájecí zdroj ke snímačům ...

Prodej, montáž, instalace, servis, oprava, cejchování, ověřování: - elektronické a digitální tachografy - nové montáže tachografů na dodávky a vozidla nad 3, 5 t KIENZLE, VEDER-ROTT, ATAL - ověřování, cejchování tachografů i u zákazníků ( CZ K-106 ) -elektronické a mechanické průtokoměry na nákladní vozidla, stroje, lokomotivy, lodní ...

Vývoj, výroba - elektronická zařízení na zakázku - zařízení s nízkou spotřebou - elektronika pracující v nepříznivém prostředí, letadlové aplikace Výroba - měřící přístroje

-Zprostředkování obchodu a služeb -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Velkoobchod a maloobchod Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení