Elektronická zabezpečovací signalizace, uzavřené kamerové okruhy, elektronická požární signalizace, systémy na ochranu zboží a kontroly vstupů do objektu – to jsou zařízení, která pomohou ochránit váš majetek před nežádoucím vstupem a jiným nebezpečím.

Elektro Bukáček s.r.o. - firma s tradicí
Již více než 24 let poskytuje svým zákazníkům firma Elektro Bukáček s.r.o. své služby v oblasti elektroinstalací. Zaměřujeme se na široké spektrum elektrotechnických služeb. Od elektroinstalací, přes výrobu rozvaděčů, až po automatizaci průmyslových, metalurgických a potravinářských celků. Nabízíme osobní přístup, kvalitu a rozumnou cenu.
Elektro Bukáček s.r.o. - firma s tradicí
Montáž, servis: - informační, komunikační technologie. - telekomunikační systémy - kamerové systémy.

Elektro, zámečnictví, doprava, přípravné práce pro stavby: -montáže, opravy a komplexní dodávky informačních, telekomunikačních sítí a rozvodů. -opravy a montáže sdělovacího, zabezpečovacího a elektro zařízení na ČD . -zemní práce, kabelizace, vjezdové systémy, zámečnické práce. .

Dodávka, montáž, servis: - systémy inteligentních budov - kamerové systémy

Opravy ostatních dopravních prostředků a pracovních strojů Opravy silničních vozidel

Komplexní služby: -Počítačové sítě (LAN) -Strukturované kabeláže -Telefonní systémy -Elektronická požární signalizace (EPS) -Elektronické zabezpečovací systémy (EZS) -Kamerové systémy (CCTV) -Televizní rozvody (STA) -Systémy kontroly přístupu osob a docházky (ACS) -Ozvučení objektů -Systémy jednotného času

Služby, montáž - inteligentní elektroinstalace - inteligentní domácnost - bezpečnostní a kamerové systémy - měření a regulace.

Služby: - montáže strukturovaných kabelových systému - montáže zabezpečovacích systémů DSC a kamerových CCTV

Zabezpečovací systémy, autofólie, okenní fólie.

Práce: - elektroinstalace - zabezpečovací systémy - slaboproudé systémy

Provádíme dodávku a montáže zabezpečovacích a kamerových systémů, systémů proti odposlechu, skrytých kamer a jiné bezpečnostní techniky. Zabezpečení prostor proti odposlechu a úniku informací: - protiodposlechové prohlídky (komplexní prohlídky prostor) - montáž generátorů šumu na ochranu proti odposlechům z vnějších i vnitřních ...

Dodávka, montáž, servis: -elektronické zabezpečovací systémy -alarmy -strukturované kabeláže -antény, satelity -telefony -slaboproudé rozvody.

Distribuce, instalace, montáž, e-shop: - kamerové systémy - elektronické zabezpečovací systémy.

Prodej - montáž - servis : - homologované antiradary, handsfree, navigace, autohifi, alarmy, vyhledávací zařízení pro automobily, tažné zařízení, pakovací kamery a asistenty, záznamové kamery silničního provozu - satelitní, elektronické, mechanickéí zabezpečení vozidel - radarové detektory s Atestem Ministerstva dopravy - prodej a eshop ...

Prodej (maloobchod a velkoobchod), montáž, servis, poradenství v těchto oblastech: - turnikety, závory, vrata - ovládání mechanických zábran, karetní systémy, ruční ovládání, dálkové ovládání, napojení na bezpečnostní systémy Certifikace mechanických zábran. Systémy zabezpečení: - EZS - elektronická zabezpečovací signalizace - EPS - ...

Služby: - správa IT - audity informačních technologií - IT služby - montáž kamerových systémů.

Dodávka, montáž: - elektronické zabezpečovací, požární, kamerové, vstupní systémy.

Montáž, oprava, servis: - televizní antény - datové sítě - fotovoltaické systémy - zabezpečovací zařízení. Slaboproudé rozvody.

Montáž, opravy, revize a zkoušky zdvihacích zařízení Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny Poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších ...

Velkoobchod: - zabezpečovací technika - LED osvětlení

Práce, montáž: - elektroinstalace - hromosvody - televizní antény, rozvody - zabezpečovací systémy - fotovoltaické elektrárny.

Dodávka, instalace, montáž: - elektronické zabezpečovací systémy - kamerové systémy - požární signalizace - evakuační rozhlas - multimediální systémy - strukturovaná kabeláž.

Práce: -elektroinstalatérské. Montáž: -hromosvody. -anténní systémy. -elektroniské zabezpečovací systémy. -veřejné osvětlení. Elektrorevize.

Naše společnost se zabývá velkoobchodním a maloobchodním prodejem dřevem a řezivem. Jako jsou například: palubky podlahové, podkladové, terasovky, hoblovaná prkna, KVH stavební hranoly, střešní latě, střešní krovy, OSB desky, fošny, palivové dřevo, a další stavební řezivo. Dřevo a řezivo dodáváme ve standardních i individuálních rozměrech s ...

Dodávka: - biometrické technologie - docházkové, přístupové terminály. Výhradní distributor společnosti SUPREMA INC.