Elektronická zabezpečovací signalizace, uzavřené kamerové okruhy, elektronická požární signalizace, systémy na ochranu zboží a kontroly vstupů do objektu – to jsou zařízení, která pomohou ochránit váš majetek před nežádoucím vstupem a jiným nebezpečím.

Elektro Bukáček s.r.o. - firma s tradicí
Již více než 24 let poskytuje svým zákazníkům firma Elektro Bukáček s.r.o. své služby v oblasti elektroinstalací. Zaměřujeme se na široké spektrum elektrotechnických služeb. Od elektroinstalací, přes výrobu rozvaděčů, až po automatizaci průmyslových, metalurgických a potravinářských celků. Nabízíme osobní přístup, kvalitu a rozumnou cenu.
Elektro Bukáček s.r.o. - firma s tradicí
Návrhy, projekce, dodávka, montáže, instalace: -řídicích systémů zejména v oblasti CZT*, TZB* a energetice. Inženýrské služby v oblasti řízení, měření a regulace. Aplikační programy řídicích a monitorovacích systémů.

Prodej, montáž - kamerové a zabezpečovací systémy - antény a satelitní technika.

Návrh, prodej, realizace, montáž - bezpečnostní systémy - domácí automatizace - klimatizace - slaboproudé a silnoproudé rozvody.

Dodávka, montáž: - elektronické zabezpečovací systémy - kamerové systémy - požární signalizace.

Realizace, montáž - audiovizuální a prezentační technika - antény - satelity - elektrické zabezpečovací signalizace - kamerové systémy.

Dodávka, montáž, servis: - elektronické zabezpečovací systémy EZS Služby: - elektroinstalace - inteligentní elektroinstalace Prodej, půjčovna, pronájem: - elektrocentrály Autoservis, pneuservis. Reklamní a dárkové předměty.

Prodej, montáž, oprava, servis: - satelity - antény - zabezpečovací systémy - počítače Půjčovna, pronájem: - karavany

Prodej zabezpečovací techniky pro: - peněžní ústavy - obchody - galerie - rodinné domy.

Projekce, montáž: - kamerové systémy - požární signalizace - anténní, satelitní systémy - brány, parkovací systémy - strukturovaná kabeláž.

Dodávka, montáž: - zabezpečovací systémy zn. JABLOTRON.

Společnost Elsi se zabývá elektroinstalacemi všeho druhu v rámci celé ČR. Prodáváme, montujeme a servisujeme : - kamery pro zabezpečení objektů, střežení a sledování prostor venkovních i vnitřních, kamery jsou jak klasické, tak i digitální - přenášející i zvuk. - elektrická požární signalizace značek EPS Lites, Schrack, Zettler, ...

Společnost GLOBAL SECURITY s.r.o. se zabývá ostrahou a ochranou majetku a osob, instalacemi zabezpečovacích a kamerových systémů. Poskytuje komerční bezpečnostní služby pro podniky, organizace či instituce. Služby: -ostraha a ochrana majetku a osob -fyzická ostraha objektů a firem -Patrol systém - opakovaná kontrola střeženého místa ...

Dodávka, montáž, servis - zabezpečovací technika - přesné kalibrační váhy - kancelářská a výpočetní technika. Elektroinstalace, montáže, revize.

Návrh, montáž, revize: - slaboproudé elektroinstalace - zabezpečovací, kamerové systémy - telefonní ústředny - strukturovaná kabeláž.

Elektroinstalační práce, elektroinstalace - instalace a montáž tepelných čerpadel, alarmů, vzduchotechniky.

Montáž: - elektronické zabezpečovací systémy

Bezpečnostní služby - detektivní služby - ostraha majetku - kamerové systémy - IT služby - správa sítě a zabezpečení serverů - nákup, prodej nebo přeprava zbraní nebo střeliva.

Jsme moderní technologická společnost, která patří mezi 100 nejvýznamnějších a nejstabilnějších firem v České republice. Špičková úroveň v oblasti kvality, spolehlivosti, odbornosti a zkušenosti je výsledkem systematického vývoje společnosti od rou 1991. O d té doby jsme postupně rozšiřovali portfolio svých činností díky vlastnímu růstu ...

Bull s.r.o. se na českém trhu orientuje na nabídku ucelených informačních systémů, komplexních platebních a pokladních systémů. Karty: - plastové - platební - identifikační.

Firma TELEST, spol. s r.o. se zabývá prodejem telekomunikační techniky, telefonů, ústředen a výpočetní techniky. TELEKOMUNIKAČNÍ SYSTEMY, SÍTĚ, VYBAVENÍ. Prodej, projekce, instalace, opravy, montáž, servis. TELEKOMUNIKAČNÍ TECHNIKA: -telefonní ústředny SIEMENS, PANASONIC -koncová telefonní zařízení - STA (společné televizní antény) ...

Průmyslová elektronika: - oprava: prakticky jakýchkoliv elektronických obvodů a přístrojů - vývoj: elektronických obvodů, zařízení a systémů automatizaci. Bezpečnostní systémy: - oprava veškerých zařízení pro elektronické bezpečnostní systémy (sledovací videokamery, monitory, videorekordéry s dlouhou dobou nahrávání).

Projekce, montáž, servis: - zabezpečovací technika - kamerové systémy - požární systémy - GSM ovládání spotřebičů

Montáž, revize, oprava, servis: - elektronické zabezpečovací systémy - přístupové a docházkové systémy - kamerové systémy - pobočkové telefonní ústředny - televizní a satelitní rozvody

Dodavatel slaboproudých technologií Elektronické zabezpečení rodinných domů a bytů Zabezpečení průmyslových a rizikových objektů Zabezpečení firem a institucí

Služby: - elektronická ochrana majetku a osob, kamerové systémy - výroba audio - video nahrávek.