Elektronická zabezpečovací signalizace, uzavřené kamerové okruhy, elektronická požární signalizace, systémy na ochranu zboží a kontroly vstupů do objektu – to jsou zařízení, která pomohou ochránit váš majetek před nežádoucím vstupem a jiným nebezpečím.

Prodej, e-shop, instalace, servis - kamerové systémy - zabezpečovací, přístupové a docházkové systémy.

Zabezpečovací systémy a požární signalizace.

Činnost - elektromontáže, elektromontážní práce - elektro revize - montáž abezpečovcí a sledovací techniky - montáž hromosvodů.

Dodávka, montáž: - elektronické zabezpečovací systémy - přístupové systémy - kamerové systémy - strukturovaná kabeláž.

Činnost: - projekce, dodávka kamerových a bezpečnostních systémů - bezpečnostními audity, konzultace.

Prodej a montáž elektronického zabezpečení bytů, telekomunikace, zabezpečovací zařízení, elektroinstalace a televizní a satelitní rozvody.

Vývoj, výroba a prodej pohybových a přítomnostních čidel, systémů řízení osvětlení, BUS aplikací (DALI, KNX). Inteligentní systémy řízení a automatizace budov.

Návrhy, dodávky a realizace kamerových systémů. Ozvučovací a zabezpečovací systémy. GSM zesilovače. Video projekce. Inteligentní domy. IT sítě. Docházkové systémy. Strukturovaná kabeláž. Rozvody slaboproud, silnoproud. Automatizace.

Elektroinstalační práce, elektroinstalace - motnáž zabezpečovacích zařízení - přípojky elektro - montáž hromosvodů včetně revize.

Montáže: - elektronické zabezpečovací systémy (EZS*), včetně kamerových systémů.

Prodej, servis, montáž: - televizní antény - satelitní technika - kamerové systémy - elektronické zabezpečovací systémy.

Profesionální bezpečnostní opatření pro ochranu osob a majetku. Elektronické zabezpečovací systémy: kompletní zabezpečení Vašeho majetku (bytů, rodinných domů, chalup, chat, vstupních dveří, obchodů, budov i velkých objektů a areálů) - návrhy, projekty, montáže zařízení, revize, záruční i pozáruční servis, opravy - poradenská a konzultační ...

Prodej, montáž, oprava, servis: - elektronická zabezpečovací zařízení

Práce: Elektro Revize Zabezpečovací a kamerové systémy

Elektronické zabezpečovací systémy: - komplexní elektronické zabezpečení objektů a budov - průmyslová televize - kamerové systémy - požární signalizace

Práce: - elektromontážní - elektroinstalace. Montáž: - podlahové topení - zabezpečovací, kamerové systémy - domácí telefony - antény.

Firma ICN - HARDWARE, s.r.o. provádí dodávku a montáž docházkových, přístupových, stravovacích i zabezpečovacích systémů. Díky vlastnímu vývoji hardware a software jsme schopni uspokojit i ty nejnáročnější zákazníky. Sídlíme na Praze 5. Dodávka, distribuce, prodej, e-shop, montáž: - docházkové systémy - přístupové systémy - stravovací ...

Výroba, montáž a návrhy. Identifikační média: - klíčenky s čipy dallas - karty nebo přívěšky pro bezkontaktní snímání - otisky prstů.

Výroba, montáž a návrhy. Identifikační média : - klíčenky s čipy dallas - karty nebo přívěšky pro bezkontaktní snímání - otisky prstů.

Výroba, montáž a návrhy. Identifikační média: - klíčenky s čipy dallas - karty nebo přívěšky pro bezkontaktní snímání - otisky prstů.

Certifikovaná montážní firma výrobků Jablotron, Paradox, ACTi, VAR-NET Elektronické zabezpečovací systémy.

Služby: - internetové připojení - hlasové služby VOIP - webhosting - vybudování a rekonstrukce datových sítí, zabezpečení objektu kamerovým a zabezpečovacím systémem - prodej i opravy počítačů

Projektování, montáž, servis a prodej: - zabezpečovací (EZS) systémy - protipožární (EPS) systémy - PC sítě - kamerové systémy - spec. skryté kamery - domovní telefony a videotelefony - kontroly vstupu, přístupových systémů a ostatních slaboproudých zařízení.

Práce: -elektroinstalační. -elektrorevize. -montáž, revize hromosvodů. -montáž společných televizních antén. -montáž kamerových systémů. -montáž elektronické zabezpečovací systémy.

Vítejte na stránkách společnosti Elektro-Mahl, která Vám zajistí elektroinstalace a zabezpečovací systémy. Nabízíme elektroinstalační práce a zabezpečovací systémy pro: - byty - rodinné domy - vily - kanceláře - obchody - hotely