Elektronická zabezpečovací signalizace, uzavřené kamerové okruhy, elektronická požární signalizace, systémy na ochranu zboží a kontroly vstupů do objektu – to jsou zařízení, která pomohou ochránit váš majetek před nežádoucím vstupem a jiným nebezpečím.

Elektro Bukáček s.r.o. - firma s tradicí
Již více než 24 let poskytuje svým zákazníkům firma Elektro Bukáček s.r.o. své služby v oblasti elektroinstalací. Zaměřujeme se na široké spektrum elektrotechnických služeb. Od elektroinstalací, přes výrobu rozvaděčů, až po automatizaci průmyslových, metalurgických a potravinářských celků. Nabízíme osobní přístup, kvalitu a rozumnou cenu.
Elektro Bukáček s.r.o. - firma s tradicí
Montáže telekomunikačních a zabezpečovacích zařízení: - elektronická zabezpečovací zařízení, - napojení na pult centrální ochrany - elektrická požární signalizace - elektronické protipožární systémy - videosystémy - audiosystémy - vstupní systémy (čárové, magnetické kódy) - mechanické zabezpečení objektů (mříže) - ochrana ...

Výroba, práce, řemeslo: - elektroinstalace, elektrikář - průmyslové a bytové elektoinstalace včetně bleskosvodu - dodávky elektroinstalačního materiálu a svítidel - hromosvody - opravy elektrických spotřebičů - požární a bezpečnostní systémy.

Výroba, montáž: - plošné spoje a komponenty pro elektrotechniku. - návrh prototypů plošných spojů na AL pro LED. - prototypy PCB na AL. Zabezpečení osob a majetku. Montáž: - kamery, alarmy, bezpečností osvětlení LED - komunikační technika.

Prodej, montáž a servis: -centralní vysavače -kamerové a zabezpečovací systémy -TV a SAT systémy -PC sítě včetně optiky.

Firma je držitelem certifikátu ISO 9001:2000 a ISO 14001:2004. Komplexní služby na trhu informačních a komunikačních technologií: -poradenství, realizace, servis projektu -bezpečnostní a komunikační technologie -telekomunikační systémy -sítě a řešení v oblasti IT. Další služby: -řízení projektů -systémová integrace -VEGA EXPORT ...

Montáž, revize, servis, opravy: - plynová zařízení - elektroinstalace, rozvaděče - hromosvody - antény - EZS (elektronické zabezpečovací systémy) - EPS (elektronické požární systémy).

Projekce, dodávka, montáž, revize, servis, poradenství - profesionální elektronické zabezpečovací systémy EZS pro firmy, domácnosti, úřady, školy, objekty a pozemky - kamerové systémy - komplexní bezpečnostní systémy ke sledování prostor pomocí kamer CCTV uzavřený televizní okruh, zobrazení na monitorech a archivace záběrů ...

Projekce, dodávka, montáž, revize, servis: - elektroinstalace - měření, regulace - bezpečnostní a kamerové systémy - telekomunikace - datové sítě.

Provádění bytových a průmyslových elektroinstalačních prací, montáže zabezpečovacích systémů, hromosvodů a domácích telefonů.

Naše činnost: ELEKTROINSTALACE - zajišťujeme elektroinstalace v rodinných domech - revize vyhrazených elektrických zařízení - instalace strojoven stabilního hasícího zařízení, EPS a MaR EPS - Elektronická požární signalizace Kompletní dodávky materiálu systémů MINIMAX, ZETTLER, ESSER Zpracování projektové dokumentace SHZ, SCHZ - ...

Firma BARA vznikla v roce 1991 jako výhradní dovozce zabezpečovací techniky britského výrobce RACAL-GUARDALL. V průběhu několika následujících let se přeměnila z obchodní společnosti na montážní podnik a svoje původně úzké zaměření na elektrické zabezpečovací systémy postupně rozšiřovala až do současného širokého spektra poskytovaných služeb. ...

Telekomunikační montáže. Elektromontáže, revize. Zabezpečovací systémy-EZS: -kódové klávesnice a zámky -malé střední, velké, radiové systémy EZS -kartové systémy vstupu a docházky -videodetekční systémy. Protipožární systémy EPS: -zhášecí zařízení -malé, střední a velké systémy. Audo-video systémy. Informační ...

Měřící a informační technologie pro energetiku. Výzkum, vývoj, prodej, montáž, oprava, servis: -systémy synchronního měření WAM, WAMS -zařízení pro průmyslovou komunikaci mezi objekty v energetice -měření a automatizace, ASŘTP -monitorování vozidel pomocí GPS -vývoj a aplikace programového vybavení, SW pro průmyslové aplikace -vývoj ...

Servis a instalace elektronických zařízení, anténí a satelitní technika. Kamerové a zabezpečovací systémy.

Výhradní zastoupení KEY Automation srl. Mechanismy pro brány a vrata. Pohony: -posuvné, křídlové brány -sekční vrata -průmyslová vrata -rolovací vrata a rolety. Parkovací závory. Řídící jednotky pohonů (vysílače, přijímače, lampy).

Telekomunikace Bezpečnostní systémy Ostatní slaboproudé systémy Silnoproudé systémy.

Práce, montáž, prodej, maloobchod: - zabezpečovací systémy - autoalarmy - kamerové systémy - elektromontáže - slaboproudé rozvody - požární signalizace - řídící systémy výrobních procesů Projekty, revize: - hromosvody.

Prodej: - prodej bezpečnostních hlásičů pro dům, vozy a motocykly.

Montáž a servis alarmy JABLOTRON Internetový obchod auta i na vysílačku RC modely vrtulníků produkty FY CONRAD elektronika

Zajišťujme opravy silničních vozidel, lakování, STK i autoelektro. Výroba i montáž bran na míru + elektro pohonu. Prodej a montáž zabezpečovacích, přístupových a dalších systémů. Údržba travnatých ploch zahradním traktůrkem Husqvarna - boční výhoz, mulčování, sběr do koše + likvidace posekané trávy.

Montáž, servis: - elektronické zabezpečovací systémy EZS - elektronické požární systémy EPS - uzavřené kamerové systémy CCTV - přístupové a docházkové systémy ACCESS - domácí audio a videotelefony

Prodej, montáž: - EZS, EPS - kamerové systémy - domácí telefony - kování, zámky, trezory - výroba klíčů FAB - nouzové otevírání dveří - bezpečnostní dveře BEDEX.

Kamerové systémy CCTV, zabezpečovací signalizace EZS, domácí telefony a videotelefony, VDT, web kamery.

Výroba, instalace elektronických zařízení. - osazování DPS - pájení DPS. Produkty: - zabezpečovací systémy - protipožární systémy - monitorovací systémy - dveřníky - zakázková elektronika. adresa provozovny: 28.října 266 564 01 Žamberk.

Servis a prodej kancelářské a výpočetní techniky. Spotřební materiál pro VT a KT. Elektronického zabezpečení pro objekty, kontroly vstupů.