HB ALARM spol. s r. o.

Elektronická zabezpečovací signalizace, uzavřené kamerové okruhy, elektronická požární signalizace, systémy na ochranu zboží a kontroly vstupů do objektu – to jsou zařízení, která pomohou ochránit váš majetek před nežádoucím vstupem a jiným nebezpečím.

Dodávka, montáž: - zabezpečovací technika - bezpečnostní systémy - kamerové systémy.

Činnost: - elektroinstalace a automatizace - jednoduchý a úsporný systém regulace vytápění domu - elektronický zabezpečovací systém - kamerový dohledový systém - kontrola a správa domu na dálku s využitím multimediálních technologií - individuální ozvučení celého domu - filmový archiv s možností přehrávání na kterékoli televizi v domě - ...

Montáž, opravy a revize -elektroinstalace -hromosvody a uzemnění -rekonstrukce -Zabezpečení objektů -EPS, EZS, SK, STA, CCTV -atd.

Elektro práce. Montáž: - elektronické zabezpečovací systémy, EZS - kamerové systémy - požární systémy, EPS - rozvody antén a počítačových sítí. Elektroinstalační práce. Revize elektro a hromosvodů. Provozovna: - Slovenská 1A (areál bývalého Řempa), Ostrava - Přívoz.

Komplexní služby v oblasti požární bezpečnosti staveb. Projekce, výroba, montáž, revize: - požárně bezpečnostní zařízení.

Dodávka, montáž, oprava, servis: - elektronická ochrana zboží - smyčková ochrana zboží - kamerové systémy - docházkové a přístupové systémy

Inteligentní dům zajišťuje montáž kamerových systémů, alarmů, domácích telefonů a jiných elektroinstalací na míru.

Systémy s čárovými kódy, tiskárny, snímače, etikety, termo-transfer pásky. Výroba: - plastové identifikační karty s offsetovým nebo termotransferovým tiskem - držáky karet - bezdrátové zabezpečovací systémy - plastové karty.

Prodej, montáž, servis: - zabezpečovací systémy - autoalarmy - bezpečnostní kamery.

Ochrana osob a majetku a ostraha samostatných objektů. Dodávka a instalace slaboproudých technologií. Prodej, pronájem, montáž a servis kamerových systémů, elektronických zabezpečovacích a protipožárních systémů, docházkových a přístupových systémů. Střežení a napojení objektů na Pult centralizované ochrany.

Fyzická ostraha objektů - pořadatelská činnost - přeprava cenin - detektivní činnost Montáž - elektronické zabezpečovací systémy Bezpečnostní audit

Bezpečnostní služba, agentura: - fyzická ostraha objektů a majetku - strážní služba - převoz finanční hotovosti - pult centrální ochrany. Montáž: - elektronické zabezpečovací a požární systémy, EZS a EPS.

KLÍMEK ELEKTRO zajišťuje elektroinstalace, rekonstrukce osvětlení, satelitní techniku, kamerové, zabezpečovací systémy.

Elektromontážní a elektrikářské práce. Montáž, revize, oprava, servis, prodej, maloobchod: - zabezpečovací signalizace - technika - anténní a satelitní - průmyslová televize - telefonní ústředny. Revize, projektová činnost, měření a regulace.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, servis, oprava, prodej: - měřící přístroje pro strojírenství. - obráběcí nástroje - otáčkoměry. Maloobchod, prodej, velkoobchod: - fotopapír - fólie - plastové etikety - pauzovací papír - světlotiskový papír - podlhy z PVC.

Elektroinstalace, elektroinstalační práce - montáž zabezpečovacích systémů, kamer a hromosvodů.

Návrh, zpracování, realizace, montáž - kamerové a bezpečnostní systémy - připojení k internetu.

Zabýváme se elektroinstalací v bytech, rodinných domech, společnostech; projekce, instalace datových sítí včetně sofwaru; instalace domácích telefonů a zvonkových tabel, zajišťujeme servis prodejen a firem; elektro revize; projekce, realizace a revize hromosvodů; elektro projekce; návrhy a realizace kamerových systémů a čidlového osvětlení. Dále ...

Činnost: - elektroinstalace - slaboproudé systémy - datové sítě - montáž kamerových systémů. - provoz internetového obchodu s elektroinstalačním materiálem Eshop s elektrotechnickým materiálem na stránkách.

Společnost IPO HOLDING a.s. je holding několika společností zabývající se správou a úklidem, fyzickou ostrahou, bezpečnostními systémy a nano ochranou.

Alternativní zdroje, montáž, servis, Fotovoltaické systémy, úspory, dotace Elektronické zabezpečovací a kamerové systémy Elektromontážní práce, opravy, revize, hromosvody Internet provider, hosting service. Služby: - bezdrátové připojení - webhosting. Poskytovatel intnernetového připojení.

Prodej, e-shop, montáž: - kamerové systémy - elektronické zabezpečovací systémy

Komplexní řešení EZS, CCTV, EPS systémů. Velkoobchod, distribuce, prodej, montáž: -elektronická zabezpečovací signalizace -zabezpečovací ústředny -čidla -sirény -zařízení s radiovým přenosem -kódové klávesnice a zámky, zámek -telefonní a radiové komunikátory -prostředky pro vnější zabezpečení -zdroje ...

Pobočka. Projekce, montáž, dodávka, revize: - stabilní hasící zařízení - pěnové, plynové, vodní, práškové - elektrické požární signalizace.