HB ALARM spol. s r. o.

Elektronická zabezpečovací signalizace, uzavřené kamerové okruhy, elektronická požární signalizace, systémy na ochranu zboží a kontroly vstupů do objektu – to jsou zařízení, která pomohou ochránit váš majetek před nežádoucím vstupem a jiným nebezpečím.

Elektro Bukáček s.r.o. - firma s tradicí
Již více než 24 let poskytuje svým zákazníkům firma Elektro Bukáček s.r.o. své služby v oblasti elektroinstalací. Zaměřujeme se na široké spektrum elektrotechnických služeb. Od elektroinstalací, přes výrobu rozvaděčů, až po automatizaci průmyslových, metalurgických a potravinářských celků. Nabízíme osobní přístup, kvalitu a rozumnou cenu.
Elektro Bukáček s.r.o. - firma s tradicí
Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení Poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob -Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí -Výroba strojů a ...

Výroba, prodej, servis. -osvětlovací a zvuková technika -kamerové systémy -elektronické aplikace -LED technologie. Práce: -elektroinstalace: -slaboproud -silnoproud -realizace efektové osvětlení.

Regulace, montáž, instalace: -tahu komína /komínů, komíny/ - výhradní zastoupení pro systém regulace POLMAR: -veškeré služby spojené s tahem komína -instalace do ústí hrdla komínu bez jakýchkoliv zásahů do komína samotného -patent s atestem státního zkušebního ústavu -vhodné na všechny typy komínů včetně ...

Elektroinstalace: - v novostavbách a rekontruovaných objektech - drobné opravy a rekontrukce elektrických rozvodů - rozvody TV, SAT - zabezpečovací systémy - domácí telefony a videotelefony - revize.