Zrcadlovky, kompaktní anebo obyčejné analogové fotoaparáty jsou neodmyslitelnou výbavou fotografa. Nezapomeňte ani na příslušenství. Zoom objektivy nebo objektivy s pevným ohniskem, clony, svítící technika dokáže udělat vaši tvorbu mnohem kvalitnější.

Prodej i servis fotografické, digitální, mikroskopické techniky .

Profesionální fotograf pro stylové i klasické svatební fotografie. Portréty v ateliéru i exteriéru. Produktová fotografie pro reklamní použití. Reportážní a dokumentační fotografie pro firemní i společenské akce. Fotografické služby pro celou ČR.

Pojízdný portrétní ateliér. Služby: -fotografické: -svatební, portértní, maturitní fotografie -modelingová alba -proměny s vizážistou

Nabízíme lednice, pračky, myčky, vestavné spotřebiče, espressa, vysavače, žehličky, holící strojky (AEG, BOSCH, Electrolux, SIEMENS, Baumatic, Whirlpool, JURA, Catler, KRUPS, Tefal, BRAUN).

Libuš business park. Logistické zázemi pro prodej a distribuci zboží telekomunikační techniky

Nabízíme Vám levně a s kvalitními službami mobilní telefony, Smartphone a PDA: - Nokia - Sony Ericsson - LG - Samsung - HTC. Předplacené Vodafone, O2 a Twist sady. Digitální fotoaparáty: - Olympus - Nikon - Canon aj.

Prodej a eshop s počítači, sítí, zabezpečením, PC komponenty, hardware, foto, video, hrami a elektro.

Služby: -správy Internetových a intranetových aplikací -příprava a evidence smluv -docházkové a knihovní aplikace

-Realitní činnost -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím

Maloobchod, prodej: - spotřební elektronika. - elektrospotřebiče.

Prodej, půjčovna, e-shop - fotoaparáty - fotografické přístroje - polaroidové vybavení. Pořádáme výstavy, workshopy a besedy o fotografii.

Prodej, maloobchod: - kancelářské potřeby - papír, obálky, bloky - výpočetní a kancelářská technika - občerstvení a nápoje - drogerie a úklid - elektronika, foto a optika.

Obchod specializovaný na spotřební elektroniku, především na pračky, myčky nádobí, chladničky, mrazáky a sporáky. Dále nabízíme malé spotřebiče, domácí kina a DVD, digitální fotoaparáty, televize, kamery a GPS navigace. Výprodej zboží, splátkový prodej na dálku.

Bazar - mobilní telefony NOKIA, SAMSUNG, SONY ERICSOON - autorádia SONY, PIONEER, KENWOOD - televize - video - digitální fotoaparáty

Prodej značek Pioneer, Panasonic, Sony, JVC, Philips, Canon, LG, Samsung, Yamasaki, V.D.O. Moto, Thomson, AL-KO a další: - kvalitní elektronika, - domácí spotřebiče - digitální fotoaparáty, CD a DVD přehrávače a rekordéry - motocykly - potřeby pro sport, hobby - zahradní technika Nejširší výběr elektro na českém trhu.

Oprava, servis: - herní konzole - počítače, nooteboky - televizory - mobilní telefony, fotoaparáty - GPS navigace

Fotografie: -Komerční včetně audio video kazet. - fotografické produkty - fotoaparáty.

E-shop - baterie do mobilních telefonů - baterie do fotoaparátů, notebooků - autodoplňky. Odběrné místo Vostrovská 43, Praha 6

Prodej, maloobchod, e-shop: - teleskopy - mikroskopy - dalekohledy bino - lupy - fotoaparáty - kamery.

Maloobchod, prodej: -fotografické zboží Služby: -fotografické -videozáznamy

Internetový obchod, e-shop: - mobilní telefony - tablety - fotoaparáty

Prodej - fotoaparáty - fotopřístroje, digitální technika - foto příslušenství, brašny, stativy

Výroba optických a fotografických přístrojů a zařízení.