Chytré, tlačítkové, odolné, skládací i seniorské mobilní telefony patří k životu každého. Neváhejte si pořídit nový mobilní telefon anebo ten stávající vylepšete příslušenstvím, jako může být tvrzené sklo, fólie na displej, obal, pouzdro nebo sluchátka.

Maloobchod, prodej, servis: - mobilní telefony - autorizovaný a pozáruční servis mobilních telefonů NOKIA - zajišťujeme montáž HF sad mobilních telefonů do automobilů - počítače, kancelářská technika

Prodej, e-shop: - telefony, tablety, notebooky a příslušenství. Servis, oprava. Prodejny: Hypermarket Globus Olomouc Hypermarket Tesco Šternberk Obchodní dům Senimo Olomouc Centrální sklad/výdejna Olomouc

Poskytovatel informačních systémů v České republice se zaměřením na vývoj aplikací na míru, systémovou integraci, IoT, správu dokumentů a business intelligence. Produkty a služby: - bezpečnost v IT - Business Intelligence - Document Management System - IoT integrátor - IT v zemědělství - mobilní aplikace - Office 365 - software na ...

Prodej, e-shop: - mobilní telefony - baterie - příslušenství - navigace - paměťové karty - tablety - sluchátka

E - shop a servis: - pokladní systémy - mobilní telefony - výpočetní technika - pokladní systémy - mobilní telefony

Autorizovaný prodej a servis Lenovo. Notebooky, počítače, tablety, telefony, servery Lenovo. Zákazníci mohou zaparkovat přímo v areálu R1D1 Office house v Roztylské ulici, je tam monitorované parkoviště.

Prodejna elektro: - prodej domácích elektrospotřebičů a elektroniky.

E-shop, prodej: - telekomunikační technika - mobilní telefony - paměťová média - příslušenství k mobilům - tablety / MacBook / iMac - nositelná elektronika - chytrá domácnost - navigační systémy - EET řešení - spotřební elektronika

Profi partner firmy NIKON. Maloobchod, prodej: -elektronika -foto -video -audio -radia -CD**. Půjčovna: -video. Fotoatelier KODAK EXPRESS: -první digitální lab v Kraji Vysočina digitální i klasické fotopráce -fotografie amatérská profesionální průkazková -prodej mobilní telefony EUROTEL GO a ...

Nabízí kompletní sortiment mobilních telefonů, tabletů a příslušenství a jejich servis. Nabízí služby jako DJ na svatbách, večírcích, firemních akcích.

Bazar - elektronika - mobilní telefony Bazar - výpočetní technika Zastavárna - elektronika - mobilní telefony - výpočetní technika

Maloobchod, prodej: - audio, video technika - elektronika, domácí elektrospotřebiče, spotřebiče, televize, rádia - autorádia - mobilní telefony - sklo, porcelán, keramika.

Zabýváme se importem a exportem zboží v rámci EU, USA a Kanady, Asie. Dovoz zboží na zakázku dle požadavků klienta. Přivezeme elektroniku, mobilní telefony, příslušenství, PC, stroje, oděvy, módní doplňky a další. Objednaný sortiment je vždy v rámci přepravy řádně pojištěn.

Prodej náhradních dílů pro mobilní telefony a tablety značky Apple.

Hledáte ty nejlepší doplňky pro telefony značky Apple? Prohlédněte si spoustu krásných a stylových krytů, pouzder a dalších vychytávek (nejen) pro vaše milované jablíčko.

Prodej - foto a příslušenství - fotoaparáty, digitální kamery - filmy, objektivy - brašny - rámečky na foto - dalekohledy - mobilní telefony a příslušenství. Služby - fotokiosek - foto práce, zzpracování fotografii všech formátů - průkazové foto - kopírování černobílé a barevné.

Zabýváme se prodejem nových i použitých iPhonů na našem e-shopu Atronic.cz, nabízíme i servis pro mobilní telefony v Plzni a okolí.

Přední e-shop s příslušenstvím k vašemu mobilnímu Apple zařízení – iPhone, iPad, iPod, Apple Watch, MacBook. Obří nabídka produktů – kryty, obaly, držáky, tvrzená skla a folie, nabíječky, sluchátka a další. Zboží máme fyzicky skladem. Standardně do 2 dnů u vás doma. Při objednávce nad 600 Kč doprava zdarma. Osobní odběr v Brně a v Táboře.

Zaměřujeme se na výhradní servis a opravy produktů Apple, zejména iPhone, iPad, iPod, MacBook, Watch a Apple TV. Profesionální a rychlý servis Apple zařízení na počkání a se zárukou. Zároveň nabízíme softwarové poradenství, upgrady počítačů Apple apod.

Prodej: -výpočetní technika -mobilní telefony -příslušenství Návrhy, realizace: -počítačová síť -informační systémy pro podniky a firmy. Služby: -vedení účetnictví včetně zpracování účetní závěrky -daňového přiznání.

Prodej, e-shop: - GPS navigace - DVR kamery, 3D brýle pro virtuální realitu, mobilní telefony, tablety

E-shop - kancelářská technika - audio, video - fotoaparáty - digitální kamery - PC sestavy - notebooky - mobilní telefony.

Opravy mobilních telefonů Opravy tabletů. Prodej: -telefony mobilní -příslušenství k mobilním telefonům -GPS navigace.