Chytré, tlačítkové, odolné, skládací i seniorské mobilní telefony patří k životu každého. Neváhejte si pořídit nový mobilní telefon anebo ten stávající vylepšete příslušenstvím, jako může být tvrzené sklo, fólie na displej, obal, pouzdro nebo sluchátka.

Prodej, servis: -zabezpečení budov, kamerové systémy -instalace počítačových sítí -kopírovací technika -opravy mobilních telefonů -telefonní ústředny -výpočetní technika -kancelářská technika Pronájem: -kopírovací stroje

Provozovatel aukčního portálu Aukro.cz.

PhonePro.cz s.r.o. se zaměřuje na opravy a prodej náhradních se specializací na zařízení Apple.

Servis, opravy, prodej: - produkty Apple (iPhone, iPod, iPad) - provedení odblokace.

TELEFONY.CZ s.r.o. se specializuje na prodej a servis mobilních zařízení včetně příslušenství.

Prodej i na splátky, maloobchod, výkup, odblokování, oprava, servis, bazar, zástavy, poradenství: -mobilní telefony, mobily Expresní opravy mobilních telefonu, tabletů a notebooků. Servis dronů. Výměna: - LCD panelů a dotykových ploch - baterii u všech mobilních zařízení.

Prodej, e-shop: -cartridge značky BROTHER, CANON, EPSON, HP, LEXMARK -tonery značky BROTHER, CANON, EPSON, HP, LEXMARK, MINOLTA, OKI, SAMSUNG, XEROX -kompatibilní a alternativní náplně -plnící sady Crocodile -čistící prostředky -CD a DVD média -Flash disky -fotopapapíry -mobily -baterie do mobilu -bluetooth, datové kabely, kryty na ...

Maloobchod, prodej, servis, oprava, montáž: - elektronika, televizory, videa, audio věže, DVD - satelitní technika, reprosoustavy - digitální fotoaparáty, videokamery - mobilní telefony - počítače, PC, notebooky - zabezpečovací zařízení, kamerové systémy. Sídlo firmy: - Opavská 564, Fulnek.

Jiří Sutter se zaměřuje na servis a opravy mobilních zařízení značky Apple.

Jiří Roubalík se zaměřuje na servis mobilních telefonů, chytrých hodinek, robotických vysavačů a elektrických koloběžek, dále na instalaci SW, čištění reproduktorů a ochranné skla.

Antonín Pavlica provozuje bazar a zaměřuje se na servis počítačů, notebooků a mobilů.

Prodej: -mobilní telefony PAEGAS (PEGAS), EUROTEL -příslušenství k mobilním telefonům. Prodej a montáž: -HANDS FREE SADY (HF SADY). Prodej na splátky. Návrhy, realizace, prodej, servis: -počítače -monitory -tiskárny. Prodej a servis mobilních telefonů. Záruční a pozáruční servis všech značek. Prodej příslušenství ...

Společnost Eden mobil s.r.o. se zaměřuje na servis, opravy, prodej, výkup a odblokování mobilních zařízení.

TPunix s.r.o. provozuje e-shop ipato.cz, který má bohatý sortiment mobilů, tabletů, chytrých hodinek, tvrzených skel a dalšího příslušenství.

King Stores s.r.o. provozuje internetový obchod AppleKing.cz, který se zaměřuje na prodej a servis mobilních zařízení značky Apple včetně příslušenství.

RONITAN s.r.o. se zaměřuje na prodej a servis mobilních zařízení, krytů, ochranných skel a dalšího příslušenství.

Kamil Štěpánek se specializuje na servis notebooků, tabletů, mobilních zařízení, displejů a mikrofonů.

Autorizovaný prodej a servis Lenovo. Notebooky, počítače, tablety, telefony, servery Lenovo. Zákazníkům doporučujeme parkování v přilehlých ulicích.

Společnost HK Mobil s.r.o. se zaměřuje na výkup, prodej a servis mobilních zařízeních. Je také prodejcem baterií mobilních telefonů a krytů různých značek.

Společnost HASA Technology s.r.o. servisuje a prodává výpočetní techniku. Zaměřuje se na mobily, tablety, počítače a notebooky, sluchátka a reproduktory.

UNI HOLDING CZECH 2010 s.r.o. provádí pozáruční servis všech IPhone mobilů. Provozovna: Novinářská 3178/6, 702 00 Moravská Ostrava

Společnost MOBILY SPURNÝ s.r.o. se zaměřuje na opravy a servis mobilních zařízení různých značek. Mezi služby společnosti se řadí výměna displejů, baterií, skel, USB konektorů a prodej příslušenství. Provozovna: Masarykova třída 900/5, Olomouc

Velkoobchod, e-shop: - příslušenství k mobilním telefonům.

Tomáš Žilinčík se zaměřuje na pozáruční servis mobilních zařízení různých značek.

Tomáš Baják se zabývá: - webdesign - prodejem elektroniky - servisem počítačů, mobilních telefonů a dalších zařízení - routery apod. - fotografováním přírody, svateb, akcí, firemních teambuildingů