Chytré, tlačítkové, odolné, skládací i seniorské mobilní telefony patří k životu každého. Neváhejte si pořídit nový mobilní telefon anebo ten stávající vylepšete příslušenstvím, jako může být tvrzené sklo, fólie na displej, obal, pouzdro nebo sluchátka.

Výroba spotřební elektroniky, domácích spotřebičů, mobilních telefonů, IT produktů a klimatizačních jednotek. Výroba a prodej: - spotřební elektronika (LCD/LED/plazmové TV, televizory s 3D technologií LG CINEMA 3D, domácí kina, Blu-ray přehrávače, audio/video) - mobilní komunikace (chytré telefony z rodiny Optimus – Optimus Black, Optimus 2X, ...

Opravy a modernizace počítačů, notebooků, mobilních telefonů - odstranění virů - instalace a nastavení programů - čištění. Opravy, servis - domácí spotřebiče - pračky, myčky, chladničky.

Do České republiky dovážíme čínské chytré telefony od zavedeného výrobce ZOPO. Na všechny nabízené produkty dáváme dva roky záruku a servis či reklamace vyřizujeme na území ČR.

Největší světový přímý prodejce služeb v oblasti telekomunikační techniky. Služby ACN v oblasti digitálních telefonů a videotelefon. Pevné telefonní linky (Předvolba nosiče a pronájem linky). Mobilní telefony. Energie.

Prodej, distribuce, e-shop, výhradní zastoupením značky Aprolink - pouzdra na mobilní telefony.

Záruční a nezáruční servis Apple iMac, Macbook, iPad, iPhone - expresní opravy mobilních telefonů, tabletů a notebooků.

Servis počítačů a mobilních telefonů značky Apple. Hardwarové i softwarové opravy, záchrana politých zařízení Apple.

Bazar - mobilní telefony NOKIA, SAMSUNG, SONY ERICSOON - autorádia SONY, PIONEER, KENWOOD - televize - video - digitální fotoaparáty

Prodej, servis - mobilní telefony - PC příslušenství - drobné elektro.

Autorizovaný distributor a dovozce příslušenství pro produkty Apple, Samsung, LG, HTC, Sony. Kanceláře Slušovice, sklad: Ingredi Europa s.r.o. Družstevní 651 763 15 Slušovice

E-shop - mobilní telefony - tablety - paměťová média - hodinky.

Oprava, servis, e-shop: - výrobky značky Apple Služby: - Apple kurzy

Velkoobchod, e-shop: - mobilní telefony - tablety - příslušenství

Oprava, servis: - herní konzole - počítače, nooteboky - televizory - mobilní telefony, fotoaparáty - GPS navigace

E-shop - baterie do mobilních telefonů - baterie do fotoaparátů, notebooků - autodoplňky. Odběrné místo Vostrovská 43, Praha 6

E-shop - výpočetní a kancelářská technika - spotřební elektronika - notebook, tablety - mobilní telefony - dětské hračky.

Velkoobchod, prodej, e-shop - mobilní telefony - tablety - kamery - chytré hodinky - laserové tiskárny.

Velkoobchod: - mobilní telefony

Internetový obchod, e-shop: - mobilní telefony - tablety - fotoaparáty

E-shop - LED žárovky, LED pásky - mobilní telefony - napájecí zdroje, wifi router.

Bazar a zastavárna. Provádíme výkup a prodej použitých věcí, šperků, elektroniky, mobilních telefonů, sportovních potřeb, nářadí, starožitností atd.

Prodej a servis výpočetní techniky a další elektroniky.

Server www.cojevakci.cz je server, kde najdete informace o zboží, které je nabízeno ve slevě nebo je uváděno na trh jako novinka.