Průmyslové i domácí interiérové a exteriérové osvětlení tvoří základ každého objektu. Prodej zahrnuje lampy, lustry, bodová, nástěnná, stropní, technická a venkovní svítidla, reflektory, světelné panely, LED svítidla, lightboxy, neony i jiné typy svítidel.

Kanlux s. r. o.
Zdroje osvětlení a svítidla všeho druhu a do každého prostředí zajistí společnost Kanlux s.r.o. Zboží dodáváme velkoobchodům i prodejnám. Jednotlivci mohou zakoupit osvětlení a svítidla na našem eshopu. Ze sortimentu světelných zdrojů si můžete vybrat například halogenové žárovky různých druhů a výkonů, LED světelné zdroje, zářivky, LED pásky, ...
Kanlux s. r. o.
Služby v oblasti elektro. Elektromontáže. Elektroinstalační práce na klíč: - projektování, montáž, opravy, revize. Veřejné osvětlení: - správa, údržba, pasportizace, nahlášení poruch. Fotovoltaické elektrárny: - komplexní služby při realizaci FVE na klíč, fotovoltaické panely. Smluvní partner: - ČEZ Zákaznické služby s.r.o.

V oblasti zabezpečení kulturních akcí se naše firma pohybuje již řadu let. Technicky zajistíme vše od malých akcí, maturitních plesů až po velké městské slavnosti nebo firemní eventy. V oblasti projekce zajistíme vše od malých projekčních ploch až po velkoplošné projekce, včetně kvalifikované obsluhy. Provádíme kompletní dodávky, ...

Elpro profi, s.r.o. se kromě eshopu s led osvětlením zaměřuje na jejich montáž a servis a také Vám rádi poradí v oblasti elektroinstalací, kamerových systémů, zabezpečení, monitoring a příslušenství vozidel.

TMG enterprise s.r.o. provozují eshop s elektromateriálem jako jsou zásuvky, rozvaděče, kabely či jistící prvky. Také nabízí domovní telefony a různá čidla a svítidla.

SORFLEX s.r.o. je velkoobchod a eshop s: - domácí potřeby - LED osvětlení - doplňky pro dům i zahradu

Nabídka led osvětlení do kanceláří, výrobních, skladovacích prostor a osvětlení venkovních prostor. Možnost zapůjčení svítidel na vyzkoušení. Vypracování simulace v programu Dialux.

Internetový obchod, eshop, prodej: - interiérová svítidla - venkovní světla - dekorativní světla - vánoční osvětlení. Zakázkové návrhy osvětlení. Sídlo firmy: - Prlovská 3680, 760 01 Zlín.

Pobočka. Prodej, velkoobchod: - elektro - svítidla, světelné zdroje, osvětlení.

Služby: - technický servis společenských akcí - ozvučení - osvětlení - zastřešení, pódia, stany

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - světelné zdroje ORBITEC: - diody - doutnavky - autožárovky - halogenové žárovky - divadelní žárovky-výbojky - lékařské žárovky-výbojky.

Výroba: - revizní dvířka do sádrokartonu - revizní dvířka pod obklad - skladovací buňka ROBUST - kovové stropní podhledy - zakázková kovovýroba - potisk materiálu všeho druhu - akustické závěsy. Prodej: - sadrokarton Rigips - izolace URSA - podhledy Armstrong - kovové podhledy ALLEGRO - akustický program - vše pro ...

Realizace, výstavby a rekonstrukce na klíč v oblasti energetiky a alternativních zdrojů energií. Velkoobchodní prodej LED svítidel značky XENIUM®

Prodej doplňků pro dům, byt i zahradu

BRYKA s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalace, LED osvětlení, kamerové systémy, alarmy a řídící systémy pro chytrou domácnost.

Montáže: - osvětlení - hromosvody - podlahové topení - topné žebříky a kabely. Elektroinstalační práce.

SUMTECH s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalace, osvětlení, rozvody, měření a regulace a opravy a revize elektrických zařízení.

Prodej: - plechové garáže - plechové garáže s omítkou - PVC okna a dveře - vchodové dveře - interiérové dveře - obklady - umělý kámen, štípaná břidlice, beton - LED osvětlení - zámková dlažba, střešní krytina - žaluzie, sítě proti hmyzu Rekonstrukce, zateplování objektů - koupelny - bytová jádra

(dříve Elektram, i-center) Velkoobchod, prodej, distribuce: Elektroinstalační materiál Kabely a vodiče - vodiče, silové kabely, pryžové kabely, sdělovací kabely, speciální kabely, topné kabely, šňůry, flexošňůry, příslušenství kabelů. Rozvodné systémy - vnitřní rozvod, lišty a příslušenství, soustava do betonu, kabelové nosné žlaby, ...

Prodej: - elektro kabely - armatury - kabelové příchytky - příslušenství pro energetiku - elektroinstalační materiál - svítidla.

E-shop, (výdejní místo). Internetový prodej: - vybavení pro pěstování rostlin pod umělým osvětlením - váhy - vzduchotechnika - konopná kosmetika.

Prodej: - LED osvětlení - světla - žárovky - zářivky.

Společnost Synergy Solution s.r.o. jako člen skupiny sCENTRE Bohemia a.s., která je součástí LAMA ENERGY GROUP. Služby - poradenství v oblasti managementu úspor, energetického auditu a veřejných zakázek - náhradní plnění a cháněné dílny, působnost celá ČR - projekty obměny konvenčních světel za LED, včetně financování formou EPC nebo vzdálené ...

Technické služby města Kopřivnice. Údržba, oprava: - komunikace - mosty - dopravní značení - veřejné osvětlení - veřejná zeleň - svoz, sběr a zneškodňován odpadu.

Český výrobce : - svítidla - stínidla z plastu, polykarbonátu, polyetylenu, PMMA - zářivkové, žárovkové LED zdroje

Vo, Mo, prodej - 739001633: -elektroinstalační materiál -osvětlovací tělesa -komponenty hromosvodů. Elektromontážní, elektroinstalační práce: -silnoproudé, slaboproudé elektroinstalace -revize elektroinstalace a hromosvodů.