Průmyslové i domácí interiérové a exteriérové osvětlení tvoří základ každého objektu. Prodej zahrnuje lampy, lustry, bodová, nástěnná, stropní, technická a venkovní svítidla, reflektory, světelné panely, LED svítidla, lightboxy, neony i jiné typy svítidel.

Kanlux s. r. o.
Zdroje osvětlení a svítidla všeho druhu a do každého prostředí zajistí společnost Kanlux s.r.o. Zboží dodáváme velkoobchodům i prodejnám. Jednotlivci mohou zakoupit osvětlení a svítidla na našem eshopu. Ze sortimentu světelných zdrojů si můžete vybrat například halogenové žárovky různých druhů a výkonů, LED světelné zdroje, zářivky, LED pásky, ...
Kanlux s. r. o.
Služby: -údržba a opravy místních komunikací, chodníků a prostranství tel.311625811 -čištění komunikací a prostranství -zajišťování zimní údržby místních komunikací, veřejných chodníků a prostranství -svoz a likvidace odpadů včetně velkoobjemových a nebezpečných -organizace, svoz a likvidace tříděných odpadů -provozování sběrného ...

Prodej: - elektroinstalační materiál - svítidla - kuchyňské linky na míru.

Služby: - technické, komunální - správa a údržba veřejných komunikací, zeleně a osvětlení - svoz a likvidace komunálního odpadu.

Prodej: - elektroinstalační materiál - svítidla - nářadí.

Umělecká agentura. Zprostředkování: - hudební produkce všech hudebních žánrů (SOLO, DUO.TRIO, HUDEBNÍ SKUPINY....) včetně ozvučení, osvětlení a zajištění doprovodného programu ke kulturním a společenským akcím (večírky, svatby, zábavy, plesy, firemní akce, diskotéky, hudba do vinárny a kavárny...) - dětské zábavné programy pro školy, domy ...

Autorizovaný distributor: -úsporné světelné zdroje značky Divetta®, zářivkové trubice, zářivky, kompaktní zářivky, elektronické předřadníky, elektroluminiscenční diody a kompletní výrobky. Vyměňte Vaše žárovky s vysokou spotřebou energie ze úsporné kompaktní zářivky Divetta. Dlouhá životnost Vám přinese další úspory. Potřebujete příjemné ...

Osvětlení, ozvučení, mobilní pódia, zastřešení. Kompletní služby v oblasti světelné a zvukové techniky: - nasvícení a ozvučení Vašich akcí typu hudební produkce - koncerty - divadelní představení - soukromé i veřejné oslavy - módní přehlídky.

Sortiment: -bílé zboží (lednice, mrazničky, sporáky, trouby, pračky, vestavné spotřebiče, ohřívače vody, drobné kuchyňské spotřebiče, osobní hygiena.. ) -černé zboží (televizory, videa, DVD, RmgCD, RCD, domácí kina, satelitní technika, telekomunikační technika, rádia, osobní přehrávače a ostatní.) -elektroinstalační materiál (široký sortiment ...

Osvětlovací technika a světelné zdroje PHILIPS. Světla: - kancelářská - podhledová - zahradní - reflektory - průmyslová - nouzová - závěsné systémy - bytová ...

Výroba - reklama (světelná, atypická, nafukovací, létající) - LED diody. Truhlářství: tel. 777 615 060. Květinářství: tel. 604251116.

Nabídka ozvučení a osvětlení kulturních a společenských akcí. Prodej osvětlení a náhradních dílů.

Prodej moderního nábytku a bytových doplňků. Nabízíme designový nábytek, sedací soupravy, křesla, originální koberce, elegantní svítidla, stolní lampy, robotické vysavače CleanMate, antibakteriální vysavače Raycop, automatické bezdotykové koše, květinové obaly a další vybavení které dodá styl Vašemu domovu. NEJLEPŠÍ CENY NA TRHU!

Pronájem podií, zvuku a osvětlení.Zajištění dj, moderátorů a učinkujicích.Zajištění cateringu a párty stanu, atrakcí nejen pro dospělé ale i pro děti.

Velkoobchodní a maloobchodní prodej LED žárovek a LED osvětlení, zakázková výroba. Přehledný E-shop.

Prodej: - elektroinstalační materiál - svítidla, osvětlovací technika.

Jsme specialistou na osvětlení a interiéry. Poskytujeme komplexní servis ve fázi návrhu i realizace a široký sortiment svítidel a nábytku. Nabízíme vhodný design, kvalitu a umožňujeme investorům i architektům realizovat jejich představy.

Maloobchod, prodej servis: -spotřební elektronika -elektrospotřebiče -audio, video-kazety -elektroinstalační materiál -svítidla -antény, satelity.

Velkoobchod, maloobchod: - svítidla - elektrická topidla - baterie, svítilny - domovní telefony - elektroinstalační materiál. Montáž, revize, opravy: - elektroinstalace - elektro - hromosvody.

Prodej: - elektronika - elektrospotřebiče.

Půjčovna, pronájem: - montážní a pracovní plošiny (v průmyslových zónách a městech, při výstavbě a správě dálnic a dalších komunikací). Výstavba, rekonstrukce, oprava, servis, údržba, revize: - veřejné, venkovní a průmyslové osvětlení. Instalace elektro. Elektromontážní práce: - výstavba, oprava, údržba (kabelové rozvody, bezdrátový ...

Velkoobchod, prodej, distribuce, internetový obchod: -žárovky TESLA -baterie PANASONIC -svítilny PANASONIC -instalační materiál -ventilátory (domovní i průmyslové) -ventilační mřížky.

Prodej: -elektroinstalační materiál -veškerý sortiment elektromontážního a hromosvodního materiálu v provedení: Cu, FeZn, Al a nerez -kovové kabelové žlaby MARS -podzemní plastové kabelové žlaby (náhrada těžkého betonu) -ventilátory, svítidla, venkovní svítidla, nouzová svítidla.