Prodej a servis výpočetní techniky, počítačů a příslušenství do domácností i kanceláří nabízí výkonné pracovní i herní sestavy, nenáročné domácí počítače a doplňky jako klávesnice, myši, reproduktory, tiskárny, webkamery, síťové prvky a další produkty.

Prodej, opravy: - výpočetní technika Profesionální ohňostroje pro různé příležitosti.

Bazar - elektro - telekomunikace Bazar - nábytek Bazar - nářadí Bazar - výpočetní technika

Prodej - nové mobilní telefony značky Apple iPhone, Blackberry, HTC, Nokia, Sony, Samsung, LG, CPA, Aligator, Prestigio, Huawei. Prodáváme nové mobilní telefony všech známých značek. Telefony jsou včetně kompletního obsahu balení, vztahuje se na ně záruční lhůta 24 měsíců ode dne prodeje. Prodej - použité mobilní telefony Vykupujeme a ...

All IT je systemovy integrator IT. Dodavky HW, SW, servis, instalace vcetne predprodejni podpory a prezentaci produktu (IT reseni).

Zakázková výroba počítačů. Věřím, že jako když si kupujete nové auto nebo nábytek, tak i počítač by měl splňovat Vaše individuální potřeby a přání, a proto s Vámi nejdříve projdu Vaše požadavky na počítač a podle toho sestavím nabídku počítače Vám na míru. Servis, oprava: - počítače. Instalace softwaru, hardwaru a návrh domácích sítí. Více ...

Autorizovaný dealer společností New HP (dříve COMPAQ) a ACER. Prodej: - konfigurovatelné počítače postavené na bázi procesorů Intel a AMD.

Prodej - nosiče dat Poradenství v oblasti informačních technologií

Prodej a servis počítačů: -hardware -software. Instalace a správa sítí.

Internetový prodej, e-shop, eshop: -notebooky, digitální fotoaparáty, mobilní telefony, hardware, software, audio, video, kancelářská technika.

Svět hardware je nezávislý server s denním zpravodajstvím z oblasti IT, rozsáhlými recenzemi HW komponent a srovnávacími testy s poznatky.

Prodej výpočetní techniky, hardwaru a softwaru. Servis a správa sítí, PC a serverů.

Prodej a servis: -výpočetní technika a komunikace. Poskytování bezdrátového internetu -prodej a servis mobilních telefonů -montáž satelitní techniky -servis a správa počítačových sítí

Firma Kubale_computer poskytuje profesionální služby v oblasti grafiky. Z oblasti tištěné grafiky především grafické návrhy log a logotypů, vizitek a reklamních předmětů. Z interaktivní reklamy především komplexní tvorbu webových stránek. Prodej: -výpočetní technika -telefony.

Maloobchod, prodej: -multimédia, hry -vše kompletně pro PC -prodej protihodnotou. Služby: -realizace PC sítí -připojení k Inernetu -internetové služby -tvorba www stránek.

Prodej - stolní PC - notebooky - tiskárny Outsourcing IT.

Prodej - počítačové sestavy - notebooky - výpočetní technika

Prodej - zobrazovací technika Prodej - fotopřístroje Prodej - monitory - příslušenství

Analýza ekonomických aktivit zákazníka a návrh optimálního systému zpracování informací. Prodej a instalaci programu ÚČTO 2000, případně dalších doplňkových modulů jako jsou programy Fakturace, MTZ, IM, Mzdy, FVS, EVS. Řízení oběhu dat či speciální program AKCE pro rozpočtové organizace (státní fondy). Převedení dat ze starého účetního ...

Dodávka, servis: - výpočetní technika notebooky, stolní PC, monitory - výpočetní technika tiskárny, monitory -odvirování PC Webhosting Školení Zálohování dat.

Společnost TONER-COPY s.r.o. byla založena roku 1998 v Liberci. V současné době působí obchodně i servisně v Severních Čechách (Liberec, Jablonec nad Nisou, Česká Lípa, Turnov), v Praze, na Vysočině (Jihlava, Havlíčkův Brod, Žďár nad Sázavou), v Olomouci, v Prostějově, v Kopřivnici a v Ostravě. Firma se specializuje na dodávky kancelářské ...

Velkoobchod, maloobchod: - kancelářská technika.

Internetový obchod: -monitory -počítače -komponenty -software.

Obchodní činnost. Poskytování software.

Dodávka a prodej - GPS navigace - tonery - cartridge. E-shop - notebooky - počítače - PDA - monitory - tisk.