Prodej a servis výpočetní techniky, počítačů a příslušenství do domácností i kanceláří nabízí výkonné pracovní i herní sestavy, nenáročné domácí počítače a doplňky jako klávesnice, myši, reproduktory, tiskárny, webkamery, síťové prvky a další produkty.

Dodávka a prodej - GPS navigace - tonery - cartridge. E-shop - notebooky - počítače - PDA - monitory - tisk.

Firma zabývající se prodejem a servisem výpočetní a kancelářské techniky: -účetní, ekonomický a informační systém POHODA -internetové aplikace iSport, iTrivio, Persee, -počítače, programy, příslušenství, -tiskárny a MFP EPSON, GARBURG, HP, KYOCERA, -prodej a potisk samolepících PRINT etiket, -spotřební materiál (tonery, inkousty ...

Počítačové služby. Instalace: - settop boxy Servis: - počítače Návrhy a realizace: - www stránky - menší a střední sítě Školení: - výpočetní technika.

Maloobchod, prodej: -počítače KPCOMP -počítačové sítě -notebooky Internet: -vývoj E-COMMERCE -vývoj a provoz extranetových systémů Reklama: -DTP -grafika

Velkoobchod, maloobchod, prodej, leasing, záruční a pozáruční servis: -počítačová technika -notebooky -tiskárny -software -doplňky k počítačům(myš, podložka, diskety, schránky, filtry na monitory) -kabely všech typů -papír do tiskáren -počítačový nábytek -odborná literatura. Služby: -opravy všech typů PC -přestavby PC na ...

Prodej, servis: - výpočetní technika Tvorba: - www stránky Správa počítačových sítí

Kurzy - manažerské dovednosti Servis - monitory - tiskárny Školení - call centra - komunikace se zákazníkem - kurzy pro firemní školitele, personalisty, pracovníky hotelů, asistentky a recepční, státní instituce

Prodej, opravy: -počítače -sítě -příslušenství -software -autorizované zastoupení účetního systému Pohoda -výstavba bezpečnostních počítačových sítí.

Záložní zdroje UPS-typu OFF-LINE, LINE -INTERACTIVE, ON-LINE s dvojí konverzí napětí (bateriové, elektronické, záskokové zdroje). Motorgenerátory-provedení standard, odhlučněné, superodhlučněné, případně v kontejneru. Energocentra se zajištěním stálé dodávky energie bez ohledu na vstupní podmínky sítě, možnost paralelní ...

Prodej a servis počítačů APPLE a příslušenství. Prodej tiskáren s spotřebního materiálu pro tisk. Návrhy a realizace počítačových pracovišť.

Bazar, prodej, servis: -software -výpočetní technika -repasované počítače, monitory, tiskárny -počítačové sestavy na přání.

Prodej - hardware Servis - hardware Servis - software

Servis (SW/HW), bazar, prodej mobilních telefonů, notebooků, PC a další elektroniky. Prodej příslušenství k mobilním telefonům, instalace počítačových sítí, zabezpečovacích systémů.

Prodej, maloobchod, oprava: -výpočetní technika -počítače -DVD mechanika a jiné -kompletní servis GSM -odblokování telefonů, výměny displejů a jiné.

Pronájem výpočetní a kancelářské techniky. Hlavní pobočka a sklad: U Ekektry 886/2e Praha 9 - Hloubětín PSČ 190 00

Prodej a servis výpočetní a kancelářské techniky. Instalace a správa počítačových sítí včetně technologie Wi-Fi. Instalace linuxových severů a routerů. Bezdrátový internet.

Dodávka: - hardware. Správa: - datové sítě.

Výpočetní technika-prodej, servis: -dodávky hardware a software -projekty a dodávky počítačových, telekomunikačních sítí -informační systém CFS -ekonomické poradenství.

1) Systémová integrace a řízení složitých a územně rozsáhlých projektů souvisejících s plošným nasazováním výpočetní a komunikační techniky. 2) Komplexní řešení v oblasti IS/IT (analýza, návrh řešení, realizace, servis, poprodejní podpora a další rozvoj). 3) Dodávky, instalace a zajištění servisu počítačů COMPAQ a dále počítačů, periferií a ...

Prodej - odolné notebooky pro průmyslové využití a pro extrémní podmínky

Dodávka a instalace - hardware Webové stránky Webhosting - serverhosting Poskytování - poradenství v oblasti výpočetní techniky.

Dodávka - mobilní telefony Dodávka - hardware. Poskytování hlasových a datových služeb. Prodej elektřiny a plynu.

Prodej hardware a software, správa sítí, vývoj software na zakázku, návrh a instalace počítačových sítí.