Prodej a servis výpočetní techniky, počítačů a příslušenství do domácností i kanceláří nabízí výkonné pracovní i herní sestavy, nenáročné domácí počítače a doplňky jako klávesnice, myši, reproduktory, tiskárny, webkamery, síťové prvky a další produkty.

Prodej, opravy, služby: -komponenty pro PC -sestavy počítačů -noteboky -příslušenství pro PC -spotřební zboží pro PC -připojení internetu.

Maloobchod, prodej: -počítače ABACUS, IBM, COMPAQ -tiskárny CANON -počítačové hry -výukové programy pro děti i dospělé.

E-shop: - notebooky - PC sestavy - IT příslušenství - herní konzole - mobilní telefony.

Specialista na inplementaci informačních systémů se zaměřením na poskytování komplexních služeb.

Maloobchod, prodej, internetový obchod, eshop, oprava, servis: - výpočetní technika - počítače - programové vybavení na zakázku - fotoaparáty - videokamery - telefony, faxy.

Zajišťujeme autorizovaný servis výrobků Apple. Nabízíme záruční i pozáruční opravy.

Prodej a servis: - analogových a digitálních kopírovacích strojů - faxů - laserových tiskáren zn. MINOLTA, CANON, HP (včetně velkokapacitních síťových strojů) - plnobarevné kopírovací stroje s možností připojení k PC - počítače a jejich sestavy - poradenství, servis a instalace v PC sítích - všechny softwarové práce.

Maloobchod, prodej, e-shop, záruční i pozáruční servis: - výpočetní technika, počítačové komponenty, příslušenství - spotřební materiál - počítače, notebooky - opravy - monitory - skenery, tiskárny, faxy, kopírky - tablety - mobilní internet - instalace karty.

Dodávka, prodej, servis: -výpočetní technika. -monitory, tiskárny. Montáž: -počítačové sítě. -bezdrátové sítě. -kamerové systémy. Služby: -čištění výpočetní techniky. -opravy počítačových komponentů.

Internetový obchod iPouzdro.cz nabízí široký sortiment pouzder, krytů a obalů na mobilní telefon iPhone a tablet iPad.

Prodej, maloobchod: - hardware - software. Služby: - návrhy řešení počítačové sítě - montáž - poradenství - správa počítačových sítí - internetové připojení.

Poskytujeme komplexní služby v oblasti výpočetní techniky, zejména pro malé firmy a domácnosti. Zajišťujeme dodávky nové výpočetní techniky podle požadavků zákazníka, provozujeme servis a opravy počítačů, odvirování a reinstalace operačních systémů. Náš tým je Vám vždy k dispozici s řešením jakýchkoliv problémů v dané oblasti.

Služby: - správcování celých sítí, serverů, jednotlivých PC, - správcování systému MS Small Business Server 2003, 2008 Standard, Premium; i vzdáleně, - poradenství při volbě HW a programového vybavení, - projekty nasazení výpočetní techniky včetně sítí, - instalace HW a SW u zákazníka se základním zaškolením, - rozšířené školení ...

Prodej, dodávka, instalace, montáž, oprava, servis: - výpočetní technika - počítače - notebooky. Instalace, oprava, prodej: - software.

Dodávky a poradenské služby. zabezpečovací systémy pro informační technologie -poskytováním služeb souvijejících s přístupem a využití Internetu a zároveň s tím souvisejícími službami -poskytování software -nákup a prodej zboží.

Dapcom - prodej: -počítače -notebooky -PC komponenty Optimalizace, servis a opravy PC. Prodej a implementace eshopu pro vlastní internetové obchodování.

Poradenství v oblasti hardware: - upgrade - nové pc - doplňky a příslušenství (skenery, tiskárny apod.) - záložní zdroje a přepěťové ochrany - sítě a bezdrátové sítě - ADSL Poradenství v oblasti software: - operační systémy Microsoft - balíky Microsoft Office a alternativní řešení - software pro DTP a sazbu - antiviry - ...

Tvorba: - programové vybavení a komplexní informační systémy - KTKw moderní informační systém, čárové kódy, mobilní komunikace modulární struktura - informační systém KTKw podpora rozhodujících firemních procesů a agend: - CRM - LOGISTIKA - POPTÁVKY A NABÍDKY - EKONOMIKA A FINANCE - TPV, VÝROBA, MANAŽER - SERVIS - MANAŽERSKÉ ...

Přední dodavatel na trhu repasované výpočetní techniky. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -notebooky, počítače -monitory za bazarové ceny -krátkodobě použitá výpočetní technika světových značek převážně HP, IBM, Dell, Toshiba, Acer. Vše skladem k okamžitému odběru i pro obchodníky. Další prodejna: 612 00 Brno Purkyňova ...

Návrhy, realizace a správa: - datové a počítačové sítě. Dodávky a údržba informačních systémů. Poskytování připojení k Internetu. Prodej a servis: - výpočetní technika. Dodávka a servis: - telekomunikační technika.

Počítačové soustavy, sestavy.

Prodej, servis, poradenství: -počítače, výpočetní technika -tiskárny -kalkulačky a diáře CASIO -psací stroje -licenční a uživatelský SW -INTERNET provider. Prodej: -kancelářský nábytek -balicí papíry, fólie, celofány -vázací materiál, blahopřání, pohlednice.

Prodej, maloobchod, oprava, servis, e-shop: - výpočetní technika - počítače, PC - notebooky - monitory - PDA, navigace, GPS - tiskárny, multifunkční zařízení.

Prodej, servis: - výpočetní technika - příslušenství - kopírky - tiskárny - notebooky. Správa počítačových sítí. Připojení k internetu.

Prodej, servis: -výpočetní technika -ekonomický software -dodávky hardware -projektování, realizace, správa počítačových sítí. -mobilní telefony -el.cigarety.