Prodej a servis výpočetní techniky, počítačů a příslušenství do domácností i kanceláří nabízí výkonné pracovní i herní sestavy, nenáročné domácí počítače a doplňky jako klávesnice, myši, reproduktory, tiskárny, webkamery, síťové prvky a další produkty.

Prodej, maloobchod, servis -libovolné sestavy PC -příslušenství -software -výpočetní technika

Daňové poradenství. Účetnictví: - jednoduché - podvojné Rozbory: - finanční - ekonomické Prodej, servis, poradenství: - počítače - tiskárny - kompletní software, hardware - programy na zakázku-účetní, ekomické apod.

Prodej, servis: - výpočetní technika Dodávka: - počítačové sestavy, notebooky LIBRA, ACER, HP, ASUS, LENOVO, software, hardware, komponenty, spotřební materiál, digitální techniku a příslušenství Sítě: - ethernet, intranet, internet, wifi. Komplexní poradenství a servis v oblasti IT. Našim zákazníkům zajistíme kompletní záruční i ...

Maloobchod, prodej: - výpočetní technika - počítače - notebooky - tiskárny.

Prodej, servis: - výpočetní technika - náplně do tiskáren.

Prodej, maloobchod: - počítače - notebooky - fotoaparáty - tiskárny - elektronické cigarety.

Nabízíme tyto služby: Ucelený sortiment výpočetní a kancelářské techniky včetně oprav, renovací a spotřebního materiálu.

Velkoobchod, maloobchod, služby s počítač: - hardware (prodej a servis osobních počítačů, notebooků) - software (dodávka, servis a instalace software) - služby IT (IT outsourcing, zavádění a správa systému) - informační sítě (realizace, správa, vybavení) - webdesign (tvorba www stránek, tvorba grafiky) - TV technika (prodej TV i satelitní ...

Prodej a servis : - výpočetní technika a kancelářské potřeby - počítače - laserové tiskárny - renovace, recyklace tonerů - kopírky.

Prodej, oprava, servis: -počítače-výpočetní technika -mobilní telefony.

Maloobchod, prodej, dodávka, montáž, servis: - elektro zboží - elektronika - elektrospotřebiče - fotoaparáty - mobilní telefony.

Prodej, údržba a servis: -výpočetní technika -nabídka tvorby podnikového softwaru.

Návrh, výstavbu, dodání a správu sítí. Prodej a servis výpočetní techniky.

Prodej a opravy: -elektrické zařízení. Montáž, prodej: -počítačové sestavy. Návrhy, realizace: -LAN a WLAN sítě. Montáž, opravy: -měřící a regulační technika. Výroba, opravy: -elektrické stroje a přístroje. Provádění výškových stavebních prací.

Firma byla založena v roce 2007 s orientací na domácí trh s výpočetní a kancelářskou technikou. IT outsourcing. Servis počítačů. Hlavním těžištěm naší práce je servisní činnost a péče o firemní klientelu formou tzv. outsourcingu.

Prodej: - výpočetní technika - programové vybavení. Vývoj, prodej, správa: - obchodní a účetní systém ExAct - verze pro DOS a Windows 95/98/NT - jednouživatelský a síťový provoz. Vývoj softwaru. Hlavním produktem firmy je ekonomický informační systém ExAct 4.5 pro DOS a následně podnikový informační systém Signys ®.

Prodej, maloobchod, oprava, servis: -výpočetní technika -kancelářská technika..

M A L O OB C H O D P R O D E J: - elektronika - elektrospotřebiče - velké domácí spotřebiče - malé domácí spotřebiče - počítače - IT - telekomunikace - kuchyňské spotřebiče

Jsme specializovaná firma na prodej a servis repasované výpočetní techniky, v naší nabídce naleznete skladem několik desítek typů notebooků, stolních počítačů či LCD monitorů. Zabýváme se také opravou přenosných počítačů a náhradními díly. Prodej nových i použitých počítačů Dell Latitude, Dell Precision, Lenovo ThinkPad či HP Elitebook.

Ekonomické informační systémy pro firmy: -výpočetní technika -kompletní programové vybavení pro účetnictví, mzdy, majetek, sklady, zvířata -návaznost na vnitropodnikovou banku -jednoduché účetnictví -software na zakázku -poradenská činnost při zavádění a údržbě-software.

PERFECT PRINT MATERIAL. Prodej, maloobchod, velkoobchod. Nové a renovované kazety a pásky: - renovace tonerových a inkoustových kazet - výkup prázdných tonerů a cartridge - tonery pro laserové tiskárny a kopírky - inkoustové cartridge pro inkoustové tiskárny - laserjet, inkjet - barvicí kazety pro jehličkové tiskárny a ...

E-SHOP s počítači, spotřební elektronikou a příslušenstvím. Servisní služby. Produkty: - POČÍTAČE A SYSTÉMY: - barebone - servery - PDA - GPS produkty - pokladní systémy - NOTEBOOKY. - KOMPONENTY: - procesory - chladiče - paměti - základní desky - grafické karty - pevné disky - řadiče - mechaniky - zálohovací ...

Velkoobchod, prodej: - výpočetní technika.

Prodej: - televizní videohry a příslušenství.

Činnost: - vývoj a prodej softwarových aplikací pro stavebnictví a architekturu - prodej výpočetní technika