Prodej a servis výpočetní techniky, počítačů a příslušenství do domácností i kanceláří nabízí výkonné pracovní i herní sestavy, nenáročné domácí počítače a doplňky jako klávesnice, myši, reproduktory, tiskárny, webkamery, síťové prvky a další produkty.

Prodej: -počítače, NT, SW, kancelářská technika. Služby: -servis VT - PC a NT, poradenství IT a telekomunikace

Provozuji opravy všech typů PC / MAC / NOTEBOOKŮ. Veškerý servis co se týče hardware i software a jejich správu. Správu sítě a její periferie. Stavím uspokojující sestavy dle přání zákazníka. Zajišťuji Outsourcing do malých, ale i větších firem. Digitální pozemní obraz na vaší TV, satelitní příjem, webové stránky, připojení k internetu a spoustu ...

Prodej, servis: - počítače, výpočetní technika - tiskárny - příslušenství Instalace počítačových sítí Provádíme skenování a kopírování.

Maloobchod, prodej: - výpočetní a kancelářská technika - mobilní telefony - digitální fotoaparáty - kamery - počítače, PC. Servis, opravy: - výpočetní technika, počítače, PC.

Firma Wifcom poskytuje bezdrátový internet, výpočetní techniku a reklamní činnost. Mezi naše úspěšné činnosti patří prodej počítačů a další výpočetní technika. Pro naše klienty poskytujeme i reklamní služby a tvorbu webových stránek.

Maloobchod, prodej: -počítače -kamery -digitální fotoaparáty. Služby: -zhotovení fotografií v digitálním minilabu -zhotovení i klasických fotografií -zhotovení fotoknihy, fotokalendářů -zhotovení barevných i černobílých fotogtrafií.

Prodej, servis: - výpočetní technika - počítače.

Sídlo:budova Stavebního bytového družstva. Nabízí: -finanční, účetní a investiční poradenství -kompletní zpracování podvojného účetnictví -zpracování podnikatelských projektů -zpracování strategických plánů -zavádění informačních systémů -dodávky výpočetní techniky. Pomocí konzultační firmy zajistíme: -poradenství při ...

Prodej, dodávka, servis: -výpočetní technika (počítače).

Vývoj, výroba, prodej: - multimediální informační kiosky (internetové terminály) - dotekové obrazovky.

Prodej a servis výpočetní techniky. IPhone servis.

Velkoobchod, prodej, servis: -kompletní vybavení počítačových pracovišť dle požadavků zákazníka, -prodej repasované výpočetní techniky, -přestavby starších počítačů, -návrh a realizace počítačových sítí, -servis a poradenství v oblasti výpočetní techniky, -připojení na internet, -tvorba a správa www prezentací, -vybavení interiérů ...

Maloobchod, prodej: - počítače - hardware.

Prodej: Foto-video technika LCD, projektory Notebooky, netbooky PC komponenty Telefony Repasovaná Technika

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - výpočetní technika - počítače, notebooky - digitální technika.

Prodej, servis, maloobchod, velkoobchod počítačové, spojovací, kancelářské a vizuální systémy: -PC:HEWLETT-PACKARD a další -počítačové sítě, notebooky:TOSHIBA, HP, Acer, Asus, Samsung -software:MICROSOFT, SYMANTEC, COREL, ATD* -tiskárny:STAR, EPSON, HEWLETT-PACKARD, CANON, OKI -pásky, tonery, inkousty do všech ...

Vývoj: -lékařský software Praktik pro všechny ambulantní lékaře. Prodej, montáž: -počítače a příslušenství na zakázku -prodej nejvíce používaných lékařských tiskopisů -lékařské přístroje.

Prodej: -výpočetní technika -počítače. Služby: -projekce, správa počítačových sítí.

Správa sítí, prodej a servis výpočetní techniky. Tvorba a správa www stránek, nabídka komplexního outsourcingu IT pro firmy.

Prodej počítačů a vývoj aplikací. Poskytování správy počítačových sítí.

Maloobchod, prodej, servis: - hardware - software - mobilní telefony - výpočetní technika Připojení k internetu Výstavba počítačových sítí

Prodej, instalace: -počítačové sestavy -notebooky -monitory -počítačové sítě -tiskárny -modemy -záložní zdroje. Instalace: -software -ekonomické a účetní programy ZEIS. Služby: -zpracování účetnictví a mezd -audit.

Prodej, servis, poradenství: -výpočetní technika -software, hardware -počítačové příslušentví. Vedení účetnictví.