Prodej a servis výpočetní techniky, počítačů a příslušenství do domácností i kanceláří nabízí výkonné pracovní i herní sestavy, nenáročné domácí počítače a doplňky jako klávesnice, myši, reproduktory, tiskárny, webkamery, síťové prvky a další produkty.

Prodej, servis, poradenství: -výpočetní technika -software, hardware -počítačové příslušentví. Vedení účetnictví.

Oprava, servis: - průmyslová elektronika - stroje řízené elektronickými systémy - počítače - monitory

Montáž a servis zabezpečovacích zařízení (EZS), kamerových systémů (CCTV), počítačových sítí, opravy a servis počítačů a notebooků, elektroinstalační práce, výroba elektrických rozvaděčů. Zabezpečení objektů, kamerové systémy. Servis počítačů, metodická podpora uživatelů, správa počítačových sítí. Počítačová ...

Maloobchod,prodej,internetový obchod, eshop,e-shop: -výpočetní technika: -počítače,notebooky,monitory -krátkodobě použitá,repasovaná výpočetní technika světových značek, převážně HP**,IBM*,Dell,Toshiba,Acer.

Maloobchod, prodej: -počítače-hardware-stavěné na míru dle požadavků zákazníka -kopírky nové i repasované -multimedia, počítačové hry -software-pro lékárny -fakturace, odbyt, účetnictví -ekonomické aplikace pro masný průmysl -kancelářská technika -spotřební materiály -mobilní telefony ...

Prodeje, servis: - výpočetní technika. Správa a údržba počítačových sítí. Webdesign. Renovace tonerů.

Prodej: -výpočetní technika -hardware -software. Prodejna: - Masarykovo nám.6, Jeseník - Hlubčická 5, Krnov.

Prodej: -kancelářská technika: -kopírovací stroje -tiskárny -faxy -počítače -dataprojektory -skartovací technika

Prodej počítačového hardwaru a softwaru. Nabídka stavby osobních počítačů s předinstalovaným systémem značky Windows a linux Ubuntu. Produkty: - audiografické kartychlazení - FM-TV - tunery - kabely - klávesnice - médi - monitor - myši - notebooky - optické mechaniky - paměti - pamětové karty - pevné ...

Prodej, instalace, oprava: - počítače, PC** - notebooky

Maloobchod, prodej, poradenství: - výpočetní technika - hardware - software.

Prodej: -výpočetní a kancelářská technika: -počítačové sestavy, -prodej HW a SW, -provádíme instaliaci počítač. sítí, -záruční i pozáruční servis.

Sdělovací a výpočetní technika: - servis počítačů přímo u zákazníků - servis kancelářské techniky - plnění tiskových hlav a tonerů - PC komponenty a periferie - PC sestavy - webhosting

Maloobchod, prodej: -výpočetní technika.

Videostudio: - natočení večírků a oslav - přepis VHS na DVD - prodej a servis PC.

Pronájem herních konzolí Xbox 360S Kinect, Nintendo Wii, PlayStation 3 a dále prezentační techniky : LCD TV, stojany pro LCD a konzole. Realizujeme také akce na míru lde požadavků klienta.

Internetový obchod výpočetní technikou.

Komplexní systémy pro řízení podniku: - účetnictví, odběratelé, dodavatelé, banka, pokladna, faktury, skladové hospodářství, investiční majetek, mzdy. Řízení výroby: - kalkulace, sledování skutečné výroby. Prodej: - počítače, licenční software.

Maloobchod s výpočetní technikou a telekomunikačním zařízením a elektronikou domácnost. Poradenství v oblasti hardwaru a softwaru. Repasování PC**. Servis výpočetní techniky a mobilních telefonů. Prodej a servis mobilních telefonů.

Prodej, servis: - počítače, výpočetní technika - tiskárny

Prodej, oprava, servis: -počítače -výpočetní technika -PC sestavy SAMO -programy Kalkul -počítačové stolky -správa sítí.

Služby: - prodej počítačových komponent - prodej značkových PC leo, comfor, hp - dodávku a správu sítí - renovace a prodej tonerů a inkoustových cartridgí - prodej a montáž projekční techniky, ozvučení sálů, konferenčních místností - prodej PC her - prodej repasovaných počítačů a notebooků - návrhy a modernizace výpočetní ...

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - TV, video, audio, domácí kino, počítače + příslušenství, satelity, kamery, kotle, autorádia, pračky, sušičky, myčky, trouby, bojlery, chladničky, mrazničky, sporáky, vysavače, mikrovlnné trouby, klimatizace, vestavěné spotřebiče.

Účetnictví. Zpracování účetnictví včetně daní, zpracování mezd. Prodej: -počítače a příslušenství -spotřební materiál k PC.

Prodej, maloobchod: - počítače, hardware, software, sestavy, notebooky, tiskárny, antiviry.