Prodej a servis výpočetní techniky, počítačů a příslušenství do domácností i kanceláří nabízí výkonné pracovní i herní sestavy, nenáročné domácí počítače a doplňky jako klávesnice, myši, reproduktory, tiskárny, webkamery, síťové prvky a další produkty.

Maloobchod, prodej: -papírnictví -spotřební materiál. Služby: -kopírování.

Prodej, montáž, servis, oprava: - výpočetní technika, počítače (PC) - hardware, software (HW, SW).

Nabízíme komplexní záruční i pozáruční servis výpočetní techniky. Autorizovaná servisní organizace pro značkové pc, notebooky, tiskárny, monitory a další zařízení.

Prodej: - počítače a notebooky - síťové prvky - spotřební materiál - periferie a příslušenství. Internetové služby: - připojení uživatelů prostřednictvím vyhrazených, případně sdílených datových toků.

Maloobchod, prodej, internetový obchod, e-shop: - výpočetní technika, počítače, PC - tiskárny, kopírky, skenery - notebooky - spotřební materiál - monitory - software. Bazar PC.

Návrh, instalace, údržba: -počítačové sítě. Služby: -tvorba programů na zakázku. Servis, oprava -počítače. Poradenství: -v oboru výpočetní techniky.

Služby: -internetový obchod -sportovní zboží, všechny obory.

Prodej počítačových sestav i komponent. Projektování, realizace a správa sítí.

Prodej, eshop: - počítače - hardware - software - spotřební elektronika - mobilní telefony.

Prodej počítačů: -domácí počítače -kancelářské počítače -profesionální počítače -Notebooky -servery -počítačové sítě -strukturovaná kabeláž. Prodej, instalace a servis počítačů a počítačových sítí; internet, strukturová kabeláž, výkonné servery, osobní počítače

Záznam (vypalování, zálohování) dat na CD-rom.

Prodej: - počítače PC s příslušenstvím - telefony - mobilní telefony EUROTEL - kancelářské potřeby - software.

Zakázková výroba: - software. Prodej: - počítačové sestavy INTEL - počítačové sestavy AMD - komponenty počítačů - počítače - mobilní telefony a příslušenství - digitální fotoaparáty.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, servis - výpočetní technika, počítače, přestavby PC - hardware komponenty, multimédia - síťové prvky D-link, 3Com - záložní zdroje - monitory - tiskárny - scanery - digitální fotoaparáty, digitalizace kinofilmů a diapozitivů - prodej počítačové literatury -software ekonomický, standartní, ...

Společnost All Electronics a.s. působí v současné době v těchto oblastech informačních technologií: - výroba a prodej počítačů vlastní značky All Computer - komplexní servisní služby spojené s počítači jak značky All Computer, tak i jiných značek - návrhy, realizace a správa metalických a optických počítačových sítí - ...

JF Computer je firma zabývající se stavbou, opravou, odvirováním, reinstalací počítačů. Naše výhody jsou především přímá konzultace se zákazníkem a nízké ceny.

Prodej: -CAD* systémy ALLPLAN/ALLPLOT FT** -grafický, konstrukční software pro architekturu, pozemní stavby. Služby: -výběr, zavedení AEC/CAD systémů -systémy pro správu dokumentace -výběr vhodné velkoformátové tiskárny.

Prodej, montáž, servis a údržbu antén, satelitů, klimatizací, anténní a satelitní techniky, elektroniky a počítačů. Na míru zhotovíme systémy pro satelity, antény, klimatizace, televize, video, audio a PC. Záruční a pozáruční opravy.

Velkoobchod: - repasovaná výpočetní technika Výkup: - použitá výpočetní technika.

Prodej, servis počítačů: -HW**, SW** -konzultace, školení -návrhy a instalace sítí -spotřební materiál a doplňky -informační systém HELIOS IQ** -zakázkové programování -internetové a intranetové aplikace.