Prodej a servis výpočetní techniky, počítačů a příslušenství do domácností i kanceláří nabízí výkonné pracovní i herní sestavy, nenáročné domácí počítače a doplňky jako klávesnice, myši, reproduktory, tiskárny, webkamery, síťové prvky a další produkty.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - výpočetní technika - počítačové komponenty - software - spotřební elektronika - spotřební materiál. Servis výpočetní techniky: - opravy notebooků (pozáruční).

Prodej, e-shop: - telefony, tablety, notebooky a příslušenství. Servis, oprava. Prodejny: Hypermarket Globus Olomouc Hypermarket Tesco Šternberk Obchodní dům Senimo Olomouc Centrální sklad/výdejna Olomouc

Činnost: - IT služby - kontrola, údržba a správa hardware a software - tvorba aplikací - instalace a konfigurace desktopových systémů a aplikací - kompletní inventarizace HW a SW.....a další služby. E-shop: - počítače - výpočetní technika - mobilní telefony - navigace - televizory....atd.

Prodej, servis: -výpočetní technika. Počítačové aplikace programování.

Eshop s IT vybavením a příslušenstvím.

Opravy domácích spotřebičů a elektroniky: - pračky - sušičky - myčky - notebooky - PC - fotoaparáty - kávovary - robotické vysavače.

IT služby: - návrh a dodávky nových IT technologií - modernizace IT technologií - návrh, konstrukce a správa počítačových sítí - zabezpečení IT technologií - servis a poradenství.

Internetové služby: - bezdrátové připojení k Internetu - optické připojení k internetu - business připojení k internetu - garantované linky Ostatní služby: - televizní připojení - servis PC a notebooků - kamerové systémy - turbokamery

Služby: - počítačové sítě - informační systémy - hotelové systémy - počítače visualPC - multimediální karty - Pinnacle, Matrox - servisní služby - záchrana dat - školení a konzultace - obchodování přes internet - reklama na internetu - produkce titulů na CD-ROM

Služby: - servis výpočetní techniky - nabídka zabezpečovacích systémů - technická a produktová fotografie - digitalizace fotografických materiálů a archivace dokumentů.

Vyvíjíme databázové, komunikační a webové aplikace.

Výroba: - převodníky do optických vláken pro počítačové sítě

Vývoj, výroba a servis mikroprocesorových řídících systémů.

Půjčovna: - vysílačky - GSM WIFI routery - megafony.

Služby: - servis a prodej výpočetní techniky - počítače a notebooky - herní zařízení

Servis a prodej výpočetní techniky Poradenství - počítačová gramotnost

Montáž, servis - elektronické zabezpečovací systémy JABLOTRON, DSC, HONEYWELL Prodej, montáž, e-shop: - telefonní ústředny - výpočetní technika - počítačové sestavy - příslušenství - softwarové poradenství v oblasti software

E - shop a servis: - pokladní systémy - mobilní telefony - výpočetní technika - pokladní systémy - mobilní telefony

Prodej, e-shop: - renovované tonery - kompatibilní tonery - originální tonery - kompatibilní inkousty - originální inkousty. Renovace kazet, tonerů.

Služby: - implementace a konzultace ekonomických systémů - návrh, realizace a servis počítačových sítí - IT poradenství a IT bezpečnost - dodávky HW a SW - softwarový audit.

Společnost STAR - MONT Pardubice, s. r. o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování internetového připojení, návrh a výstavbu datových sítí, montáže antén a satelitů, připojení kabelové televize a také realizace zabezpečovacích zařízení. Naleznete nás na adrese K.Šípka 279, Pardubice. Služby: - připojení k internetu - návrh a výstavba ...

Servis a prodej výpočetní techniky.

Tvorba www stránek, servis softwaru.

Autorizovaný prodej a servis Lenovo. Notebooky, počítače, tablety, telefony, servery Lenovo. Zákazníci mohou zaparkovat přímo v areálu R1D1 Office house v Roztylské ulici, je tam monitorované parkoviště.

Firma INKOROS, spol. s r.o. nabízí cloudové služby a služby datacentra. Zajistíme vám komplexní servis od montážních prací po fyzické zabezpečení objektů a správu IT.