Prodej a servis výpočetní techniky, počítačů a příslušenství do domácností i kanceláří nabízí výkonné pracovní i herní sestavy, nenáročné domácí počítače a doplňky jako klávesnice, myši, reproduktory, tiskárny, webkamery, síťové prvky a další produkty.

Výroba - průmyslová PC technika - speciální IT systémy.

Hostinská činnost -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební ...

Oprava, servis: - notebooky Služby: - záchrana a obnova dat

Prodej, e-shop: -kvalitní elektrospotřebiče -kuchyňské potřeby -vestavěné elektrospotřebiče -notebooky -GPS navigace -TV, televizory -fotoaparáty.

Prodej: - ochranné pracovní prostředky - pracovní oděvy, obuv

Poradenství v IT Poradenství pro elektro Finanční poradenství Servis Prodej Tvorba

-Grafické práce a kresličské práce -Poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software -Reklamní činnost a marketing

Prodej, oprava, servis: - počítače - výpočetní technika - software Služby: - správa malých sítí, jejich instalace a konfigurace - správa firemních PC, instalace, zálohy - instalace záložních zdrojů - konfigurace routerů a modemů ADSL - školení

Vývoj, výroba: - lektronická zařízení na sledování návštěvnosti a počítání zákazníků.

Služby - servis PC a notebooků - zálohování dat. Montáž - elektronické zabezpečovací systémy - kamerové systémy.

Elektroinstalace, elektroinstalační práce - instalace a servis zabezpečovacích systémů, elektronických protipožárních systémů - montáže datových rozvodů. Dodávka, instalace a servis - osobní počítače, počítačové sítě.

Dodávka, prodej: - software NemKalk pro oceňování nemovitostí.

Služby v oblasti BOZP a PO. Nožířství. Prodej - výpočetní technika - počítače - mobilní telefony - fotoaparáty.

Opravy, servis - počítače, notebooky - správa PC.

Prodej, maloobchod: - počítače, PC, notebooky, netbooky - kancelářská technika - tiskárny, kopírky, faxy. Služby: - počítačové sítě na klíč - celkový návrh a projekt systému a jeho funkční optimalizace.

Prodej a servis - výpočetní technika. Služby - zálohování a obnova dat - bezdrátové sítě - strukturovaná kabeláž - IT poradenství - vývoj software na zakázku - tvorba www stránek.

Prodej, servis: - počítače, výpočetní technika.

Prodej, e-shop - domácí elektrospotřebiče - pračky, chladničky, mrazničky - trouby, sporáky - mikrovlnné trouby - myčky - vysavače - audio a video technika - tablety, notebooky.

Prodej, e-shop, oprava, servis: - počítače - výpočetní technika - telefony Služby: - správa počítačových sítí - bezdrátové připojení k internetu - servis mobilní telefony HOTLINE INTERNET: 773 500 344

Prodej, servis - počítače, PC - notebooky - poradenská činnost v oblasti hardware a software.

Maloobchod, e-shop: - hardware, software - počítače.

Služby: - připojení k internetu - televize Prodej, oprava, servis: - počítače - výpočetní technika

Prodej, montáž, oprava, servis: - satelity - antény - zabezpečovací systémy - počítače Půjčovna, pronájem: - karavany