Prodej a servis výpočetní techniky, počítačů a příslušenství do domácností i kanceláří nabízí výkonné pracovní i herní sestavy, nenáročné domácí počítače a doplňky jako klávesnice, myši, reproduktory, tiskárny, webkamery, síťové prvky a další produkty.

Služby: - správa IT ve firmě, - vzdálený dohled, - audity - tvorba webu. Dodávka: - software, - hardware.

Služby: - poradenství v oblasti financí, pojišťovnictví a investic

Oprava a prodej počítačů, notebooků a tiskáren.

Zastavárna - Bazar: - půjčky oproti zástavě - stálý výkup zlata a stříbra - šperky, zlomky, zubní zlato - prodej : mobilní telefony a příslušenství, SIM karty, herní konzole + hry, tablety, notebooky, LCD monitor, audio, video, TV, hudební nástroje, nářadí, zlaté šperky a jiné.

Reklamní činnost Marketing Počítačová grafika Sestavení počítače Řešení závad na počítači Poradenství - v oblasti informačních technologií a zpracovávání dat Výroba - www stránky Poradenství - v oblasti informačních technologií Montáž a servis - počítačové sítěkonfigurace - prvky sítě

Prodej, servis: -výpočetní technika -software -EET pokladny -doplňky -mobilní telefony.

Služby - zabezpečovací elektronické systémy - satelity, satelitní přijímače - kamerové systémy - PC servis, opravy a servis počítačů.

Výpočetní a kancelářská technika: - kopírky - multifunkční zařízení. Tvorba aplikací na zakázku: - DeCe HOTEL, DeCe SKLAD, DeCe ÚČTO, restaurace.

Velkoobchod: - počítačové hry - hry pro konzole PS2, PS3, PS4, PSP a XBOX360

IT Servis - opravy a údržba počítačů, notebooků - správa a údržba Windows Server - správa a realizace počítačových sítí LAN, WIFI - strukturované kabeláže - tvorba webových stránek a internetových obchodů.

E-shop: - repasované počítače a výpočetní technika.

Společnost MapFactor s.r.o. sídlící v Praze působí od roku 2001 a zabývá se vývojem softwaru pro práci s mapami a navigačními systémy GPS. Produkty: - navigační software: navigační a mapový software pro PC a PDA s PocketPC, Windows Mobile. - navigační přístroje: kompletní řešení pro navigaci. Mobilní zařízení s vestavěnou GPS a ...

Skartovací stroje HSM Počítače a příslušenství Instalace, servis, poradenství Spotřební materiál

Opravy, montáž a instalace: - elektrické přístroje - PC sestavy na zakázku - satelitní technika - TV antény.

Velkoobchod, distribuce, prodej: - průmyslové počítače pro embedded aplikace: - displeje, zobrazovací jednotky a monitory - termotiskárny, kovové klávesnice a příslušenství - RFID čtečky Zastoupení výrobců: - Avalue, Arbor, MSI, Fastwel, Powertip, Kyocera, Litemax, Amongo, Zytronic, Rocktech, AUO, ERG, Nipon Primex, Renata bateries ...

Internetový obchodní dům KFOBCHOD.cz. Prodej elektro, mobily, počítače, notebooky, tablety, hry, hračky, zdravá výživa, výživa pro sportovce, chovatelské potřeby, baterie, kabely, kamerové systémy a další...

Vypořádání a vymáhání pohledávek, dluhová poradna, počítačový servis, sekretářské služby, úklidové služby. Provádění dobrovolných dražeb věcí movitých.

Opravy a modernizace počítačů, notebooků, mobilních telefonů - odstranění virů - instalace a nastavení programů - čištění. Opravy, servis - domácí spotřebiče - pračky, myčky, chladničky.

Prodej, oprava: - výpočetní technika, počítače.

Oprava, servis: - počítače - výpočetní technika. Služby: - videoslužby - natáčení reklamních spotů, svateb - převod videokazet VHS, VHS-C na DVD.

Správa počítačových sítí, prodej hardwaru a softwaru, servis. Nabízíme webhostingové služby, návrhy a realizace počítačových sítí, IT outsourcing, poradenství v oblasti informačních technologií pro soukromníky, firmy školy a vzdálená podpora.

Distribuce - kancelářská technika Prodej a servis - výpočetní technika Poskytování - vysokorychlostní připojení k internetu

Služby: - výpočetní technika - servisy PC a telefonů - počítačový software