Prodej a servis výpočetní techniky, počítačů a příslušenství do domácností i kanceláří nabízí výkonné pracovní i herní sestavy, nenáročné domácí počítače a doplňky jako klávesnice, myši, reproduktory, tiskárny, webkamery, síťové prvky a další produkty.

-Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Automatizované zpracování dat -Poskytování software

Činnost: - záchrana a obnova dat z disku, paměťových karet, SSD disku - servis počítačů - tvorba webových stránek - školení - doménové služby

Sestavení - osobní počítače - domácí servery Opravy, údržba, servis - počítače

Služby: - tvorba webových stránek - servis tiskárny - správu serverů - prodej výpočetní technika

Poskytování software (prodej hotových prog. nebo na zakázku)

Činnost: - IT služby - správa sítí - prodej, servis HW a SW - tvorba webových stránek - grafika - webhosting Dodávka, montáž, servis: - kamerové systémy - zabezpečovací a přístupové systémy

Činnost: - vývoj software - dodávka hardware, software

Pc-bazar.net Vám nabízí použitou výpočetní techniku s garancí. Nabízíme použité počítače, notebooky, pc, tiskárny, komponenty a mnoho dalšího. V našem eshopu si můžete zboží zakoupit online, samozřejmostí je možnost vrácení bez udání důvodu po dobu 14 dní od doručení.

Prodej: - počítačové doplňky - kancelářské potřeby - korekturní pásky.

Maloobchod, prodej: - elektrosoučástky - výpočetní technika - solární energie - osvětlovací technika

Prodej, montáž: - kamerové systémy - zabezpečovací systémy - přístupové systémy Oprava, servis: - počítače

Výpočetní a telekomunikační technika, a kamerové zabezpečovací systémů.

Maloobchod, prodej, záruční, pozáruční servis, opravy a čištění: -kancelářská, výpočetní a spotřební elektronika -videa, videokamery -hifi věže, autoradia, CD přehrávače, walkmany -kopírky, faxy -kontrolní pokladny, počítačky -elektronické diáře, data-banky -telefony, mobilní telefony.

Nabízíme Vám kompletní servis notebooků, netbooků, opravy počítačů a další servisní služby. Záchrana - obnova poškozených či smazaných dat. Apple iPhone servis Zlín.

E-shop, internetový obchod - autodoplňky, motopříslušenství - domácí elektrospotřebiče - počítače, pc - chovatelské potřeby - nářadí - zahradnické potřeby.

Dodávka, prodej, servis: - počítače, výpočetní technika Služby: - tvorba počítačových sítí - správa serverů - webhosting.

Komplexní práce s výpočetní technikou: - servis a opravy počítačů/notebooků ( všech typů a značek) - montáže a upravy starých i nových počítačů - záchrana dat ze všech médií - tvorba a návrhy web stránek - poradenství v oblasti HW, SW - prodej stolních počítačů + příslušenství - zakázkové stavění PC.

Nabízíme komplexní služby v oblasti informačních technologií, jako jsou opravy a modernizace počítačů, reinstalace operačních systémů, budování a správa metalických či bezdrátových počítačových sítí. Dále poskytujeme připojení k internetu MBinet v Ústí nad Labem a okolí.

ExaSoft Holding a.s. - prodej výpočetní techniky a elektrospotřebičů. Prodej notebooků, tabletů, počítačů, LCD monitorů, televizorů, počítačových komponent, tiskáren, spotřebního materiálu, fotoaparátů, ledniček, praček, spotřební a bílé elektrotechniky. Nabízíme produkty největších světových výrobců elektrospotřebičů: Hewlett-Packard, Acer, ...

Hry a herní konzole za internetové ceny - prodejna Zlín: - Playstation - videohry - PC hry. Nabízíme skladem herní konzole a hry na PC, Playstation, XBox 360, XBox One.

Dodávka: - hardware - software. Bezdrátové připojení k internetu okres Kroměříž, Přerov, Zlín. Instalace: - software.

Internetový obchod, e-shop: - elektronické cigarety. Oprava, servis: - počítače, tablety - mobilní telefony.

DUNA ekonomický software je spolehlivý informační systém pro vedení účetnictví, mezd, daňové evidence či skladů a objednávek, který usnadní práci nejen menším a středním firmám, ale také podnikatelům nebo nevýdělečným organizacím. Na tvorbu a vývoj těchto ekonomických, účetních, obchodních, prodejních a mzdových systémů (softwarů) DUNA se ...

Činnost: - tvorba webových stránek