Prodej a servis výpočetní techniky, počítačů a příslušenství do domácností i kanceláří nabízí výkonné pracovní i herní sestavy, nenáročné domácí počítače a doplňky jako klávesnice, myši, reproduktory, tiskárny, webkamery, síťové prvky a další produkty.

Oprava, servis: -kancelářská technika -výpočetní technika: -počítače PC**. Montáž, instalace: -malé ústředny a faxy. Maloobchod, prodej: -výpočetní, kancelářská technika.

Provádíme správu sítí, dodávku a servis IT, strukturovaných kabeláží, optických a WiFi sítí. Zajišťujeme opravy PC, tiskáren, LCD monitorů a ostatních periferií. Prodáváme hardware a software. Nabízíme počítače, servery, notebooky, pevné disky, základní desky či procesory.

Prodej, servis: - výpočetní technika - kancelářská technika. Poradenství k podnikovým informačním systémům.

Opravy elektroniky - PC, notebooky, mobily apod. Výměna displejů. Opravy veškeré elektroniky. Správa PC.

-Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, ...

Prodej, servis: - kancelářská technika - kopírovací technika - renovace tonerů - servis PC - servis skartovaček

Maloobchod, prodej, servis, e-shop: -výpočetní a kancelářská technika, spotřební materiál. -pokladny EET.

Prodej, montáže, instalace: - elektronické zabezpečovací systémy EZS - kamerové sytémy CCTV - alarmy a videotelefony - počítače, notebooky - satelitní technika - pohony garážových bran a vrat.

Prodej, e-shop, oprava, servis: - počítače

Výhradní zastoupení japonské značky BROTHER pro ČR a SR. Dovoz, import, velkoobchod, prodej, distribuce kancelářská a výpočetní technika: -laserové tiskárny, osobní i síťové -barevné laserové tiskárny -multifunkční centra s digitální kopírkou -faxy, psací stroje -tiskárny samolepících štítků (štítkovače) -přístroje na výrobu ...

Servis a opravy počítačů, odvirování PC, správa sítí, IT poradenství v Olomouci a okolí.

Služby: -připojení k internetu -správa sítě Oprava, servis: -počítače

Tabák, noviny, časopisy. Distribuce: -výpočetní technika: -počítače -spotřební materiál. Služby: -servis výpočetní techniky.

Franchisingový partner AutoCont CZ a.s. Prodej, komplexní služby (servis, montáže, poradenství): -značková výpočetní technika: -počítačové sestavy -průmyslové počítače -příslušenství -tiskárny -notebooky -software. -pokladní systémy, pokladny -kamerové systémy.

Prodej - výpočetní technika Servis - výpočetní technika Poskytuje - připojení k internetu

Servis - výpočetní technika Správa - sítě

Dodávka a prodej - PC sestavy - sítě Servis - PC sestavy - sítě Připojení k internetu Správa - sítě

Servis PC a notebooků, stavba PC dle potřeb zákazníka.

SWS a.s. je předním českým distributorem informačních technologií. Zaměřuje se na obchodování B2B a od svého vzniku v roce 1991 si udržuje pozici jednoho z největších distributorů software a hardware v České republice. Podle sdružení CZECH TOP 100 patří mezi 100 nejvýznamnějších firem České republiky a díky nejvyššímu hodnocení AAA od agentury ...

Obchodný dom na internete, e-shop: - domáce spotrebiče - PC, notebooky, tablety - výpočtová technika - foto, video - mobilné telefóny - hračky - náradie - auto - moto - elektroinštalačný materiál a svietidlá - kozmetika - sperky

Dodávka, prodej - výpočetní technika, počítačové sestavy - medicínské informační systémy. Psychoterapie - výklad karet - bylinkářské kurzy - fyzioterapie.

Služby: - pomoc při snižování provozních nákladů restaurací, barů, penzionů

Prodej, montáž, oprava, servis: - kamerové systémy - počítače Počítačové kurzy, školení.

Prodej: - kancelářská technika: - tiskárny, kopírky, scannery - výpočetní technika: - počítače, notebooky, monitory

Smluvní servis: - LAN, servery a síťové služby - ekonomický SW Money S3, Money S4