Prodej a servis výpočetní techniky, počítačů a příslušenství do domácností i kanceláří nabízí výkonné pracovní i herní sestavy, nenáročné domácí počítače a doplňky jako klávesnice, myši, reproduktory, tiskárny, webkamery, síťové prvky a další produkty.

Prodej, oprava, servis: - počítače Správa počítačových sítí

-Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Výroba, ...

Prodej, maloobchod, oprava, servis: -PC sestavy -počítače -spotřební materiál

Prodej, montáž, opravy - anténní a satelitní technika. Instalace domácích počítačových sítí, instalace kamerového systému.

Prodej, e-shop: - počítače - spotřební elektronika - telefony

Prodej, e-shop, oprava, servis: - počítače - výpočetní technika - poklady

Poradenství Fondy EU Strategické řízení Organizační řízení Řízení lidských zdrojů Finanční řízení Řízení kvality. Vzdělávání pro veřejnou správu. Aktivní politika zaměstnanosti. Projektová kancelář.

Oprava, servis: - počítače Služby: - připojení k internetu - tvorba webové stránky

Maloobchod, prodej: -spotřební materiál z oblasti výpočetní techniky -hardware -software -svítidla Služby: -webdesign -internetové připojení

Prodej, e-shop, oprava, servis: - výpočetní technika - počítače

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - výpočetní technika - počítače - notebooky.

Prodej, e-shop, oprava, servis: - počítače - výpočetní technika - spotřební elektronika - fotoaparáty

Komplexní služby pro domácnosti - úklidové služby - aranžování výloh a interiérů - prodej IT, návrh, servis a instalace počítačů - prodej audio video techniky.

Pěstírna, pěstování: -akvarijních ryby: -skaláři, tlamovci, terčovci, krunýřovci, pancéřníčci. Velkoobchod, prodej: -výpočetní technika: -počítače -tiskárny -mobilní telefony -veškeré příslušenství -domácí elektrospotřebiče (veškeré) -možnost splátkoveho prodeje. Správa: -počítačové sítě.

Prodej, servis: -kopírky -faxy -tiskárny -síťová připojení(tiskárny, kopírky, faxy) -zakázky -Canon, Minolta, Ricoh, Sharp.

Instalace a správa počítačových sítí. Správa a údržba serverů. Webdesign. Zálohování dat. Dodávka PC a dalšího hardwaru.

Prodej, e-shop, servis: - výpočetní technika - počítače Služby: - návrh, realizace a správa počítačových sítí - dodávka, správa a údržba telefonních ústředen - vývoj software

Maloobchod: - tonery do tiskáren - náplně do tiskáren

Oprava, servis: -výpočetní technika Služby: -webdesign -internetové připojení

Počítačový velkoobchod i maloobchod, prodej, servis a výkup: - PC komponenty - monitory - sestavy - notebooky.

Prodej a výkup počítačů - výkup počítačového šrotu - podnikové informační systémy - prodej spotřebního materiálu - prodej hardware.

Prodej: - doplňkové moduly pro účetní programy ÚČTO a STEREO