Prodej a servis výpočetní techniky, počítačů a příslušenství do domácností i kanceláří nabízí výkonné pracovní i herní sestavy, nenáročné domácí počítače a doplňky jako klávesnice, myši, reproduktory, tiskárny, webkamery, síťové prvky a další produkty.

Řešení problémů okolo PC, správa sítí, poradenství v HW i SW: - dlouhodobá smluvní správa datových sítí - outsourcing IT systémů - dodávky ucelených IT řešení - příprava projektů a poradenství v oblasti IT - výstavba datových a telekomunikačních sítí - dodávky značkové, výpočetní, telekomunikační a zabezpečovací techniky - ...

Počítačový a kancleářský servis - IT servis, správa sítí - grafické práce, výroba letáků, tisk vizitek - e-shop počítačů a výpočetní techniky.

Služby: Prodej, servis: - počítače, výpočetní technika Poradenství: k založení firmy, k zlepšení organizace a řízení, příprava klientů na certifikaci systému řízení podle norem ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 a dalších Vývoj softwaru

E-shop - počítače - LED žárovky. Servis a opravy PC.

Opravy a servis výpočetní techniky - správa sítí - instalace operačního systému - modernizace počítačů.

Prodej, servis, instalace, e-shop -počítače -monitory -tiskárny -scannery -multimedia -software. Přestavby starších počítačů.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: -počítače -výpočetní technika

· Dodávky výpočetní techniky a programového vybavení · Dodávky kancelářské techniky a spotřebního materiálu · Modernizace Vaší stávající techniky · Návrhy, montáž a instalace počítačových sítí · Tvorba programového vybavení na zakázku · Tvorba www stránek · Odborné konzultace · Antivirová kontrola a odstraňování počítačových virů · ...

Opravy, servis, prodej, - výpočetní technika - počítače - notebooky - monitory - UPS - tiskárny - napájecích zdrojů. - atypické elektroniky Prodej: - počítače - notebooky - tiskárny - periferie - spotřební materiál - software Opravy a údržba kancelářských strojů a počítačů.

Prodej: - výpočetní technika - příslušenství - použitá výpočetní technika a příslušenství - komisní prodej. Servis: - výpočetní technika - tiskárny - příslušenství. Renovace: - kazety a tonery do tiskáren.

Prodej, oprava, servis: - počítače - elektronické součástky

Maloobchod, oprava, servis: - kancelářská technika - výpočetní technika, počítače

Maloobchod, prodej, oprava, servis: -výpočetní technika

Montáž: -elektronické zabezpečovací systémy -slaboproudé rozvody Prodej, e-shop, servis, oprava: -výpočetní technika

Prodej, oprava, servis: - počítače - výpočetní technika Činnost: - služby v oblasti informačního systému Munis ( prodej, implementace, školení) - tvorba webových stránek

Prodej, instalace, servis: -výpočetní technika -příslušenství -mobilní telefony -opravy a údržba internetové sítě.

Prodej: -výpočetní technika -kancelářský nábytek. Servis: -počítače -kopírky. Výroba: -software na zakázku. Programování. Zpravování účetnictví. Mzdová agenda.

Velkoobchod, instalace, modernizace: - výpočetní technika - kompletní služby v oblasti HW, SW - profylaxe pracovních stanic - upgrade - návrhy, řešení - internet - telefonní linky.

Zabýváme se prodejem notebooků a ostatní výpočetní techniky včetně příslušenství. Sestavování PC na míru. Prodej repasovaných PC a notebooků. Poskytujeme kompletní PC servis a odborné poradenství.

Kvalitní a rychlý počítačový servis je pouze jednou z našich služeb. Mezi tyto služby patří nejen opravy počítačů a servis notebooků, ale také záchrana a obnova dat, čištění, odvirování apod. Nelamte si hlavu s tím, že počítačům vlastně nerozumíte. Neváhejte a využijte naší NON-STOP linky, která je tu pro Vás. Pomůžeme Vám problémy vyřešit.

Správa sítí. Servis a opravy počítačů, PC, notebooků. Tvorba webových stránek, webdesign.