Prodej a servis výpočetní techniky, počítačů a příslušenství do domácností i kanceláří nabízí výkonné pracovní i herní sestavy, nenáročné domácí počítače a doplňky jako klávesnice, myši, reproduktory, tiskárny, webkamery, síťové prvky a další produkty.

Maloobchodní prodej a servis počítačů, prodej notebooků, monitorů, tiskáren, ostatní periferie, doplňkový prodej digitálních fotoaparátů, mobilních telefonů.

Zabývám se komplexními službami v oblasti výpočetní techniky, od technické pomoci uživatelům, přes servis a údržbu počítačů, tiskáren, skenerů, síťových prvků, serverů, přes správu serverů a sítí, opravy poškozených a nefunkčních počítačů, notebooků, tabletů, tiskáren, skenerů, atd. až po školení práce na počítači a práce s jednotlivými programy.

Služby: - prodej a servis PC, počítačů, výpočetní techniky - velkoformátové kopírování - školení a kurzy.

Maloobchod, prodej: -počítače -výpočetní technika. Instalace, správa: -sítě NOVELL NETWARE. -bezdrátové připojení k síti internet

Autorizovaný prodej, servis: -programy KALKUL: -ekonomický software -účetnictví (jednoduché, podvojné) -ekonomické, účetní programy -mzdy, mzdové programy -sklady, skladové programy. Instalace programů KALKUL.

Prodej: - výpočetní technika - mobilní telefony - vysokorychlostní bezdrátový internet s technologií 2, 4GHz a 5GHz - nonstop připojení na web, e-mail, icq, skype - měsíční paušál bez dalšího zpoplatnění času, objemu nebo rychlosti - nepřetržitá kontrola kvality provozu v páteřní síti - pokročilé řízení a rozdělování rychlosti ...

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - mobilní telefony - počítače.

Prodej, servis: - výpočetní technika - osobní počítače - notebooky - tiskárny - spotřební materiál.

Prodej, maloobchod: -kancelářské stroje -počítače, PC.

Prodej a servis - GPS navigace - mobilní telefony servis - mobilní telefony - počítače

Tuna elektro - stolní počítače - notebooky - monitory - tiskárny Prodej, servis, odvirování PC

Servis - PC Poskytuje - připojení k internetu Správa počítačové sítě

Prodej: -počítače, komponenty a příslušenství -monitory -tiskárny -skenery, modemy -instalace síťových prvků -hardwaru a softwaru včetně konfigurace -údržba, servis -telekomunikační technika -mobilní telefony -kancelářská technika -spotřební materiál -datová média -pásky, inkousty, tonery -recyklace -odborná ...

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - výpočetní technika - počítače - notebooky.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: -počítače -notebooky. Tvorba www stránek.

Spolehlivý bleskový internet pro domácnosti a firmy. Nejlepší volba v Opavě a okolí - bleskové zřízení - nejnižší ceny - 100% spolehlivost služby - 100Mb na optické síti - 50Mb na bezdrátu - garantované (nesdílené) HOME tarify - nonstop dohled/servis - maximum doplňkových služeb IT služby - serverhousing - web/mail hosting - správa ...

Prodej produktů Epson jako jsou tiskárny, projektory, skenery a spotřební materiál.

Návrhy, instalaci a správu sítí i zálohování dat. Prodej výpočetní a kancelářské techniky.

Péče o výpočetní techniku, telekomunikační techniku a připojení k internetu. Servis hardware PC a serverů, instalaci a konfiguraci programového vybavení, výstavbu počítačových sítí jak metalických tak bezdrátových.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - kancelářská technika - výpočetní technika - počítače, notebooky - software - monitory - skenery (scannerry), tiskárny - digitální fotoaparáty - digitální projektory. Instalace sítí. Poradenství: - hardware, software (HW, SW).

Prodej, servis: - kancelářská technika - výpočetní technika.