Prodej a servis výpočetní techniky, počítačů a příslušenství do domácností i kanceláří nabízí výkonné pracovní i herní sestavy, nenáročné domácí počítače a doplňky jako klávesnice, myši, reproduktory, tiskárny, webkamery, síťové prvky a další produkty.

Velkoobchod, internetový obchod e-shop: - playstation - notebooky - PC programy a hry - hardware (LCD monitory, tiskárny, CD/DVD média, základní desky PC, scannery, procesory, mysi, klávesnice, zdroje atd.) - digitální fotoaparáty, kamery - MP3 přehrávače - přenosné paměti a čtečky.

Počítačová firma. Prodej, servis, poradenství: - počítače, výpočetní technika, PC - hardware, software. Tvorba webových stránek, webdesign.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - výpočetní technika - počítače.

Firma zajišťuje komplexní služby a dodávky v oboru kancelářské a výpočetní techniky nejenom v hlavním městě Praha, ale také zejména v krajích Královéhradeckém a Pardubickém a podle potřeby a možností rovněž v celé České republice.

Prodej, servis: -výpočetní technika, počítače -automatizační a zabezpečovací technika.

-Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Zprostředkování obchodu a služeb Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení

Velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop, servis, oprava: - výpočetní technika (počítače, PC) - kancelářská technika. Služby: - projekty a realizace LAN, WAN, Intranetu, bezdrátových sítí, optických sítí - připojení do sítě Internet (Internet provider) - outsourcingové služby - renovace spotřebních materiálů - vytváření profesionálních WWW ...

Výkup - tiskové kazety Renovace - tiskové kazety

Služby: - administrace sítí - podpora uživatelů - prodej a servis výpočetní techniky - poradenství v oblasti IT - tvorba www stránek, registrace domén - správa SW .

Bazar - počítače, výpočetní technika, notebooky, hardaware. Výkup počítače, prodej počítače, výpočetní technika, notebooky, hardaware. Servis počítače výpočetní technika, notebooky, hardaware.

Prodej - výpočetní technika Opravy, repase - výpočetní technika Poskytování - připojení k internetu Prodej - software Instalace - software -odvirování PC Záloha, obnova - data

Prodej, servis: - výpočetní technika. internetový prodej www.e-obchodpc.cz prodej mobilních telefonů + servis prodej T-Mobile, Ufon prodej a autorizovaný servis registračních pokladen EURO

Dceřinná společnost výzkumné agentury Mediaresearch, a.s. Poskytovatel: - software pro analýzu dat, software pro práci s daty získanými z měření televizní sledovanosti na českém trhu. Výhody softwaru: - flexibilita aplikací - schopnost organizovat a definovat širokou škálu analýz - vysoká spolehlivost - rychlost zpracování ...

Prodej: - výpočetní a kancelářská technika.

Poskytneme Vám kompletní služby v oblasti výpočetní techniky. Nabízíme ucelený výběr hardware, software, periférií a služeb. Sestavíme PC dle Vašich požadavků. Zajišťujeme vybudování a správu počítačových sítí. Provádíme servis PC a notebooků všech značek. Zajišťujeme opravy u zákazníka.

Prodej, servis: - výpočetní technika.

Prodej - tonery Prodej - kancelářské potřeby Prodej - tonery

Dodavatel řešení a služeb v oblasti IT pro podniky malého až středního rozsahu i jednotlivce.

Prodej - satelitní přijímače - dekodovací karty SKYLINK, CSLINK Prodej - počítače - notebooky - tiskárny

Prodej -asus -bazar -gsm/umts disky -kamery -usb flash disky

Prodej - výpočetní technika Outsourcing IT

Prodej, servis: - počítače, PC, počítačová technika - výpočetní, kancelářská technika - sestavy počítačů - software - sítě, bezdrátové připojení internetu, kabeláže, programové vybavení - počítačové servery - modemy - chladiče - síťová příslušenství.

Výkup prázdných tonerů a inkoustových náplní do tiskáren.