Prodej a servis výpočetní techniky, počítačů a příslušenství do domácností i kanceláří nabízí výkonné pracovní i herní sestavy, nenáročné domácí počítače a doplňky jako klávesnice, myši, reproduktory, tiskárny, webkamery, síťové prvky a další produkty.

Nabízíme zakázkový vývoj software, dodávky software a hardware, tvorbu internetových stránek, hosting serverů, grafické práce a správu IT vybavení.

Služby: -servis počítačů -veškěré opravy a servis osobních počítačů a notebooků -repasování počítačů, instalace software instalace, odvirování, stavba PC, stavba nových počítačů, hardware, software.

Prodej - počítačové sestavy - notebooky - komponenty Servis - výpočetní technika

E - shop - výpočetní technika PC, monitory, notebooky - pokladní systémy - spotřební elektronika, MP3 - software - telefony, faxy Prodej - výpočetní technika Servis - výpočetní technika

Služby: - prodej spotřební materiál pro tisk, příslušenství k PC - služby copycentra.

Prodej: - instalační materiál - spotřební elektronika - elektronické součástky - PC komponenty - doplňky elektro - svítidla.

Autorizovaný reprezentant a prodejce: - značek XEROX, CANON, OKI, SHARP - významné postavení v regionu v prodeji a servisu kancelářské techniky výše uvedených značek, včetně projekce, budování a správy lokálních PC sítí. XEROX: - tiskárny - kopírky Kopírovací a multifunkční zařízení Canon: - tiskárny, faxy, foto, audio-video ...

Služby, prodej: -PC servis -správa IT -prodej PC.

Hotelový software, programy pro hotely, restaurace, bary. Vývoj a implementace software na zakázku.

Maloobchod, prodej: - software pro grafiku a tisk.

Servis - počítače - monitory - notebooky - tiskárny - herní konzole.

Prodej výpočetní technika, počítače, notebooky, servery

Prodej a servis výpočetní techniky včetně příslušenství. Outsourcing.

Počítače včetně příslušenství - tiskárny Distribuce - software ekonomický, zdravotnický, restaurační

Údržba, servis, úpravy a opravy: - počítače - notebooky. Konzultace: - výpočetní technika. Výuka: - výpočetní technika. Záchrany dat. Provozuji počítačovou záchranku opravy i údržbu počítačů a notebooků odstraňování virů záchranu dat instalaci softwaru Windows včetně legalizací instalace OS X, Linux.

Distribuce a prodej - kancelářská technika

E - schop - počítače Servis - počítače

Připojení k internetu. Výstavba sítí, průmyslová elektronika. Prodej, servis: - počítače - spotřební elektronika.

Prodej - videokamery - digitální fotoaparáty - výpočetní technika - software - antivirové programy.

Prodej, instalace, servis počítačové sestavy.

Počítače, počítačové sítě, návrhy, realizace, údržba.

Pokud u Vás doma nastane technický problém, se kterým potřebujete pomoci, nebo cokoliv opravit, či vyměnit, rádi k Vám přijedeme a pomůžeme. Víme, že někteří z Vás dennodenně pracují a nemají čas na to se zabývat různými opravami, které jsou potřeba v domácnosti udělat, nebo nejsou natolik technicky zdatní, aby si s těmito problémy poradili. ...

WARB je projekt, jenž pomocí oprav počítačů poskytuje prostředky na vývoj kybernetických zařízení pro všední den. -- Opravujeme počítače všech platforem a telefony iPhone. Misí naší firmy je vytvořit trh v oblasti domácí robotiky vývojem kybernetických elektronických zařízení pro domácnost a malé firmy.

Dodávka - hardware Opravy a servis - hardware Správa - počítačové sítě Školení - uživatelů