Prodej a servis výpočetní techniky, počítačů a příslušenství do domácností i kanceláří nabízí výkonné pracovní i herní sestavy, nenáročné domácí počítače a doplňky jako klávesnice, myši, reproduktory, tiskárny, webkamery, síťové prvky a další produkty.

Prodej, instalace, servis počítačové sestavy.

Počítače, počítačové sítě, návrhy, realizace, údržba.

Pokud u Vás doma nastane technický problém, se kterým potřebujete pomoci, nebo cokoliv opravit, či vyměnit, rádi k Vám přijedeme a pomůžeme. Víme, že někteří z Vás dennodenně pracují a nemají čas na to se zabývat různými opravami, které jsou potřeba v domácnosti udělat, nebo nejsou natolik technicky zdatní, aby si s těmito problémy poradili. ...

WARB je projekt, jenž pomocí oprav počítačů poskytuje prostředky na vývoj kybernetických zařízení pro všední den. -- Opravujeme počítače všech platforem a telefony iPhone. Misí naší firmy je vytvořit trh v oblasti domácí robotiky vývojem kybernetických elektronických zařízení pro domácnost a malé firmy.

Dodávka - hardware Opravy a servis - hardware Správa - počítačové sítě Školení - uživatelů

Prodej: - hardware Vývoj: - geografické a technické informační systémy GIS, TIS. Konzultace, vývoj: - IT projekty.

Reprografické centrum Océ: Kubánské nám. 1391/11 Praha 10, tel.:244010470 provádí: Černobílé digitální kopie. Barevné digitální kopie. Tisk a skenování do šíře 914mm a délky až několik metrů. Černobílé digitální kopírování až do formátu A3+. Černobílý digitální tisk až do formátu A3+. Barevné digitální kopírování až do formátu A3+. ...

E - shop - stolní počítače - notebooky - servery - tiskárny Dodávka - stolní počítače - notebooky - servery - tiskárny

Velkoobchod, maloobchod: - repasovaná technika - monitory - náhradní díly - notebooky - počítače - tiskárny.

Výroba a servis - výpočetní technika Výroba - řezaná reklama - polepy Výroba - samolepky

Prodej - telekomunikační technika Prodej - plánovací systémy - diáře ADK Prodej - výpočetní technika

Správa počítačových sítí, servis a zapůjčení PC.

Prodej, servis: - PC sestavy - notebooky - příslušenství.

Služby: - sestavení počítače na míru - servis i pozáruční - připojení k interneru - tvorba webové stránky - záloha a obnova dat.

Dodávka - počítače - notebooky DELL, HALL, ACER Servis - výpočetní technika Tvorba - www stránky Webhosting a serverhosting Návrhy - počítačové sítě LAN, WIFI, VPN Školení - výpočetní technika.

Dodávka - hardwarespráva - servery - notebooky Tvorba a správa - www prezentace Poradenství - výpočetní technika Návrh, realizace a správa - firemní sítě

Maloobchod, oprava, servis: -výpočetní technika. -počítače, notebooky. -tiskárny, skenery, kopírky. Služby: -správa počítačových sítí. -správa serveru.

E - shop - výpočetní technika Poskytování - připojení k internetu Tvorba - e-shopy, tvorba a provoz - www stránky Registrace domén Dohled - bezdrátové sítě

Vývoj, prodej, instalace, dodávka, poradenství: -informační systém pro výrobce a prodejce oken a dveří -vývoj softwaru na zakázku -bezkontaktní docházkový systém. Maloobchod, prodej, dodávka: -výpočetní technika: -kancelářská technika. Služby: -outsourcing.

Realizace a servis wifi přípojek k internetu. Opravy počítačů.

Specializací společnosti CADsys s.r.o. jsou dodávky a podpora CAD systémů pro 3D návrhy, studie, modely, projekty a vizualizace, jako jsou např. SketchUp, Render[in], V-Ray, ArCon, DataCAD nebo Artlantis, včetně jejich prezentací, konzultací, školení, technické podpory a prodeje.