Prodej a servis výpočetní techniky, počítačů a příslušenství do domácností i kanceláří nabízí výkonné pracovní i herní sestavy, nenáročné domácí počítače a doplňky jako klávesnice, myši, reproduktory, tiskárny, webkamery, síťové prvky a další produkty.

Software pro správu a údržbu strojů ve strojní výrobě. - instalace i správy počítačových sítí pro domácnosti a podniky. Prodej, maloobchod: - počítačové komponenty - výpočetních sestavy

S-computer Servis osobních i firemních počítačů. Návrhy komplexních řešení pro vaší firmu v oblasti IT, datových sítí, bezdrátových sítí, zabezpečení komunikace v internetu, LAN, WLAN.Modernizace Vašich zařízení, profylaxe, pravidelné prohlídky zařízení. Prodej výpočetní techniky.

Vývoj a výroba na zakázku: - atypická elektronická zařízení. Servis PC, počítačům computer, výpočetní technika.

Autorizovaný dealer: -počítače, výpočetní technika APPLE MACINTOSH -záruční a pozáruční servis Montáž, oprava, servis: -kancelářská, reprodukční elektronika.

Oprava: - spotřební, výpočetní a kancelářská technika - mobilní telefony.

Prodej, servis: - počítače včetně příslušenství - síťové prvky - softwarové vybavení - ozvučovací aparatura - zabezpečovací zařízení - kamerové systémy. Opravy: - průmyslová technika - spotřební technika

E-shop - spotřební elektronika - MP3 - kamery - fotoaparáty - telefony - faxy - hardware Prodej - hardware Návrhy, realizace, správa - počítačové sítě Zálohování a archivace - data

Prodej výpočetní techniky: -notebooky -tiskárny -software -internet

Oficiální zastoupení společnosti 3D Systems pro Českou a Slovenskou republiku. - Prodej a servis 3D tiskáren a výrobních systémů - Komplexní služby v oblasti Rapid Prototyping - Prototypové formy - Prototypové odlitky - 3D skenování - Lisování plastů

Prodej - výpočetní technika Servis - výpočetní technika

Maloobchod, prodej, servis, oprava: - výpočetní technika, počítače, PC - mobilní telefony - odblokování mobilních telefonů.

Prodej, výroba: - hardware - www stránky - webové aplikace a prezentace - software.

Opravy servis, počítačů a notebooků. PC pohotovost opravy v co nejkratším čase i u Vás doma. Nejde vám počítač? Zpomaluje se? Přestalo něco fungovat, nebo začalo fungovat nesprávně?

Komplexní služby v oblasti IT: - správa firemních sítí - prodej a servis značkových i montovaných PC dle přání zákazníka - prodej hardware, software včetně příslušenství a spotřebního materiálu - instalace počítačových sítí (strukturovaná kabeláž, WiFi sítě) - instalace kamerových systémů a zabezpečovacích zařízení - opravy počítačů, ...

Maloobchod, prodej, servis, oprava, splátkový prodej, leasing: - výpočetní technika, počítače (PC) BARBONE - notebooky, kopírky, repasované (použité) počítače.

Periskop*-komplexní ekonomický software pro řízení podniku -zpracování více měn* jazykové mutace. Struktura programu Periskop*: -účetnictví, banka, pokladna -evidence majetku -mzdy, finanční analýza -objednávky, kontakty -fakturace: -nákup, prodej -skladové hospodářství -cash&carry.

Připojení k internetu: - návrh, výstavba a správa počítačových sítí - poradenství se software a hardware - prodej a konfigurace software a hardware.

Prodej - mobilní telefony E - shop - počítače - notebooky - mobilní telefony - software - PC hry a konzole - antivirové, kancelářské programy - operační systémy - tiskárny - PC komponenty Aktivace mobilních operátorů Prodej - výpočetní technika Servis - ...

Poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software. Správa sítí. Specializovaný maloobchod. Montáž, údržba a servis telekomunikačních zařízení. Výroba, instalace a opravy elektronických zařízení.

Prodej, servis: - výpočetní technika. Připojení internet, telefon Orionet.